Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženi ne bom plačeval

Ženi ne bom plačeval

Načeloma se strinjam, da mora doma vsak nekaj narediti. Tisto, “koliko pač zna”, se mi zdi že problematično. Ali to pomeni, da se lahko nekdo naredi nesposobnega in štorastega,  zato pa mu ne bo treba nič delati? Poznam namreč take ljudi, ki namerno odigrajo nesposobnost, zato da potem drugi izgubijo živce in raje sami kaj naredijo namesto njih.

Sicer pa je avtor že sam napisal, da žena zahteva plačilo, “če kaj naredi namesto nas”. Torej ne opravite vsak svojih nalog in jih prelagate nanjo? Če je tako, jo povsem razumem, zakaj vam računa.

Druge ni kot pa da ma že drugega

Det z dvem levim rokim pa se sprašuje zakaj ga ma žena poln kufer. Pa pelješ avto na servis tako da drugemu plačaš, res čestitke, dobesedno za nič nisi.

“Nisem za pranje perila in posode.” Mislim, pa take nesposobnosti si ne morš niti zmislit. Ali pa je to gola lenoba in grem se stavit da je tadrugo. Žena pa se čez pol daje in vsem riti zanaša. Naj ma vsaj kaj od tega.

Odgovor na objavo uporabnika
34957843587, 15.08.2025 ob 15:42

Načeloma se strinjam, da mora doma vsak nekaj narediti. Tisto, “koliko pač zna”, se mi zdi že problematično. Ali to pomeni, da se lahko nekdo naredi nesposobnega in štorastega,  zato pa mu ne bo treba nič delati? Poznam namreč take ljudi, ki namerno odigrajo nesposobnost, zato da potem drugi izgubijo živce in raje sami kaj naredijo namesto njih.

Sicer pa je avtor že sam napisal, da žena zahteva plačilo, “če kaj naredi namesto nas”. Torej ne opravite vsak svojih nalog in jih prelagate nanjo? Če je tako, jo povsem razumem, zakaj vam računa.

Točno to je. Fuksi leni, hlinijo nesposobnost, ki jo niti hudo duševno prizadetim osebam ne moreš pripisat. Še oni si znajo sami oprat pa spucat.

Eh pa saj to je zajbancija no …

Ne me basat … hahaha

Ampak ej! Dejansko sem že sama doživela nekaj podobnega, ampak bolj v šali, kot zares, ko mi je partner rekel, koliko bi me prišlo, če bi za neko delo v hiši, malarijo, najela strokovnjaka.

Kuhanje in pospravljanje skoraj ni delo v pravem pomenu besede, mislijo moški. Kot da je to sklop opravil, kot materinstvo, ki ga ženska opravlja avtomatsko, kot bi dojila otroka  nekaj, kar itak samo ženska dela.

o takšni družini sem jaz pol stoletja sanjal.

Odgovor na objavo uporabnika
Možakar, 11.08.2025 ob 16:50

Žena mi za vsako uslugo računa. Naredila je cenik koliko moramo plačat, če kaj naredi namesto nas. In ja, res ji plačujemo. Po svoje jo razumem ampak halo… vsak doma nekaj naredi, kolikor pač zna. Jaz nisem ravno za pranje perila in kuhanje, sin tudi ne, hčerka pa itak nima časa in trdi, da če je doma, je v svoji sobi in jo briga samo to. Da ji pokažem, koliko jaz naredim sem tudi jaz začel zaračunavat, ko delam okoli hiše, peljem avto na servis, menjam gume in podobno. Včeraj sem hotel malo intime… ona mi porine pod nos cenik spolnih storitev. Vse sem že doživel z njo, tole je pa višek. Na poroki sva se zavezala v dobrem in slabem. Ženi za seks ne bom plačeval, grem raje drugam. Po mojem je šlo tole že čisto predaleč.

Delitev potem izgleda tako, da si ti na dobrem, ona pa na slabem?

Evo ti osnovo srečnega zakona! On je srečen, ona pa poročena… ??

Marička, no! Jaz nisem najbolj za pomivanje posode… pa bi ženi vsaj pomivalni stroj kupil, a ne? Pa še frajer bi bil, ker bi ji pokazal, kje se vklopi ?

Kekec, jaz nisem najbolj za matematiko…. Ugani zdaj! Plačam 30€ inštruktorju, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close