Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZBLOJENA, HISTERIČNA MOŽAČA NAPADLA VARNOSTNIKA V TRGOVINI

ZBLOJENA, HISTERIČNA MOŽAČA NAPADLA VARNOSTNIKA V TRGOVINI

Hahaha, “trgovina ni varovano obmocje” in “varnostnik nima pravice cloveka zadrzat / preprecevat odhoda / uporabljat fizicne sile, ce nisem nic ukradla”, haha. Zaradi takih veleumov se stalno javno napada varnostnike, ker lupate gluposti in ste tako prepricani v svoj prav, da mora cela Slovenija vedeti za “nepravico”, ki se vam je zgodila.

Se n-tic: JA,varnostnik – in fact – IMA pooblastila za preprecitev vstopa oz. izstopa z varovanega obmocja. Pooblascen je, da krsitelja zadrzi do prihoda policije oz. do dve uri. Kot fizicna sila se pa steje ze vsak dotik, zelo ohlapen pojem. Nekomu das roko na ramo, evo, fizicna sila, ampak je seveda bolj moderno ob omembi le-te zacet kokodakat, da gre za najmanj pretep, fizicno izzivljanje in lomljenje kosti.

Za vse veleume, ki ste nad zakonom in vam butasti varkoti nimajo kaj govorit – izvolite si prebrat ZZasV-1: https://zakonodaja.com/zakon/zzasv-1/45-clen-ukrepi-varnostnika

Odgovor na objavo uporabnika
Pow, 23.05.2021 ob 19:07

Hahaha, “trgovina ni varovano obmocje” in “varnostnik nima pravice cloveka zadrzat / preprecevat odhoda / uporabljat fizicne sile, ce nisem nic ukradla”, haha. Zaradi takih veleumov se stalno javno napada varnostnike, ker lupate gluposti in ste tako prepricani v svoj prav, da mora cela Slovenija vedeti za “nepravico”, ki se vam je zgodila.

Se n-tic: JA,varnostnik – in fact – IMA pooblastila za preprecitev vstopa oz. izstopa z varovanega obmocja. Pooblascen je, da krsitelja zadrzi do prihoda policije oz. do dve uri. Kot fizicna sila se pa steje ze vsak dotik, zelo ohlapen pojem. Nekomu das roko na ramo, evo, fizicna sila, ampak je seveda bolj moderno ob omembi le-te zacet kokodakat, da gre za najmanj pretep, fizicno izzivljanje in lomljenje kosti.

Za vse veleume, ki ste nad zakonom in vam butasti varkoti nimajo kaj govorit – izvolite si prebrat ZZasV-1: https://zakonodaja.com/zakon/zzasv-1/45-clen-ukrepi-varnostnika

Pusti ti to, tisteki norijo ne boš prepričala. Je pa prav , da jih doleti, še premalo kazni dobi taka.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

6. člen je pa bedarija.
Če se nek varnostnik fizično spravlja nate, je logično, da se boš branil in fašista pokončaš, če je treba.

Robi…, 23.05.2021 ob 19:35

6. člen je pa bedarija.
Če se nek varnostnik fizično spravlja nate, je logično, da se boš branil in fašista pokončaš, če je treba.

če ta krula ne bi rinila v območje trgovine, ki ga je varoval omenjeni varnostnik, ne bi imela nobenih težav!

pač revica misli da je edino njej vse dovoljeno in rezultat:  dobi eno po rilcu.

pa je je tako edino prav…

Tako to v normalnih državah naredijo ljudje sami, brez varnostnikov z zmešano antimaskerko, ki si domišlja da je lahko ona ekstra. Jaz bi jo sicer brcnil v rit, da bi poletela, ne porinil.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Noče dat videa

Zakaj mora biti vse tako agresivno? Zakaj pa trgovina ne deli ob vstopu mask, tako, kot marsikje?

a ni drugega načina, 23.05.2021 ob 21:38

Zakaj mora biti vse tako agresivno? Zakaj pa trgovina ne deli ob vstopu mask, tako, kot marsikje?

Ja, maske naj delijo pred trgovinami, pa po možnosti še denar, tudi tega lahko kdo pozabi doma 🙂

Resno – ta ženska maske ni želela imeti iz točno določenega razloga (ki ni bil zdravstven). Da gre nekdo v trgovino in “pozabi” masko doma, je navadno sprenevedanje, saj je jasno, no.

Veš zakaj? Tudi če bi,taka to ne bo upoštevala, ker ona je prišla z nameom tam srat vsem po glavi In premalo je agresivno. Če bi tako babo policija pošteno s pendrekom narezala,jo foknla v kevder za nekaj dni,bi drugič presneto premislila ali je še nad vsemi in bo počela nekaj iz čiste sociopatskosti proti vsem. Edino zdravilo za take se je vedno pokazalo le fizična sila, torej batine in zapor in da ve, da če bo spet jih boše enkrat afsala. Nič drugega ne zaleže.

viharni jezdec, 23.05.2021 ob 21:29

Noče dat videa

Haha, zakaj pa misliš, da ni svinjanja foruma z  Ludijevo “resnico” in Darwinovim kruljenjem??  😀

V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja napada na uradno osebo

Varnostnik ni uradna oseba, torej je napadala tudi policaje? Pa tam piše tudi da je kršila zakon o osebni izkaznici, torej ni imela dokumenta ali se ni hotela identificirati.  Bodo dobre kazni,

Replika, 23.05.2021 ob 15:30

Ona je provokatorka, ok. Moje mnenje o dogodku : varnostnik ji glede na pravila stacune lahko prepreci vstop, NIMA pa pravice se je dotikat, fizicno obracunavat z njo , ali ji celo preprecevati odhoda. Ce bi se mene dotaknil, bi tudi koncal na urgenci, brez skrbi.

Kot po navadi, nimaš pojma, te pa to ne ustavi da ne bi pametovala. Če ne upoštevaš odredbe varnostnika, te lahko zadrži do prihoda policije. Če se pa zadržanju upiraš, te lahko s silo zadrži.

“Viharni zblojenec” 

Viharni zblojenec, 23.05.2021 ob 15:04

kokoši, 23.05.2021 ob 11:41

Ma daj umiri se. Men je zlo smešen.

Marsikatera baba bi si zaslužila, da ji zabije v faco take besede.

A da ti je ta gnus smešen? Čakaj malo, da ti pove, kaj misli o ritopikih. Po moje se mu samo še pedri gravžajo bolj od pizdovja. Dvomim, da ti bo še smešen, ko bo tebi, buziju, zabil v faco kakšno od svojih zmerljivk, ki jih ima na lagerju za pedrovsko golazen…

A tko grozen da je?

Js nevem tega razen, da mi je enkrat umenu da sem peder me ni nič napadal glede tega. Niti ga nisem zasledil da bi v kaki temi pisu proti istospolnio usmerjenim.

Medtem ko pa ti me kličeš buzi in nas omenjaš kot “pedrovsko golazen”.

A za to nas imaš?

Prejšnji teden v eni trgovini-moški ca 30 let, grd ko smrt v obraz, zabrit
ziher 2m visok, nabildan, tetovaža na vratu, po prstih… lagano sportski šopingira brez maske… Nobenega varnostnika ni bilo zraven. Vse marelice je prešlatal, pa banane, pa še mu ni bilo dovolj, je bilo treba še glavce solate okol obrnit… Sem ga grdo pogledala parkrat pa ni dojel, samo zabodeno me je gledal. Sem se raje pobrala. No kje so varnostniki ko na pogled sumljivi dvometraši šlatajo zelenjavo, sadje.? Jih ni, ker se takih bojijo

menim, da je kriva sama.  Sprejeti do odloki, da je maska v trgovini obvezna. Špar je v ta namen najel varnostnika, da ne plačuje kazni. Gospa je potrebovala malo pozornosti in je prišla provocirat a se ni izšlo. Ampak kaj provocira varnostnika, naj gre v parlament. Potem bo carica. Sedaj je pa kvečjemu glupa izpadla. Varnostnik je dolžan opravljati svoje delo, ona naj gre v srž problema spreminjat svet.

Meri krap neprijavljena, ja…..trla baba lan, da joj prođe dan, danes je pa namesto tega trolanje na netu.?

Bravo varnostnik, ti antimaskarji si domišljajo, da imajo vso pamet na svetu.

Samo jaz res ne razumem, ali se eni samo delate ali ste v resnici tako zabiti? Jaz mam pravico to, jaz mam pravico ono, jaz ne bom nosila maske, mene nima nihče pravice tikati, blablabla … – ne, v trgovini nimate teh pravic!

Trgovina je prostor v zasebni lasti – isto, kot je vaša hiša prostor v zasebni lasti. Kot lahko vi postavljate pravila, kdo in kako bo prišel v vašo hišo, tako jih lahko postavi lastnik trgovine, kdo in kako bo prišel v njegovo hišo. Če boste vi rekli ‘ej, v mojo bajto pa nihče ne sme z obutimi čevlji’, in bo nekdo hotel na silo s čevlji noter, imate vso pravico ga načevljati ven. Isto lahko lastnik trgovine reče ‘ej, v mojo bajto pa nihče ne sme brez maske’ in gues what, če boste brez maske, vas lahko isto načevlja ven ali pa sploh ne spusti noter.

Dajte si najprej tole razčistiti: ko greste v trgovino, greste v privat hišo, ki ni vaša (ni bila zgrajena z vašim denarjem). Če vam ni všeč, kaj lastnik privat hiše zahteva, pač ne boste vdirali noter, ane?

res ne razumem, 24.05.2021 ob 13:24

Samo jaz res ne razumem, ali se eni samo delate ali ste v resnici tako zabiti? Jaz mam pravico to, jaz mam pravico ono, jaz ne bom nosila maske, mene nima nihče pravice tikati, blablabla … – ne, v trgovini nimate teh pravic!

Trgovina je prostor v zasebni lasti – isto, kot je vaša hiša prostor v zasebni lasti. Kot lahko vi postavljate pravila, kdo in kako bo prišel v vašo hišo, tako jih lahko postavi lastnik trgovine, kdo in kako bo prišel v njegovo hišo. Če boste vi rekli ‘ej, v mojo bajto pa nihče ne sme z obutimi čevlji’, in bo nekdo hotel na silo s čevlji noter, imate vso pravico ga načevljati ven. Isto lahko lastnik trgovine reče ‘ej, v mojo bajto pa nihče ne sme brez maske’ in gues what, če boste brez maske, vas lahko isto načevlja ven ali pa sploh ne spusti noter.

Dajte si najprej tole razčistiti: ko greste v trgovino, greste v privat hišo, ki ni vaša (ni bila zgrajena z vašim denarjem). Če vam ni všeč, kaj lastnik privat hiše zahteva, pač ne boste vdirali noter, ane?

Blesavo multinično prizadeto ne loči zasebnega od javnega prostora.
Zato pa zagovarja fašizem, ker je blesavo.

Robi…, 24.05.2021 ob 15:22

Blesavo multinično prizadeto ne loči zasebnega od javnega prostora.
Zato pa zagovarja fašizem, ker je blesavo.

Če pa ti nisi teslo!

Na javnem prostoru so pravila javnosti.

Kokoši, 24.05.2021 ob 02:09

“Viharni zblojenec” 

A tko grozen da je?

Js nevem tega razen, da mi je enkrat umenu da sem peder me ni nič napadal glede tega. Niti ga nisem zasledil da bi v kaki temi pisu proti istospolnio usmerjenim.

Medtem ko pa ti me kličeš buzi in nas omenjaš kot “pedrovsko golazen”.

A za to nas imaš?

Ne, za to vas ima on. Beri njegove prispevke, ne moreš zgrešiti teh njegovih izrazov za LGBT.

Saj ga boš še spoznal, brez skrbi. On me more iz svoje kože.

Viharni zblojenec

Prav.

Njegovega odziva nisem ravno dojemu kot šovinizem do žensk(sej ma hčerko kot se spomnim), ker sej ni posebaj napadu ženske, ampak le določen tip osebnosti, ki ga on opaža uglaunem med ženskami.

A ti si gospodična Jonc? (vprašam ker je robija napadu pa to meni neznano gospo)

Viharni ljubim te!!!!!❤️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close