Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žellim si otroka…

Žellim si otroka…

Ti pa samska in potrebna.

Če ti še ni potegnilo, ženska živi malce drugačno življenje kot povprečne Slovenke. Tvoj intelekt tega itak ne razume. Zate je vse simpl, se poročiš, ločiš, se nastaviš, odstaviš, prideš, greš. Pri vseh kulturah pa to ni tako, jebi ga.

Ko sem se poročila, preteklost mi je bila čist povprečna.
Bolj pestra je sedaj.
Kljub temu, nisem našla osebo, ki si bi res zaslužila da jo ljubim in spoštujem, kar si bi želela.
Seveda si v življenju želim tudi veliko dobrih prijateljev, s katerimi ne bi sploh bila intiman, zakaj p ane?
Ampak, predvsem iščem osebo, s katero bi imela otroka. In ta oseba seveda ne more bit karšnakoli.[/quote]

No ja jaz si težko predstavljam srba, ki bi se brez problemov odrekel svoji ženi.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Bolj pestra je sedaj.
Kljub temu, nisem našla osebo, ki si bi res zaslužila da jo ljubim in spoštujem, kar si bi želela.
Seveda si v življenju želim tudi veliko dobrih prijateljev, s katerimi ne bi sploh bila intiman, zakaj p ane?
Ampak, predvsem iščem osebo, s katero bi imela otroka. In ta oseba seveda ne more bit karšnakoli.[/quote]

Zakaj bi si neka oseba zaslužila, da jo ti ljubiš? V čem si pa ti bolj posebna od drugih, da se mora zate najti moški A klase? Bi ti rada nekoga, ki bi ga ti spoštovala ali nekoga, ki bi spoštoval tudi tebe? Pa ti spoštuješ moža, glede na to, da ga varaš? Spoštovanje si je treba zaslužiti.

Ali ni nekak logično, da si čovek želi čimveč otrok, in sicer z osebo, ki jo ima rad?

kakor kdo. Včasih so se pri tem držali načela kolikor jih bog da :)))

Bolj pestra je sedaj.

Zakaj bi si neka oseba zaslužila, da jo ti ljubiš? V čem si pa ti bolj posebna od drugih, da se mora zate najti moški A klase? Bi ti rada nekoga, ki bi ga ti spoštovala ali nekoga, ki bi spoštoval tudi tebe? Pa ti spoštuješ moža, glede na to, da ga varaš? Spoštovanje si je treba zaslužiti.[/quote]

Saj vem, da kot ženska z diplomo iz prava in samska pri almost 40 težko razumeš, da je tudi ona lahko posebna in da se tudi zanjo lahko nekdo potrudi… ampak mogoče je celo bolj posebna in unikatna in vredna truda kot ti. Zakaj pa ne?!

Zakaj bi si neka oseba zaslužila, da jo ti ljubiš? V čem si pa ti bolj posebna od drugih, da se mora zate najti moški A klase? Bi ti rada nekoga, ki bi ga ti spoštovala ali nekoga, ki bi spoštoval tudi tebe? Pa ti spoštuješ moža, glede na to, da ga varaš? Spoštovanje si je treba zaslužiti.[/quote]

Saj vem, da kot ženska z diplomo iz prava in samska pri almost 40 težko razumeš, da je tudi ona lahko posebna in da se tudi zanjo lahko nekdo potrudi… ampak mogoče je celo bolj posebna in unikatna in vredna truda kot ti. Zakaj pa ne?![/quote]

Imaš prav, ona je posebna že zaradi tega, ker se je poročila in ima otroka. Predsednik RS že pripravlja posebno odlikovanje zanjo….:)) Midva s Sebo ji ga bova pa osebno podelila.

Jaz sem unikatna zase, zate pa mi je vseeno kaj si misliš, sploh zato, ker si prestrahopeten/prestrahopetna, da bi se prijavil/a. :)))

Pa še to – ženska ima lahko 5 doktoratov, ampak ji to čisto nič ne pomaga, če vara moža. Moralne vrednote posameznika so mi pomembnejše od izobrazbe in statusa.

Misliš na ljubimca ? 🙂

Moški si mora zaslužiti (karkoli že to pomeni), da ga bo ženska imela rada. Če ne, ga bo za kazen prevarala. 🙂

Saj vem, da kot ženska z diplomo iz prava in samska pri almost 40 težko razumeš, da je tudi ona lahko posebna in da se tudi zanjo lahko nekdo potrudi… ampak mogoče je celo bolj posebna in unikatna in vredna truda kot ti. Zakaj pa ne?![/quote]

Imaš prav, ona je posebna že zaradi tega, ker se je poročila in ima otroka. Predsednik RS že pripravlja posebno odlikovanje zanjo….:)) Midva s Sebo ji ga bova pa osebno podelila.

Jaz sem unikatna zase, zate pa mi je vseeno kaj si misliš, sploh zato, ker si prestrahopeten/prestrahopetna, da bi se prijavil/a. :)))[/quote]

Ja, res jaka muda rabi človek, da se prijavi na ta forum! Daj ženska, padi na Zemljo. Ali bi rada svojo unikatnost dokazovala po ZSjih? Ni treba, hvala. Takšne zagrenjene ženske, ki se bližajo meni in drugega v življenju niso naredile kot neko povprečno kariero, me res ne zanimajo. Tudi zato, ker je rodila, je posebna! Ti pa zagrenjena, ker nisi! Podeli rajši sebi diplomo za žensko škodoželjnost in foušijo!

Zakaj bi si neka oseba zaslužila, da jo ljubim?
Čisto dvomim da koga to res zanima!
Da bi nekdo bil oče mojeg otroka, mora predvsem bit oseba, ki bo za otroka ustrezno skrbela.
Si pa res želim vsaj še enega otroka. Ne pa tako, da bo nesrečen. Želim da ima očeta, ki ga bo predvsem sprejel in ljubil.

Imam moža, ljubimca tudi, ni potrebe da bi “zbežala” kar tako…želim si pa nekaj več.
I[/quote]
kot črna vdova: bolj ko jo pajek fila bolj ga žre

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem unikatna zase, zate pa mi je vseeno kaj si misliš, sploh zato, ker si prestrahopeten/prestrahopetna, da bi se prijavil/a. :)))[/quote]

Ja, res jaka muda rabi človek, da se prijavi na ta forum! Daj ženska, padi na Zemljo. Ali bi rada svojo unikatnost dokazovala po ZSjih? Ni treba, hvala. Takšne zagrenjene ženske, ki se bližajo meni in drugega v življenju niso naredile kot neko povprečno kariero, me res ne zanimajo. Tudi zato, ker je rodila, je posebna! Ti pa zagrenjena, ker nisi! Podeli rajši sebi diplomo za žensko škodoželjnost in foušijo![/quote]

Aha, že vem, kdo si…

Moški si mora zaslužiti (karkoli že to pomeni), da ga bo ženska imela rada. Če ne, ga bo za kazen prevarala. :)[/quote]

Robi jaz imam tebe na sumu da si tiha voda 🙂

Ja, res jaka muda rabi človek, da se prijavi na ta forum! Daj ženska, padi na Zemljo. Ali bi rada svojo unikatnost dokazovala po ZSjih? Ni treba, hvala. Takšne zagrenjene ženske, ki se bližajo meni in drugega v življenju niso naredile kot neko povprečno kariero, me res ne zanimajo. Tudi zato, ker je rodila, je posebna! Ti pa zagrenjena, ker nisi! Podeli rajši sebi diplomo za žensko škodoželjnost in foušijo![/quote]

Sori samo meni je pa Antilopa super oseba 🙂

In ti si poosebljenje spoštovanja moralnih vrednot? Zakaj že, ker ne kršiš zakonov, tudi tistega, ki določa zakonsko zvezo ne?
Bejbi, moralne vrednote so marsikaj. So tudi skupek pozitivnih lastnosti in odnosov, tudi potrpežljivost, velikodušnost, prijaznost. Tako kot si ti nastopila do te ženske, kaže, da nisi ravno vzor moralnih vrednot.

Ženska ima probleme, to je jasno. Če bi bil nesramen, bi rekel, da je v kur…cu. zaradi tega pa ni treba, da jo ena zafrustriranka, ki je sama prav tako v kur…cu na malo drugačen način, a si tega ne prizna, jebe v glavo in se počuti boljša in v moralnem smislu več vredna od nje!

Mogoče ji bo mož dal razvezo in mogoče si bo boljše življenje ustvarila z drugim. V nekaterih kulturah ne gre drugače in ni vse samo stvar preračunljivosti. A na Jesenicama ni takšnih primerov?

Aha, že vem, kdo si…[/quote]

In si zdaj, ker si to “ugotovila”, zrasla na 174 cm ali kaj?

Moški si mora zaslužiti (karkoli že to pomeni), da ga bo ženska imela rada. Če ne, ga bo za kazen prevarala. :)[/quote]

Robi jaz imam tebe na sumu da si tiha voda :)[/quote]

Robi je predvsem zelo uravnotežen moški, takih je malo.

Ali to vse skupaj pomeni, da je v resnici težko najti moške, ki so dobri svojim otrokom?

Sori samo meni je pa Antilopa super oseba :)[/quote]

Kdo ti jo brani? 🙂 Poroči jo, naredi ji otroka, da ne bo več obsedena od hitro tiktakajoče biološke ure! :))) In posledično manj zajedljiva do žensk, ki imajo nekaj, kar ona nima in si celo brez diplome iz prava upajo želeti še več.

Greva čisto od začetka….A je pri vaju problem ta, da je on nespoštljiv do tebe in otroka? Namreč, bistva nisi povedala, ampak samo to, da ga ne ljubiš.

Po moje si se spet lotila z napačne strani tega. Ne moreš iskati moškega le zato, da bo oče tvojim otrokom. Tako je to sedaj izpadlo.

Robi jaz imam tebe na sumu da si tiha voda :)[/quote]
Antilopa ve, ti samo njo poslušaj. 🙂

Meni isto.

Drugače pa zadeva povsem logična in jo lahko razložim v enem stavku, ki pravi, da ljubezni ne moremo izsiliti.

Sori samo meni je pa Antilopa super oseba :)[/quote]

Kdo ti jo brani? 🙂 Poroči jo, naredi ji otroka, da ne bo več obsedena od hitro tiktakajoče biološke ure! :))) In posledično manj zajedljiva do žensk, ki imajo nekaj, kar ona nima in si celo brez diplome iz prava upajo želeti še več.[/quote]

Seba, saj poznaš ta pregovor:

http://www.youtube.com/watch?v=H_Bj8nv0zIc

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close