Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zapravila prihranke, on tega še ne ve

Zapravila prihranke, on tega še ne ve

Vzemi kredit na banki in vrni.

Eh ne sekiraj se jaz sm spickala 100 jurjev zdj sm pa bivsa z armanijem v omari???

Odgovor na objavo uporabnika
Kr ena660, 05.02.2022 ob 21:39

Eh ne sekiraj se jaz sm spickala 100 jurjev zdj sm pa bivsa z armanijem v omari???

Osebno pa v 15ih letih  inu še malo  nisem tako kot ti,  pa bi lahko, zapravljala po tisoče evrčkov samo zase na mesec za cotke in  vse ostalo kar se da nataknit, navesit, obesih na ensko telo;   komot v toliko letih še enkrat toliko  torej skupaj 200.000 EUR; brez problema (sva skupaj ustvarjala, od začetka začela z nule), pa me skozi vsa leta ni skušnjava nakupovanja in zapravljanja ni premamila, ne doma, ne v tujini – sem se znala vsekat po roki, sem se šla raje  “window shopping”, tudi samo z očmi in jezikom naizložbi in na stojalih v notranjosti – uno, ko se nahraniš med pomerjanjem in ogledovanjem, zadovoljiš un “flash in lust”potem pa si ponosna nase, ko znaš npr. oblačilo za 3200 USD dat nazaj na rack, ker veš, da je to pretirano in BZVZ.

In ker sem bila toliko pametna po več kot 15ih letih,  ker sem videla da ne bo šlo do vnukov takole in da /če/ko se zgodi da greva narazen ( kar se je tudi zgodilo)  kaj bi mi bili tiste cunjice po tisoče evrčkov, pa prstani pa štikli, pa torbice, pa….. pa bo lepo vsaj 2x toliko v kešu sedaj. Prodaj še tukaj  svoje premoženje ( aha, moja dediščina še sploh ni všteta v to, je kar nekaj na lagerju, sem edini otrok, ampak nikoli razvajeno dete edinsko, svoj denar služen že od rane mladosti, znam z denarjem, moj bivši pa pač ne, z leti zveze čedalje manj-pa na dediščio sploh ne računam, kot da je ni) in mislim uživat svoje življenje po pameti v solo, pa tudi v dvoje ko mi bo zapasalo ampak ne skupaj živet z nekom, o ne -nikoli več –  in početi tisto, kar me veseli, me ne omejuje in mi pusti dihati.  Kaj bi vlačila tiste cunjice nekam kjer ni zime in mraza, kaor se mislim preselit – na eBayu se pa ne bi i dalo to prodajat protem, pa bidat  – a bolje imet tako 200.000 EUR na lagerju, tako za rezervo, za zraven, neko varnost, ne pa tiste xcunjice, ko čez ene 5 let se vsega že tako ali tako: naveličaš.

Odgovor na objavo uporabnika
Strastna zapravljivka, 02.02.2022 ob 12:06

Spičila sem vse najine prihranke, za bedarije in nekaj malega za spletne igre. kaj bi vi naredili, če bi šlo za vas? Ni zdaj to res full denarja ampak par jurčkov, pa vseeno preveć, da bi lahko zdaj skupi spravila in vrnila v kasico prasico. Kako naj mu povem? Sploh si ne znam predstavljati kaj bo sladilo, ko bo izvedel ali ugotovil. Še kolebam ali naj mu sploh povem? Kaj pa če ga pustim, da sam odkrije, da denarja ni več in se delam neumno. Lahko bi  zvalila na njegovo družbo, ki h nama ob petkih hodi kartat in bi z lahkoto kdo prišel do denarja, ker ga nisva imela ravno skritega.

Da sem jaz, te nalomim kokr si dolga in siroka

Za nič na svetu ne priznaj, pa čim prej pozabi. Tako boš lažje tajila.

ZA NJEGA najbolje,da te pusti,ko smet na tleh!

Bolj boš lagala ali zapleteal, bolj se boš zapletla. Povej po pravici, prej pa že imej plan kako bi ta denar lahko vrnila.

Si me spomnila zdej na eno zelo podobno tebi ce celo nisi to ti.

jah.. par jurckov ti ni nic, ko zapravljas tuj denar. sama delas pa za 700 eur/mesec?

Mogoce ti je prvic se uspel obdolzit nedolznega in se izvlect, drugic pa ne verjamem da ti bo se kdo vrjel

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close