Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žellim si otroka…

Žellim si otroka…

Rekla sem mu, da imam arahnofobijo. :))

gnoj se z gnojem hvali, cgn s cganom … pa še kaj prid, kje ko fino, k greš[/quote]

Pridem na vsake kvarte malo pogledat kako napredujete v intelektualnem smislu. Žal ponovno ugotavljam, da si ti še vedno največji intelektualec tega foruma, navkljub temu, da vztrajno gnojiš z besedami. Ajdi![/quote]

Tole “ajdi” je tako kot “čavči” in tako govorijo ženske. :)))

Pa ne morate se res v tej temi tako obnašat!
Bila je namenjena za nekaj povsem drugega!!!

Mene ne vleči v to. Nimam otroka, lol. In z antilopo se super štekava.

Mene ne vleči v to. Nimam otroka, lol. In z antilopo se super štekava.[/quote]

Nimaš otroka? Kakšna škoda, lahko bi dobre gene naprej prenesel.

Srce, sej veš, da nimam..:))))

Sicer pa hvala..

Čemu pa potem potreba po otroku, če ga dejansko že imaš? A otrok ne rabi družine?
Potemtakem ne boš ljubila isto otroka, ki bi ga imela z moškim, ki ga ljubiš, kot pa tega zdaj, ki ga imaš z moškim, ki ga ne ljubiš.[/quote]

Ko si boš sam želel otroka, z nekom ki ga ljubiš, boš razumel tudi, zakaj si jaz to želim.[/quote]
Koga pa ti ljubiš ?
Moža ne, ljubimca tudi ne…..Mogoče Matjažka. :))))

Glej, vzela bi ti še tega otroka, ki ga imaš.

Rekla sem mu, da imam arahnofobijo. :))[/quote]

Ja kaj pa je to arahnofobija? Strah pred arahni? :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne vem ali veš koliko jih ima, ki komaj čakajo da jih kdo vzame.
Vzemi vsaj enega od njih, pa se pridita skup igrat.

Nič kaj drugačno življenje ne živi, saj je prvo pri nas pobrala tisto kar ji najbolj paše in to je varanje!
Če bi res bila iz take države, kjer je taka huda kultura bi si tega ne drznila niti v sanjah naredit, ne pa, da v reali to izvaja. Moža mora vprašat za ločitev, za varanje ji bo pa prizanesel?!?!?!?! Škoda besed…….
Ta celotna njena zgodba ne zadrži vode, ker se lovi in naklada, da je veselje.

Meni kulture in različne nacije so mi še kako blizu, bolj kot bi si ti lahko mislil, tako, da tudi ta tvoja opazka je brez kake osnove in kar neki.

Nič kaj drugačno življenje ne živi, saj je prvo pri nas pobrala tisto kar ji najbolj paše in to je varanje!
Če bi res bila iz take države, kjer je taka huda kultura bi si tega ne drznila niti v sanjah naredit, ne pa, da v reali to izvaja. Moža mora vprašat za ločitev, za varanje ji bo pa prizanesel?!?!?!?! Škoda besed…….
Ta celotna njena zgodba ne zadrži vode, ker se lovi in naklada, da je veselje.

Meni kulture in različne nacije so mi še kako blizu, bolj kot bi si ti lahko mislil, tako, da tudi ta tvoja opazka je brez kake osnove in kar neki.[/quote]

Se strinjam, (če sem dobro razumela!) da je prave ljudi res malo težje najt.

Joj…spet en biser od cloveka. Resnicno, pises tako, da se vcasih se sama ne razumes. Kako lahko pomislis na to, da bi imela se enega otroka, ko pa se sama ne ves kaj bi sploh rada. In ne spravljaj na svet se enega reveza, ki bo po vsej verjetnosti odrascal brez pravega oceta.

Eni očitno ne razumejo da ne morejo bit v igri ter da se nimajo česa bati.

Imaš problem ker razumemo in se ničesar ne bojimo!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A je to retorično vprašanje ali si čisto nova tukaj?[/quote]

Oboje.

.

Eni očitno ne razumejo da ne morejo bit v igri ter da se nimajo česa bati.[/quote]

Hahahaha, ok, tudi prav :))))

Ampak ce sem prav razumela isces moskega, tako da jaz v vsakem primeru odpadem, saj sem zenska 🙂

Zdi se mi da ljudje tukaj imajo preveč slabih izkušenj…kdo želi verjet v druge, mora predvsem vsaj malo zaupat vase…

Huda kaj ta meil si dala, da se ti slikco pošlje? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Huda, mene pa res zanima.. Ti želiš nekoga, ki bi te preživljal, vsestransko zadovoljil, da bi pokala od zadovoljstva, naredil otroka in bil popoln oče? Misliš, da res en sam človek zmore vse to? Res, da nisem vsega detaljno prebrala in si mogoče to že napisala, ampak bi vseeno vprašala, katera kultura je točno to, ki proizvaja take nedojemljivo super duper moške?

Bejba ima izbranega osemenjevalca. Edini problem, ki jo tare je, kako ostati na proračunu tipa, ki so ji ga izbrali starši. In kako ga prepričati, da bo živel še kukavičjega otročka.
Howgh!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mehiška telenovela!

Mi lahko poveš, kako uspeš dosegnit da prav vse narobe razumeš?

Imaš problem ker razumemo in se ničesar ne bojimo![/quote]

Super!
To pomeni, da ste vsi srečni in da imaste srečne otroke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close