Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zasedba Kranjci (ex trio kranjc) za poroko, kakšni so?

Zasedba Kranjci (ex trio kranjc) za poroko, kakšni so?

Bila sem na eni poroki, kjer so igrali in bili so mi noro všeč. So pa baje zelo zelo dragi. Zanima me, če je vredno dati toliko denarja za bend? Kakšni so se vam zdeli na poroki? Hvala!

Totalno so hudi!

igrali so na poroki mojega bratranca in bli so izjemni. je pa res, da to ni glih za slovenske poroke, kjer nažigajo samo govejo. Vsak igra ne vem kok inštrumentov, med večerjo igrajo bolj mirne pesmi, potem pa naredijo žurko. Takrat so bili še poceni, zdaj so baje dražji.

Bili smo na eni poroki, kjer so igrali. Superca.

Igrali so tudi na najini poroki in bili so super!!! Bi se se enkrat odlocila za njih.

Murko je boljši.

Kakšna je pa cena kaj?

Lih kar podoživljam njihov božični koncert v Ribnici.
Ne morem verjet, kolk so dobri. Za ceno pa na žalost ne vem…
Vem pa, da šparam…

Bili smo že na treh porokah (na eni sem bila tudi priča….wiiii), kjer so igrali… na zadnji me je prav zanimalo, koliko se bo vse skupaj ponavljalo, pa so me ponovno očarali. Imeli so tudi neko novo pevko, ki super poje… s fantom poročni band že mava, samo še zaročit se morava <3 🙂 Če ti ni vseeno za glasbo pač najameš Kranjce.

Če hočeš poroko na nivoju, da se kaj dobre poje in popije v dobri družbi in tudi ob dobri glasbi, ne da tam en DJ nekaj nabija, potem so vredni vsakega denarja.
Za pijanke in pobruhane poroke pa raje ne, čeprav znajo naredit žur.
Imajo dober repertoar, od kakšnih klasičnih komadov, ala tango, do filmskih uspešnic itd.
Dober bend za ples in za musko ob hrani. Če hočeš lahko tudi vodijo program na žurki od poroke, tako da je za vse poskrbljeno.
Jaz bi rekel, da je to tak bend, da t enima bit kaj sram tudi če kakšnega profi klasičnega glasbenika povabiš na poroko. Ga ne bodo ušesa bolela od fušanja. 🙂

Top bend, na nivoju… igrali mojemu kolegu lani na ohceti.

Koliko pa stanejo, če so res tako dobri? Noben ne upa napisat številke ali je to samopromocija? 🙂

Cenovni razpon: 1.300,00€ – 3.500,00€

Cenovni razpon: 1.300,00€ – 3.500,00€
[/quote]

A dajo vsaj račun ali je plačilo na roko? 🙂

Cena za poroko je 5.000, seveda z računom.

Od kje ti 5 000?
Vaš link

No, tehle kruležov pa ne bi plačala nič. Mislim, da so si sami tu odprli reklamo in vse poste so napisali sami. Dvomim, da jih sploh kdo posluša.

Nama so igrali na poroki pred 17-mi leti, lepo.
Iamjo kilometrino.

Ja saj so ok Kranjci, samo se pa kar dosti skrijejo pred glasbeno skupino Jamm. O njih sem slisala ze toliko hvale, tudi sama sem bila na poroki, kjer so igrali. Ravno tako imajo ogrooomno instrumentov, odlicno glasbo med vecerjo, tudi na civilni/cerkveni… Potem pa itak zur ob samih hitih. Harmoniko so imeli takrat za 15minut,ravno toliko vrjetno, da sta zenin in nevesta zadovoljila usesa svoji starsev in starih strsev 🙂 res so 1a!!!!

No ja, nam se ne zdi, da krulimo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=sUrkbebJPEE

Tudi jaz sem mnenja, da so si to reklamo sami naredili. Stil pisanja je skoraj v vseh postih enak. Tako, da ja. Meni drugace niso prevec vsec.
Bila sem lani jeseni na poroki kjer je pe ansambel stil in sem bila navdusena. Sami mladi in zelo dobro so povezovali cel vecer. Drugace pa sem bila na poroki pred leti, kjer so igrali kingstoni. Fulllll dober. Sam cena je pa tudi fullll dobra.

Zal ne vem kaksni so kot glasbeniki, ker so tako neprofesionalni, da so kljub potrditvi termina slednjega preklicali, tako, da sva 2 meseca pred poroko ostala brez banda.

Ne priporocam

Zanimivo, isto se je letos zgodilo kolegici. Poroka junija, vse dogovorjeno, ko je prosilaza podatke za nakazilo are so pa cudezno ugotovili, da so v bistvu isti termin ze eno leto prej oddali nekomu drugemu. Tako sta dva meseca pred poroko ostala brez pametnega banda.

Ocitno so vsi dogovori z njimi s figo v zepu, zato, vsaj po tem sodec jaz z njimi ne bi in ne bom zelela imeti opravka

A ti si sama igrala na svoji poroki? Očitno si totalni aber glasbeni talent.

Kruliš pa ti, bajdevej….

Občutek imam, da se samopromovirajo. Midva sva izbrala ožji krog favoritov in jih greva se v živo poslušati pred odločitvijo-oni so bili tudi v tem krogu. Tako bo najbolje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close