Že pol leta me zasleduje
Čudni zakoni, 23.01.2022 ob 20:17
Ja, žal so pri nas pisani zakoni tako, da dokler se ne zgodi, ti nihče ne more pomagati. Po navadi gre za kazanje premoči močnejšega nad šibkejšim.
ravno danes – evo dobil je 23 let :
in to je isti, ki je že poizkušal umoriti partnerja dekleta :
.https://old.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zaljubil-se-je-v-njegovo-dekle-zato-ga-je-zabodel
Kaj sta starša naredila iz tega svojega otroka – je pa sin celjskega zdravnika Vlaovića, ki je tudi že bil kazensko obravnavan:
.https://siol.net/novice/slovenija/osumljeni-zdravnik-vlaovic-naj-bi-priznal-krivdo-video-178895
Vztrajaj pri policiji, posnemi ga več dni zapored, če imaš kakšna sporočila, dokaze, shrani in vsakič ko pride kliči na policijo, naj delajo zapisnik. Poskrbi za svojo varnost. Naj te ne zmedejo komentarji, ljudje na forumu so žleht in privoščijo psihopatom, da se izživljajo, saj so tudi sami takšni.
no, 22.01.2022 ob 06:53
ne bo ti pomagala ne policija.
tole: nepredvidljiv s hudimi izbruhi jeze
kaže, da si imela tudi sama travmatično otroštvo.
za začetek preberi kakšno knjigo, kot je Najina ljubezen – Harville Hendrix, ali Ljubiti z odprtimi očmi…
da boš najprej razumela ZAKAJ SI PRITEGNILA takega človeka v svoje življenje.
potem pa poišči strokovno pomoč: psihoterapevta, če nimaš denarja pa kliničnega psihologa,
ki ti bo pomagal predelati to kar so ti počeli starši, potem boš šele dovolj zrela za srečno zvezo.
In bivši, ki je očitno psihič, bo potem čudežno izpuhtel?
M320, 01.02.2022 ob 23:00
Vztrajaj pri policiji, posnemi ga več dni zapored, če imaš kakšna sporočila, dokaze, shrani in vsakič ko pride kliči na policijo, naj delajo zapisnik. Poskrbi za svojo varnost. Naj te ne zmedejo komentarji, ljudje na forumu so žleht in privoščijo psihopatom, da se izživljajo, saj so tudi sami takšni.
ne nakladaj.dokler jo samo gleda od daleč policija nič ne more.ker to ni kaznivo.
vpr418, 02.02.2022 ob 09:55
ne nakladaj.dokler jo samo gleda od daleč policija nič ne more.ker to ni kaznivo.
Sem ti rekla, tu so sami taki psihiči kot tvoj. Zato ti ne pomagajo in še nas ovirajo pri nasvetih. Policija ti bo pomagala, zagotovo. Meni so na več načinov in zdaj imam mir, pa še tožim ga lahko kadarkoli. Ampak saj veš, drek bolj kot mešaš bolj smrdi
Forum je zaprt za komentiranje.