Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZBLOJENA, HISTERIČNA MOŽAČA NAPADLA VARNOSTNIKA V TRGOVINI

ZBLOJENA, HISTERIČNA MOŽAČA NAPADLA VARNOSTNIKA V TRGOVINI

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7853, 25.05.2021 ob 19:26

hokus pokus, 25.05.2021 ob 18:27

Anonimno 7853, 25.05.2021 ob 18:19

Robi…, 25.05.2021 ob 15:50

tako je to, 25.05.2021 ob 15:37

Glej poba, vsak ima v svoji kočuri svoja pravila!

Ti se pa sam odloči: ali greš noter in upoštevaš pravila ali pa greš tja, kjer teh pravil ni!

Blesavo multinično prizadeto fašistično ne zastopi, da država ni privat kočura.

Majmun pa ne razume da vseeno veljajo pravila.

Bizarno, od pravil ste zboleli.
najbolj ste bili smešni z maskami v avtih, pa v naravi, ker so tako rekli. Mone!

In kaj je tebi škoda, če se je nekdo odločil da bo imel masko v avtu? Lahko ima, lahko nima. A gledaš tudi kako je oblečen? Kakšno frizuro ima? Te moti ko nekdo gleda napačen TV kanal pri sebi doma?

Škoda se seveda dela posredno, ker namesto, da bi se ljudje tmu uprli množično, imaš na drugi strani take idiote, ki ta pravila, ne le, da jih sprejmejo kot nekaj korisntega zase, celo tako na smrt so prestrašeni, da gredo v drugo stran z eksrtemnim obnašanjem, kar pa seveda posredno zmanjšuje občutek upora.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, 26.05.2021 ob 13:51

Škoda se seveda dela posredno, ker namesto, da bi se ljudje tmu uprli množično, imaš na drugi strani take idiote, ki ta pravila, ne le, da jih sprejmejo kot nekaj korisntega zase, celo tako na smrt so prestrašeni, da gredo v drugo stran z eksrtemnim obnašanjem, kar pa seveda posredno zmanjšuje občutek upora.

Meni maska popolnoma odgovarja v zaprtih prostorih.

Prej ti je vsak klošar pljuval, kašljal in kihal direktno v obraz, sedaj je pa primoran nositi nabito masko čez svoje čvekalo!

Želim, da tako ostane tudi v bodoče!!

Marko, 26.05.2021 ob 13:48

Josip1, 23.05.2021 ob 09:36

Pohvale varnostniku in policiji za ukrepanje. Tile antimaskarji so zmeraj bolj agresivni.

Agresiven je bil kvečjemu varnostnik, ki je oviral obiskovalko. Tako ali tako že vemo, da ni kršila nobenega zakona, je bilo nazadnje na sodišu dokazano na primeru, ko so potnico avtobusa zvlekli ven. Zdaj pa sledijo še osebne tožbe nad policisti, ki so sodelovali pri tem (ali kdorkoli pač že je). Upam, da bo v tem primeru enako.

Jaz tudi upam, da ženska toži fašista, ki se je fizično izživljal nad njo.

Jah, niso vsi debili, da bi se tepli z mlini na veter.

ht5zu, 26.05.2021 ob 14:12

Meni maska popolnoma odgovarja v zaprtih prostorih.

Prej ti je vsak klošar pljuval, kašljal in kihal direktno v obraz, sedaj je pa primoran nositi nabito masko čez svoje čvekalo!

Želim, da tako ostane tudi v bodoče!!

Če tebi odgovarja, jo nosi. Lahko jih nosiš deset hkrati.
Samo ne vem, zakaj jih nisi nosilo že prej, saj niso ljudje začeli kašljati lani in tudi virusi niso od lani.

Verjetno zato, ker na TV niso tako rekli in niso psihirali naroda.
Tisti brez lastne pameti pa ste zdaj žrtve tega nasilja in politične mafije.

Robi…, 26.05.2021 ob 17:01

Če tebi odgovarja, jo nosi. Lahko jih nosiš deset hkrati.
Samo ne vem, zakaj jih nisi nosilo že prej, saj niso ljudje začeli kašljati lani in tudi virusi niso od lani.

Verjetno zato, ker na TV niso tako rekli in niso psihirali naroda.
Tisti brez lastne pameti pa ste zdaj žrtve tega nasilja in politične mafije.

Maske bodo spet obvezne takoj po uspešno rešeni hrvaški turistični sezoni, kamor boste kot vsako leto rinili s svojimi zarjavelimi prikolicami, polnim konzerv in  flaširane vode….

Vsaj v zaprtih prostorih naj maske ostanejo obvezne še naprej…

Veronika, 27.05.2021 ob 03:41

Vsaj v zaprtih prostorih naj maske ostanejo obvezne še naprej…

Seveda naj nosim masko zate, (službeno) ker živiš v paranoji, kar celo življenje?

Ti si jo zame natakne pet min. Ne potrebuješ! Se znam pazit sama.

Opažam, da uživajo v maski ljudje s piškavimi zobmi in tisti pretirano zanemarjeni.

Maska jih ščiti, 27.05.2021 ob 05:43

Seveda naj nosim masko zate, (službeno) ker živiš v paranoji, kar celo življenje?

Ti si jo zame natakne pet min. Ne potrebuješ! Se znam pazit sama.

Opažam, da uživajo v maski ljudje s piškavimi zobmi in tisti pretirano zanemarjeni.

Vsaj prišparaš na kremi, pudru in ostalem, da nimaš vsak dan centimetra nanosa na obrazu…ha, ha1

Najbolj ste nagravžne babe, ko se vam  na soncu skoraj stopi vsa plast teh nanosov….

Ponavljam! Če ta napadena gospa na referendumu o družinskem zakoniku, ni podprla pravic manjšine ali pa na njega sploh ni šla me briga za njeno trplenje!!! ?

Na volitvah sem volil SDS, in me veseli njihova nepopustljiva politika, kot sistem, ki so ga sprejeli med epidemijo.

Ko se je šlo za nas je večino ljudi brigalo za naše pravice in jim je bilo vseeno če zmagajo fašisti in njihove oprode. Pa sem se odločil, da dam tej golazni (predvsem levičarski), ki jih briga samo takrat, ko se gre za njihovo lastno rit žlico njihovega lastnega strupa in sem volil SDS.

Za take upam da ste crknili od napora ko ste morali šolati svoje sončke od doma.??

kokoši, 27.05.2021 ob 08:12

Ponavljam! Če ta napadena gospa na referendumu o družinskem zakoniku, ni podprla pravic manjšine ali pa na njega sploh ni šla me briga za njeno trplenje!!! ?

Na volitvah sem volil SDS, in me veseli njihova nepopustljiva politika, kot sistem, ki so ga sprejeli med epidemijo.

Ko se je šlo za nas je večino ljudi brigalo za naše pravice in jim je bilo vseeno če zmagajo fašisti in njihove oprode. Pa sem se odločil, da dam tej golazni (predvsem levičarski), ki jih briga samo takrat, ko se gre za njihovo lastno rit žlico njihovega lastnega strupa in sem volil SDS.

Za take upam da ste crknili od napora ko ste morali šolati svoje sončke od doma.??

Če Marjan najde izgubljeno puško v koruzi, bo prevzel vajeti na čelu vlade…

Ampak koruza je pri tem aprilskem vremenu vsak dan višja!

Biden uboga Janšo in nosi masko, ti bi se pa rado pametnega delalo…

“upam da”

upam da, 27.05.2021 ob 08:25

Če Marjan najde izgubljeno puško v koruzi, bo prevzel vajeti na čelu vlade…

Ampak koruza je pri tem aprilskem vremenu vsak dan višja!

Ne skrbi, kokoši smo se ob zobanju koruznega zrnja v koruznem pragozdu že toliko namnožile, da bomo me Marjanu poiskale puško.

????️??????????????????????????????????☘️☘️??☘️????????????????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close