Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek že probali droge

že probali droge

Nikoli, ker v tem ne vidim ne smisla ne adrenalina.

Gobe sem pa tudi jaz že probal, predvsem pražene marele so odlične. Tud travo, najraje imam regrat. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, zaenkrat jih še rabim, se počutim brez njih duševno zdravo, pravzaprav moja največja “droga” je šport 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Ups – popravek: Ne, zaenkrat jih še NE rabim,…

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj pa splošna razgledanost pa to? Če ne veš kakšen je učinek trave, potem si na nek način neizobražen.

Kaj pa splošna razgledanost pa to? Če ne veš kakšen je učinek trave, potem si na nek način neizobražen.[/quote]

Hja, če tako gledaš na to, potem se najde polno stvari v lajfu, katere ne bomo nikoli izkusili:). Po moje je tako čist vredu, ker drugače bi bili vsi preveč izobraženi:).

Kaj pa splošna razgledanost pa to? Če ne veš kakšen je učinek trave, potem si na nek način neizobražen.[/quote]

Hja, če tako gledaš na to, potem se najde polno stvari v lajfu, katere ne bomo nikoli izkusili:). Po moje je tako čist vredu, ker drugače bi bili vsi preveč izobraženi:).[/quote]

Čim več tem bolje, preveč izobražen pa že ne moreš biti. Po mojem bi mogli v šole uvesti predmet kajenje trave, pa še izostanki od pouka bi se tako zmanjšali.

Hja, če tako gledaš na to, potem se najde polno stvari v lajfu, katere ne bomo nikoli izkusili:). Po moje je tako čist vredu, ker drugače bi bili vsi preveč izobraženi:).[/quote]

Čim več tem bolje, preveč izobražen pa že ne moreš biti. Po mojem bi mogli v šole uvesti predmet kajenje trave, pa še izostanki od pouka bi se tako zmanjšali.[/quote]

Seveda, to bi bila v teh časih izredno pametna poteza:). Mlade zasvojiti, da ne bodo razmišljali o službah, ko končajo šolanje, a ne:). Se javiš za učitelja?:) Ker vidim, da si poln teorije ups prakse?:)

Jaz tudi ne. Niti cigaret ne.
Če sem zaradi tega manj razgledan, sem pravzaprav ponosen na to, da ne rabim drog, se z njimi omamljati in bežati od realnosti.

Res večkrat preberem, kako si tisti, ki so od njih odvisni, z drogami širijo zavest….A to je le slaba tolažba.

Jaz tudi ne. Niti cigaret ne.
Če sem zaradi tega manj razgledan, sem pravzaprav ponosen na to, da ne rabim drog, se z njimi omamljati in bežati od realnosti.

Res večkrat preberem, kako si tisti, ki so od njih odvisni, z drogami širijo zavest….A to je le slaba tolažba.[/quote]

Tudi jaz tako kot Robi. Nič. Niti alkohola.
Sem pa v času študija delala z odvisniki in lahko rečem le to, da zagotovo ne more biti tako dobro, kot je lahko slabo, težko, hudo, boleče… potem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nora seksualna izkušnja z možem … mislim … to je pa res katastrofalen učinkek. Res bodi previdna in se izogibaj, drugače mu to lahko pride še v navado.

Nora seksualna izkušnja z možem … mislim … to je pa res katastrofalen učinkek. Res bodi previdna in se izogibaj, drugače mu to lahko pride še v navado.[/quote]

Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Drog nikoli. Alkohol in cigarete pa sem že in verjetno bom še kdaj. 🙂

Nora seksualna izkušnja z možem … mislim … to je pa res katastrofalen učinkek. Res bodi previdna in se izogibaj, drugače mu to lahko pride še v navado.[/quote]

Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))[/quote]

Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))

Za moža verjetno ne. Zanjo pa vsekakor. A misliš, da ženske ne želimo imeti nič od tega? CCCCCCCCCC :))))[/quote]

Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))[/quote]

V tvojih letih me preseneča tole posploševanje glede želja. Nooo kaj vem, mogoče pa ti to na podlagi izkušenj…. 😉 :)))))))))))))))

Seveda ne mislim tako in kolikor berem, so med najbolj pogostimi željami pomita posoda ali zlikan kup perila. Ja, morda imaš prav, ker v takšni situaciji pa tega res najbrž ni bilo. :-))))[/quote]

V tvojih letih me preseneča tole posploševanje glede želja. Nooo kaj vem, mogoče pa ti to na podlagi izkušenj…. 😉 :)))))))))))))))[/quote]

Po mojem pa samo preveč tale forum berem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close