Zapravila prihranke, on tega še ne ve
Spičila sem vse najine prihranke, za bedarije in nekaj malega za spletne igre. kaj bi vi naredili, če bi šlo za vas? Ni zdaj to res full denarja ampak par jurčkov, pa vseeno preveć, da bi lahko zdaj skupi spravila in vrnila v kasico prasico. Kako naj mu povem? Sploh si ne znam predstavljati kaj bo sladilo, ko bo izvedel ali ugotovil. Še kolebam ali naj mu sploh povem? Kaj pa če ga pustim, da sam odkrije, da denarja ni več in se delam neumno. Lahko bi zvalila na njegovo družbo, ki h nama ob petkih hodi kartat in bi z lahkoto kdo prišel do denarja, ker ga nisva imela ravno skritega.
ni mi jasno744, 02.02.2022 ob 12:33
Če te prav razumem, sta imela gotovino doma nekje v enem predalu.
Kako si jo lahko porabila za spletne igre?
Denar neseš na banko ali na bankomat in ga položiš. Ali pa greš s tem denarjem kupit kaj drugega in tvoj denar ostane na računu. Ravno Einstein pa tudi ne rabiš biti, da pogruntaš, da se vse da, če se hoče.
Strastna zapravljivka, 02.02.2022 ob 12:06
Spičila sem vse najine prihranke, za bedarije in nekaj malega za spletne igre. kaj bi vi naredili, če bi šlo za vas? Ni zdaj to res full denarja ampak par jurčkov, pa vseeno preveć, da bi lahko zdaj skupi spravila in vrnila v kasico prasico. Kako naj mu povem? Sploh si ne znam predstavljati kaj bo sladilo, ko bo izvedel ali ugotovil. Še kolebam ali naj mu sploh povem? Kaj pa če ga pustim, da sam odkrije, da denarja ni več in se delam neumno. Lahko bi zvalila na njegovo družbo, ki h nama ob petkih hodi kartat in bi z lahkoto kdo prišel do denarja, ker ga nisva imela ravno skritega.
-
Tebi še ni treba delat neumno.
Čisto preprosto, povej mu , zraven pa mu daš privolenje da te lahko on, ali pa se boš sama prodajala doker ne odslužiš zapravljenega, tisti spićkala mi govori da si pač zapravljiva ćefurka, iz tega boš spet potegnila korist, ne bo se ti treba gonit okoli , menjala boš fukaće in še zaslužila boš, desc pa ti ne bo mogel očitati…
1. par tisoč, ti ni malo? ker maš očitno par jurjev za malo denarja, več kot očitno ti bo izi nazaj dobit kar si zapravila
2. očitno si tok nesposobna da groza, kar lahko skupaj napraskaš daj takoj nazaj, drugo pa prodaj kaj ne rabiš in vrni, ni samo tvoj denar
3. da bi okrivila družbo, pa veš da niso krivi – si poden od podna od človeka
4. če veš da rada zapravljaš, mu reci, da naj denar skrije pred tabo, dokler ga res nujno ne boš potrebovala, pa naredi nekaj da se odvadiš
5. če bi mela obraz, bi povedala resnico
Jaz se ne bi upala tega narediti, pa je socer moj mož kar prijazen. Vzela bi hitri kredit, denar vrnila in škrtarila na vseh koncih, da noter prinesem. Jaz sicer tudi ne znam z denarjem in sem ves cas v minusu, ampak sva oba takšna. Vem pa, da če bi skupno navarčevani denar porabila, bi to vzel kot izdajo v zakonu in bi se mu utrgalo. Pa še prav bi imel.
Lahko ti pomagam pisi na tobak1987@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.