Žena hoče da dam polovico za hrano
Priležnica brez pameti, 22.12.2020 ob 17:48
Najboljse, da gre on se popoldanski siht delat, ali da tip odpre cistilni servis, pa da popoldan pridela ene 1000€. Da lahko potem babšver zagoni za depilacijo, pedikuro, manikuro, kofetke, da financira vse vecerje z njenimi frendicami… pa da ji se ostane za ljubimca, da jo servisira, ko njen ob 22h “krepatus mortus” popada v posteljo.😂
Nekje so meje.
Jaz v zivljenju nisem nikogar izkoriscala in niti ne bi, ne bom. So pa mene grdo drugi( ne moski ampak sorodniki).
[/quote]
Kaj če bi ga ti viharcu malo manj skozi ekran lizala, pa rajši prebrala uvodni post, kdo tu z denarjem razmetava in kdo koga molze?
Haha, legenda. Bravo!
Uau tako opevani slovenski “zakoni”. Niso Z od zakona. Moje, tvoje, tvoji otroci, moji otroci, tvoj avto, moj avto….zakaj točno se igrate zakonce če nimate pojma kaj partnerstvo je. Po vaše je to tekmovanje. Kdo kaj, kdo več, kdo manj, kdo koga izkorišča….beda. Kje je pa družina? Aja je ni. Prav ustvarite si življenje kjer se rabite zagovarjat, dokazovat, pogajat….
Jaz sem očitno v marsovski družini odraščala. In tudi svojo tako živim. Ne vem ampak denar ki pride v hišo v zakonu je družinski denar. Žena in mož se potem odločita kam ta denar gre. Ne pa posamezno. Kako točno to laufa? Vse delite? Koliko gat kdo kupi otrokom, kolikorat gre kdo na kofe….če gre žena prevečkrat ne gre na dopust ker ji zmanjka ostali pa greste? Oz. a v tem primeru njen del otrok tudi ostane doma? Če en slučajno zboli ali ostane brez službe ga boste izselili in pustili stradat ker ne bo mogel prispevat? Bolano do amena resno. Partnerstvo kjer niti glede osnovnih stvari (financ) nimata zaupanja eden v drugega in se nista zmožna vsesti, pogovoriti, narediti budget, narediti načrte za prihodnost in se dogovoriti kako bo vaša družina finančno živela. Kot je že nekdo napisal, cimri, ki na zunaj družine igrajo. Niso pa D od družin.
Tisti, ki se tako cudite kako lahko imamo nekateri locen denar in stroske pol pol… Ja.. Lahko je vam s polno pizdo srat.. Ce pa bi bili v vezi vedno vi oni ta varcni, partner pa bi svojo placo spickal v 14 dneh.. Pa ne bi tko razmisljali a? Al ne, vi bi mu dali se preostanek svoje placa, da spicka se vase????!
Una Gatta, 22.12.2020 ob 13:36
Na začetku ko sta šla pod streho tvojih se nista zmenila da bi približno isto prispevala za stroške(lizing še omenjaš, hrana itd) in zdaj je udarilo. Zaštekala vama je komunikacija. Ne vem kako bosta to zdj skompenzirala da se uredi. Težka bo tole. Če ima ona tolko na strani pri njej ne bi smel bit problem in bi lahko dala vsaj za lizing zraven.
Sploh ni težko to rešit…če ji to ne paše se lahko spakira rade volje…je noben ne zadržuje…mislim model da bi ti blo lažje pa še njen lizing bi prišparal
Z denarjem veliko delam in moj nasvet je . Štejejo samo številke,ker jih pač ne moremo interpretirat kr neki. . Tako kot v bilancah.Niti se ni treba pogovarjat. Samo v excel zložita številke kaj kdo plačuje in je plačeval in vama bo čisto jasno. Tudi sicer se mi zdi, da je z denarjem potrebno delati tako kot, da nista poročena. Vsak nakup evidentiraj. Za to lahko uporabiš android aplikacijo ZPRINT kjer se krasno shranjuje račune. Mogoče jih boš kdaj rabil :(. Enako seveda velja za ženske.
Forum je zaprt za komentiranje.