Žellim si otroka…
gnoj se z gnojem hvali, cgn s cganom … pa še kaj prid, kje ko fino, k greš[/quote]
Pridem na vsake kvarte malo pogledat kako napredujete v intelektualnem smislu. Žal ponovno ugotavljam, da si ti še vedno največji intelektualec tega foruma, navkljub temu, da vztrajno gnojiš z besedami. Ajdi![/quote]
Tole “ajdi” je tako kot “čavči” in tako govorijo ženske. :)))
Čemu pa potem potreba po otroku, če ga dejansko že imaš? A otrok ne rabi družine?
Potemtakem ne boš ljubila isto otroka, ki bi ga imela z moškim, ki ga ljubiš, kot pa tega zdaj, ki ga imaš z moškim, ki ga ne ljubiš.[/quote]
Ko si boš sam želel otroka, z nekom ki ga ljubiš, boš razumel tudi, zakaj si jaz to želim.[/quote]
Koga pa ti ljubiš ?
Moža ne, ljubimca tudi ne…..Mogoče Matjažka. :))))
Nič kaj drugačno življenje ne živi, saj je prvo pri nas pobrala tisto kar ji najbolj paše in to je varanje!
Če bi res bila iz take države, kjer je taka huda kultura bi si tega ne drznila niti v sanjah naredit, ne pa, da v reali to izvaja. Moža mora vprašat za ločitev, za varanje ji bo pa prizanesel?!?!?!?! Škoda besed…….
Ta celotna njena zgodba ne zadrži vode, ker se lovi in naklada, da je veselje.
Meni kulture in različne nacije so mi še kako blizu, bolj kot bi si ti lahko mislil, tako, da tudi ta tvoja opazka je brez kake osnove in kar neki.
Nič kaj drugačno življenje ne živi, saj je prvo pri nas pobrala tisto kar ji najbolj paše in to je varanje!
Če bi res bila iz take države, kjer je taka huda kultura bi si tega ne drznila niti v sanjah naredit, ne pa, da v reali to izvaja. Moža mora vprašat za ločitev, za varanje ji bo pa prizanesel?!?!?!?! Škoda besed…….
Ta celotna njena zgodba ne zadrži vode, ker se lovi in naklada, da je veselje.
Meni kulture in različne nacije so mi še kako blizu, bolj kot bi si ti lahko mislil, tako, da tudi ta tvoja opazka je brez kake osnove in kar neki.[/quote]
Se strinjam, (če sem dobro razumela!) da je prave ljudi res malo težje najt.
Huda, mene pa res zanima.. Ti želiš nekoga, ki bi te preživljal, vsestransko zadovoljil, da bi pokala od zadovoljstva, naredil otroka in bil popoln oče? Misliš, da res en sam človek zmore vse to? Res, da nisem vsega detaljno prebrala in si mogoče to že napisala, ampak bi vseeno vprašala, katera kultura je točno to, ki proizvaja take nedojemljivo super duper moške?
Forum je zaprt za komentiranje.