že probali droge
Gobe sem pa tudi jaz že probal, predvsem pražene marele so odlične. Tud travo, najraje imam regrat. 🙂
Kaj pa splošna razgledanost pa to? Če ne veš kakšen je učinek trave, potem si na nek način neizobražen.[/quote]
Hja, če tako gledaš na to, potem se najde polno stvari v lajfu, katere ne bomo nikoli izkusili:). Po moje je tako čist vredu, ker drugače bi bili vsi preveč izobraženi:).[/quote]
Čim več tem bolje, preveč izobražen pa že ne moreš biti. Po mojem bi mogli v šole uvesti predmet kajenje trave, pa še izostanki od pouka bi se tako zmanjšali.
Hja, če tako gledaš na to, potem se najde polno stvari v lajfu, katere ne bomo nikoli izkusili:). Po moje je tako čist vredu, ker drugače bi bili vsi preveč izobraženi:).[/quote]
Čim več tem bolje, preveč izobražen pa že ne moreš biti. Po mojem bi mogli v šole uvesti predmet kajenje trave, pa še izostanki od pouka bi se tako zmanjšali.[/quote]
Seveda, to bi bila v teh časih izredno pametna poteza:). Mlade zasvojiti, da ne bodo razmišljali o službah, ko končajo šolanje, a ne:). Se javiš za učitelja?:) Ker vidim, da si poln teorije ups prakse?:)
Jaz tudi ne. Niti cigaret ne.
Če sem zaradi tega manj razgledan, sem pravzaprav ponosen na to, da ne rabim drog, se z njimi omamljati in bežati od realnosti.
Res večkrat preberem, kako si tisti, ki so od njih odvisni, z drogami širijo zavest….A to je le slaba tolažba.[/quote]
Tudi jaz tako kot Robi. Nič. Niti alkohola.
Sem pa v času študija delala z odvisniki in lahko rečem le to, da zagotovo ne more biti tako dobro, kot je lahko slabo, težko, hudo, boleče… potem.
Nora seksualna izkušnja z možem … mislim … to je pa res katastrofalen učinkek. Res bodi previdna in se izogibaj, drugače mu to lahko pride še v navado.[/quote]
Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))
Nora seksualna izkušnja z možem … mislim … to je pa res katastrofalen učinkek. Res bodi previdna in se izogibaj, drugače mu to lahko pride še v navado.[/quote]
Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))[/quote]
Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))
Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))[/quote]
Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))[/quote]
V tvojih letih me preseneča tole posploševanje glede želja. Nooo kaj vem, mogoče pa ti to na podlagi izkušenj…. 😉 :)))))))))))))))
Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))[/quote]
V tvojih letih me preseneča tole posploševanje glede želja. Nooo kaj vem, mogoče pa ti to na podlagi izkušenj…. 😉 :)))))))))))))))[/quote]
Po mojem pa samo preveč tale forum berem.
Forum je zaprt za komentiranje.