Ženi ne bom plačeval
Žena mi za vsako uslugo računa. Naredila je cenik koliko moramo plačat, če kaj naredi namesto nas. In ja, res ji plačujemo. Po svoje jo razumem ampak halo… vsak doma nekaj naredi, kolikor pač zna. Jaz nisem ravno za pranje perila in kuhanje, sin tudi ne, hčerka pa itak nima časa in trdi, da če je doma, je v svoji sobi in jo briga samo to. Da ji pokažem, koliko jaz naredim sem tudi jaz začel zaračunavat, ko delam okoli hiše, peljem avto na servis, menjam gume in podobno. Včeraj sem hotel malo intime… ona mi porine pod nos cenik spolnih storitev. Vse sem že doživel z njo, tole je pa višek. Na poroki sva se zavezala v dobrem in slabem. Ženi za seks ne bom plačeval, grem raje drugam. Po mojem je šlo tole že čisto predaleč.
Stavim, da bi žena odlično zaslužila, ti pa bankrotiral.?
Se ne znaješ ti nič. Ne veš, da moški spolne usluge kasirajo trikrat dražje od žensk? Stari, v dveh rundah seksa imaš plačano pranje vsake srajce posebej in to na roke!
Kar čestitaj si. Po moje je ob vsem navedenem še vedno ceneje, da to plačuješ ženi, kakor zunanjim izvajalcem. Ti bo pa ja dala količinski popust, pa še potnih stroškov ji ne rabiš pokrivati…
Vse je stvar dobrih pogajanj ??
Vedno obstaja ugodna rešitev, tudi finančna, če vzamemo to zgodbo resno.
Hišna opravila opravita skupaj sinhrono, kar bi drug drugemu plačala, pa v pujska in ni vrag, da ne bi zneslo vsako leto za luksuzno dopustovanje.
Ne reči, da se moški ne bi bili sposobni naučiti pomivati posode, pospraviti perila v omare, umiti tal, pobrisati prahu… če pa to baje “vsaka baba zna”… Mora že biti simpl, ali ne? Ona se bo pa že naučila sprehajati kosilnico okoli hiše.
Najdražje so spolne usluge. Tu bi rekla, da več kot plačaš, boljšo uslugo lahko pričakuješ. Morda je to šansa za dvig kvalitete na vrhunski nivo in posledično veliko bolj srečen zakon dveh zadovoljnih ljudi. Ko se stvar uteče, itak začneta seksat za hobi in ne po dolžnosti, pa spet prišparata. ?
nikogar ni, 11.08.2025 ob 17:51
Na mesec?
Navaden seks -100€-200€
Analni-300€ +
Oralni -50€, če pogoltne, do 150€
Posebne želje, fetiši-500€+
Čiščenje, pospravljanje -30€/uro
Kosilo, topla večerja-12€
Zajtrk, hladna večerja-8€
Srajca/komad-pranje, likanje-5€
Hlače/komad-pranje, likanje-9€
Perilo, nogavice, majice- pranje 1€/komad
Posteljnina, prti…- 5€/komad
Svetovanje-60€/posvet
Nabava v trgovini-6€/ dogodek plus potni stroški
Pod črto cca 250€ na dan osnovni paket, če si skromen.
Na mesec 7500€, s popustom 6000€ pa roka in en seks časti firma
Možakar, 11.08.2025 ob 16:50
Žena mi za vsako uslugo računa. Naredila je cenik koliko moramo plačat, če kaj naredi namesto nas. In ja, res ji plačujemo. Po svoje jo razumem ampak halo… vsak doma nekaj naredi, kolikor pač zna. Jaz nisem ravno za pranje perila in kuhanje, sin tudi ne, hčerka pa itak nima časa in trdi, da če je doma, je v svoji sobi in jo briga samo to. Da ji pokažem, koliko jaz naredim sem tudi jaz začel zaračunavat, ko delam okoli hiše, peljem avto na servis, menjam gume in podobno. Včeraj sem hotel malo intime… ona mi porine pod nos cenik spolnih storitev. Vse sem že doživel z njo, tole je pa višek. Na poroki sva se zavezala v dobrem in slabem. Ženi za seks ne bom plačeval, grem raje drugam. Po mojem je šlo tole že čisto predaleč.
ko to berem te vidim, kakšen luzer si.
100 km proc od tebe
xyz293, 12.08.2025 ob 10:12
Jaz pa mu verjamem 100 ludi 100 čudi. Pomeni se z njo, sploh pa zakaj je do take situacije prišlo.
Če ne gre imaš na voljo plačevanje ali pa ločitev, tretje možnosti ni, ker se bo samo stopnjevalo, enemu od vaju dveh bodo spustili živci in potem bomo kaj prebrali v črni kroniki
zato ker vsak krš poberete samo, da namakate, potem pa ste še tu na suhem, ker cekonov tako nima, fuka očitno slabo itd.
kaj loviš to dobiš
Tarifa, 12.08.2025 ob 10:32
Navaden seks -100€-200€
Analni-300€ +
Oralni -50€, če pogoltne, do 150€
Posebne želje, fetiši-500€+
Čiščenje, pospravljanje -30€/uro
Kosilo, topla večerja-12€
Zajtrk, hladna večerja-8€
Srajca/komad-pranje, likanje-5€
Hlače/komad-pranje, likanje-9€
Perilo, nogavice, majice- pranje 1€/komad
Posteljnina, prti…- 5€/komad
Svetovanje-60€/posvet
Nabava v trgovini-6€/ dogodek plus potni stroški
Pod črto cca 250€ na dan osnovni paket, če si skromen.
Na mesec 7500€, s popustom 6000€ pa roka in en seks časti firma
Plus otroci, taksistka, bolnicarka, varuska, uciteljica, psihologinja, itd., se kar nabere, ja, 10k na mesec, ce bi placeval nekoga, ki bi vse to opravil namesto zene.
Teb se pa je skisal,men niti 3ne stvari neb ti delala.S takim cenikom si lahk rit obrišeš.Javna pralnica je bolj dostopna kot ti.Ko bi ti rabila toplo pozimi neb delal noben radiator zanalašč.Vs3 kar bi rabila ti pokvarim zdej se pa pojdi in računaj.Komu že?fuk pr kurbi je 70€,izliv v usta 10€.zlatar si
Ne ti, ne otroka niste dobri v gospodinjskih opravilih? Je treba začet, potem pa vaja dela mojstra.
Vsak naredi nekaj po svojih zmožnostih? Potem pa našteješ da 2 krat na leto pelješ zamenjat gume in enkrat letno avto na servis. Matr si sposoben. Daj razsvetli nas kaj dnevno narediš okrog hiše.
Tvoji ženi je očitno dost da mora vsa gospodinjska dela naredit sama. Očitno ji je tudi dovolj da to kar naredi nihče ne ceni. Očitno vam je samoumevno da vse naredi ona. Zato je izbrala to taktiko z zaračunavanjem. Sicer se z njenim pristopom ne strinjam, ampak to je njena pot.
In namesto da bi zaznal bistvo problema, si svoj ego postavil na prvo mesto. In si še ti začel zaračunavati. Vrnila ti je tako kot je. Stvar je šla čisto predaleč? A bejž no. Če se bi v vaši družini znali pogovarjat, bi se vsedli dol in zmenili kaj bo kdo naredil. Ampak veliko bolj udobno je narediti čisto malo in se potem pritoževat čez druge.
Pa še nekaj me veseli da misliš da je zakon v dobrem in v slabem, boš vsaj znal potrpet zdaj ko si v slabem. Ali pač ne?
Hudo, 12.08.2025 ob 18:23
Teb se pa je skisal,men niti 3ne stvari neb ti delala.S takim cenikom si lahk rit obrišeš.Javna pralnica je bolj dostopna kot ti.Ko bi ti rabila toplo pozimi neb delal noben radiator zanalašč.Vs3 kar bi rabila ti pokvarim zdej se pa pojdi in računaj.Komu že?fuk pr kurbi je 70€,izliv v usta 10€.zlatar si
Eeee, wrong!
Eksluzivna dama te bo kostala bistveno vec, stanovanje, garderoba, seks, pa da jo lahko peljes v druzbo, da je samo s tabo, opd., stari, to kosta mucos denari.
Kar zadeva ogrevanje, servis avta in ostalo, nehaj se smesit, vse to znamo zenske same, pa tudi kak steker zamenjat, pipo, pante itd., ce pa cesa res ne zmoremo, obstajajo ljudje, ki to naredijo za placilo.
Čuj ti njega! Kaj toplo in radiatorji?
K peči, ki sem jo jaz kupila in plinu, ki ga jaz plačujem bi ti samo enkrat probal taco stegnit, pa ti jo odsekam, budalo!
Radiatorje prezračit? Ti s tvojimi štorastimi šapami prej ventile dol polomiš, kot da bi kaj koristnega naredil, itak je pa za tabo pol stanovanja v mlaki.
A si mislil drva nasekat? Pha, pa ja! Nasekam jaz tebe na treske.
Forum je zaprt za komentiranje.