Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žellim si otroka…

Žellim si otroka…

Saj moja zgodba NI ŽALOSTNA!
Imam enega dobrega otroka, in želim si jih še!
Predvsem zaradi njega!
Če zanj ne bi bilo dobro da imam več otrok, bi si jih še vedno želela več, NE BI SE PA TRUDILA![/quote]

“Prava ženska” je tista, ki je mati in ima veliko otrok, ker rojevanje je njena edina funkcija (po Alahu)? Si prepričana?[/quote]

Ne.

Da je on tebe varal ?
Potem pa še ti njega. In še vedno ne razumem, zakaj ga kritizirati in pričakovati nekaj, česar sama nimaš.

Roditi otroka v takšen odnos, kjer ni ljubezni, pa se mi zdi kruto.

Phu, koliko vprašanj je privrelo iz tebe ob čisto nedolžni provokaciji ;), ki si jih naslovila name, je pa teh 1000 zakaj del tebe. Ker to so vse tvoje dileme, nemir in neskladja, nezaupanja, idealistična pričakovanja z visokimi zahtevami, strahom, da realnost in moški! niso iz holivudskih filmov, a ne? 😉

Izberi si moškega, ki bo popolnoma izpolnjeval vsa tvoja pričakovanja, vse želje, vse tihe zahteve, pa bodo vprašanja odveč, do takrat pa… Upajmo,da ta “takrat” ni do smrti, ker ta nam verjetno ne bo dala odgovore na življenjska vprašanja, če si ne upamo živeti (s partnerjem), ker se bojimo, da nas lahko prevara, da lahko bolj globoko pogleda sosedo, da prdi v postelji…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

“Prava ženska” je tista, ki je mati in ima veliko otrok, ker rojevanje je njena edina funkcija (po Alahu)? Si prepričana?[/quote]

Ne.[/quote]

Čemu pa potem potreba po otroku, če ga dejansko že imaš? A otrok ne rabi družine?
Potemtakem ne boš ljubila isto otroka, ki bi ga imela z moškim, ki ga ljubiš, kot pa tega zdaj, ki ga imaš z moškim, ki ga ne ljubiš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Že v osnovi zafurat projekt, edini razumen nasvet bi bila ločitev, ampak dvomim da bo uslišan ta nasvet..[/quote]

Ženska, ne da si ne upa zahtevat ločitev, ampak jo noče, ker bi rada presedlala iz enega stola na drugi, brez, da bi ona trpela kako pomanjkanje.
Če sem še bolj odkrita, mi deluje vse skupaj, kot velika provokacija.

mladci … dajte kaj več od sebe, da bo vsaj na koncu pete strani zanosila

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne.[/quote]

Čemu pa potem potreba po otroku, če ga dejansko že imaš? A otrok ne rabi družine?
Potemtakem ne boš ljubila isto otroka, ki bi ga imela z moškim, ki ga ljubiš, kot pa tega zdaj, ki ga imaš z moškim, ki ga ne ljubiš.[/quote]

Ko si boš sam želel otroka, z nekom ki ga ljubiš, boš razumel tudi, zakaj si jaz to želim.

Že v osnovi zafurat projekt, edini razumen nasvet bi bila ločitev, ampak dvomim da bo uslišan ta nasvet..[/quote]

Ženska, ne da si ne upa zahtevat ločitev, ampak jo noče, ker bi rada presedlala iz enega stola na drugi, brez, da bi ona trpela kako pomanjkanje.
Če sem še bolj odkrita, mi deluje vse skupaj, kot velika provokacija.[/quote]

Zakon bil bolj želja staršev.
To sem že rekla.
Ni tako hudo da bi silit morala.
Zaenkrat je tako tudi za otroka boljše.
Če ni boljše, dobro je tudi to.

p.s. Ko moški pustijo ženske z otroci, se mi zdi bolj kruto…

@Huda: kaj, če bi dala oglas: fertilna bi se oplojena zaljubila v svojega princa iz sanja.
Takoj, ko se ločim je poroka obvezna. Šifra: z vsakim bi imela otroka, da se zaljubim

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

rolling laughter emoticon

Ogabno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tako pa ne bo šlo:lol

Ti se nikoli ne bi ločil?
Ali bi raje celo življenje bil sam in čakal na idealno?

ljudje, ki kaj dajo na svojo dano in podpisano “besedo” se ne ločijo. Pika.
vse ostalo pa je pač življenje iz dneva v dan drugačno

Če že tako misliš,
potem ti želim da v tem tudi uživaš.

Huda se pravi moža ne ljubiš. Ljubiš ljubimca?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Tu pa tam se je dobro pogledati v ogledalo.

Česa pa ti nimaš in si želiš ?[/quote]

Diplomo iz prava? :))))))[/quote]

Imam. Tudi konkretnejšo kariero od tebe.

Moti me način, kako predvsem nekatere samske ženske, ki si očitno pri svojih ne ravno rosnih letih, ne znajo naredit družinskega življenja, kot šakali skočijo na eno, ki ne živi idealnega življenja, si pa to vsaj upa priznat.

Tudi če sem zajedljiv, nisem jaz privlekel moralne vrednote na dan in jih razglašal kot da sem sam poosebljena dobrota, ki živi po regelcih. Ne živim tako in priznam. Pa Antilopa, si upa priznat, da je pri njenih letih praktično brez lajfa?

Tu pa tam se je dobro pogledati v ogledalo.

Česa pa ti nimaš in si želiš ?[/quote]

Diplomo iz prava? :))))))[/quote]

Moti me način, kako predvsem nekatere samske ženske, ki si očitno pri svojih ne ravno rosnih letih, ne znajo naredit družinskega življenja, kot šakali skočijo na eno, ki ne živi idealnega življenja, si pa to vsaj upa priznat.

Tudi če sem zajedljiv, nisem jaz privlekel moralne vrednote na dan in jih razglašal kot da sem sam poosebljena dobrota, ki živi po regelcih. Ne živim tako in priznam. Pa Antilopa, si upa priznat, da je pri njenih letih praktično brez lajfa?

Po moje, ene določene stvari gredo neločljivo skupaj.
Mogoče je, vsaj do določene mere “idealno”.
Dejstvo je pač da si to želim.[/quote]

No sej to ni nič narobe, če si želiš vendar sedaj dobro premisli s kom, da ne boš čez par let spet pisala isto zgodbo.[/quote]
In kaj če bi jo? a ti se nisi še nikoli ločil? Potem si mogoče v manjšini an tem forumu. 🙂

Tudi če sem zajedljiv, nisem jaz privlekel moralne vrednote na dan in jih razglašal kot da sem sam poosebljena dobrota, ki živi po regelcih. Ne živim tako in priznam. Pa Antilopa, si upa priznat, da je pri njenih letih praktično brez lajfa?[/quote

Imaš ti kariero ja.

če bi jo res imel, ne bi bil tako zajedljiv do samskih karieristk. Koga ti farbaš.

Imaš ti kariero ja.

če bi jo res imel, ne bi bil tako zajedljiv do samskih karieristk. Koga ti farbaš.

probam izračunati:
moža ima, ker je tako naneslo
ljubimca ima zaradi svojih potreb
sedaj bi pa imela še enega otroka, ki bi mu bil oče tak, ki bi njej ustrezal

madona … za to so že zdavaj naredili TV aparate z daljincem … net je pa sploh že presežek takih želja / potreb

Ne.

A je neizogibno kregat se?

Imaš ti kariero ja.

če bi jo res imel, ne bi bil tako zajedljiv do samskih karieristk. Koga ti farbaš.[/quote]

Imam tudi otroka. 🙂

Nimam pa ljubice, priznam. Niti je ne iščem. Če bi jo, pa ne bi moraliziral ženskam, ki imajo ljubimca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close