Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Že pol leta me zasleduje

Že pol leta me zasleduje

Odgovor na objavo uporabnika
Čudni zakoni, 23.01.2022 ob 20:17

Ja, žal so pri nas pisani zakoni tako, da dokler se ne zgodi, ti nihče ne more pomagati. Po navadi gre za kazanje premoči močnejšega nad šibkejšim.

ravno danes – evo dobil je 23 let :

.https://www.rtvslo.si/crna-kronika/za-poskus-dvojnega-umora-partnerice-in-hcerke-vlaovic-obsojen-na-23-let-zapora/585114

in to je isti, ki je že poizkušal umoriti partnerja dekleta :

.https://old.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaljubil-se-je-v-njegovo-dekle-zato-ga-je-zabodel

Kaj sta starša naredila iz tega svojega otroka – je pa sin celjskega zdravnika Vlaovića, ki je tudi že bil kazensko obravnavan:

.https://siol.net/novice/slovenija/osumljeni-zdravnik-vlaovic-naj-bi-priznal-krivdo-video-178895

Eh,verjetno se je avtorica kurbala naokoli, on tega ne more pozabiti in se dogajajo take stvari.

Za začetek.. Zamenjaj tel st., avto, pred tem (ce zivis v najemu) obvezno v drugo stanovanje,…

Sooci se z njim. Daj mu vedeti, da ves in naj te pusti pri miru.

Gledas samo na sebe, kako si pa ti z njim manipulirala v razmerju, da sedaj to pocne? Po vse verjetnosti si tudi ti ena slabsih punc, skaces iz enega na drugega in pobiras. Zenske pa na koncu vedno igrajo zrtev. Rad bi slisal zgodbo od bivsega.

Haha cez deset let bos pa ti zasledovala moske in bodo oni prestraseni, ki bos postarana in neuporabna ?

Imealivzdevek, 01.02.2022 ob 22:33

Haha cez deset let bos pa ti zasledovala moske in bodo oni prestraseni, ki bos postarana in neuporabna ?

??

Prestrasena in opazovana, tvoje napisano besedilo je povedalo o tebi zelo veliko. ?

Vztrajaj pri policiji, posnemi ga več dni zapored, če imaš kakšna sporočila, dokaze, shrani in vsakič ko pride kliči na policijo, naj delajo zapisnik. Poskrbi za svojo varnost. Naj te ne zmedejo komentarji, ljudje na forumu so žleht in privoščijo psihopatom, da se izživljajo, saj so tudi sami takšni.

no, 22.01.2022 ob 06:53

ne bo ti pomagala ne policija.

tole: nepredvidljiv s hudimi izbruhi jeze

kaže, da si imela tudi sama travmatično otroštvo.

za začetek preberi kakšno knjigo, kot je Najina ljubezen – Harville Hendrix, ali Ljubiti z odprtimi očmi…

da boš najprej razumela ZAKAJ SI PRITEGNILA takega človeka v svoje življenje.

potem pa poišči strokovno pomoč: psihoterapevta, če nimaš denarja pa kliničnega psihologa,

ki ti bo pomagal predelati to kar so ti počeli starši, potem boš šele dovolj zrela za srečno zvezo.

In bivši, ki je očitno psihič, bo potem čudežno izpuhtel?

tam tam, 26.01.2022 ob 21:24

Eh,verjetno se je avtorica kurbala naokoli, on tega ne more pozabiti in se dogajajo take stvari.

Moj bivši je drugi naredil otroka. A mi to daje pravico, da grem in vse tri ubijem?

Eni ste očitno včeraj prilezli iz jame.

M320, 01.02.2022 ob 23:00

Vztrajaj pri policiji, posnemi ga več dni zapored, če imaš kakšna sporočila, dokaze, shrani in vsakič ko pride kliči na policijo, naj delajo zapisnik. Poskrbi za svojo varnost. Naj te ne zmedejo komentarji, ljudje na forumu so žleht in privoščijo psihopatom, da se izživljajo, saj so tudi sami takšni.

ne nakladaj.dokler jo samo gleda od daleč policija nič ne more.ker to ni kaznivo.

Cakaj malo, 01.02.2022 ob 23:10

Moj bivši je drugi naredil otroka. A mi to daje pravico, da grem in vse tri ubijem?

Eni ste očitno včeraj prilezli iz jame.

Ti pa ze jebes s sodelavcem.

vpr418, 02.02.2022 ob 09:55

ne nakladaj.dokler jo samo gleda od daleč policija nič ne more.ker to ni kaznivo.

Sem ti rekla, tu so sami taki psihiči kot tvoj. Zato ti ne pomagajo in še nas ovirajo pri nasvetih. Policija ti bo pomagala, zagotovo. Meni so na več načinov in zdaj imam mir, pa še tožim ga lahko kadarkoli. Ampak saj veš, drek bolj kot mešaš bolj smrdi

In bivši, ki je očitno psihič, bo potem čudežno izpuhtel?

—

da. umakne se.

ker čuti tvojo notranjost.

čuti da se ga ne bojiš več.

Ne razumem pa nekaj. Ce smo na forumu vsi oznaceni kot psihici zanjo, v komu je potem problem? V nas ali v njej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close