Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaobljube zvestobe partnerju/ki

Zaobljube zvestobe partnerju/ki

Tisti poročen/vezan dec, ki misli, da če ni pred matičarjem izrecno izjavil, da ga v bodoče ne bo več namakal v drugo, da je kar svoboden to početi…naj kar pove svoji partnerki svoje namene, če upa. Isto za ženske.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ej Spider, just being curious, a si ti to temo odprl, po tem ko si prebiral tisto nabijanje “izkušenega” na drugem forumu – zvestoba ?

Meni so to taki posranci, tak jebač, nek alfa samec, potem pa skriva svoji ženi, da jo vara lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne, sem pa prebral tisto temo, davno.

Nisva poročena. Nisva si nič na glas zaobljubljala.
Moški, ki ne zna brati mojih misli, ne more biti moj moški. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moški, ki ne zna brati mojih misli, ne more biti moj moški. :)))[/quote]Tega je (pre)mnogo za prebrat… :)))
Me samo zanima koliko od tega uspe tudi pravilno prebrat? :))))

Eh, očitno dovolj 😉

Previsoke zahteve maš.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

na praznem listu ni kaj prebrati
kjer pa “možganožder” strada, pa sploh ni za stikati

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moški, ki ne zna brati mojih misli, ne more biti moj moški. :)))[/quote]

Ojoj, čisto simbiotična (infantilna) zahteva – mamica bere dojenčku njegove (fiziološke) potrebe. Odrasli ljudje pa ne čitamo drugim misli, saj zato pa smo razvili besedno komunikacijo, da se sporazumevamo. Med drugim tudi povemo, kar si želimo in kaj ne, ker brati misli so sposobni samo holivudski “perfektni” pari, .

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moški, ki ne zna brati mojih misli, ne more biti moj moški. :)))[/quote]Tega je (pre)mnogo za prebrat… :)))
Me samo zanima koliko od tega uspe tudi pravilno prebrat? :))))

Eh, očitno dovolj ;)[/quote]

Moški ne čitamo misli, bolj smo vešči neverbalne komunikacije , gibanje teles v prostoru, pozibavanje bokov in podobno. :)))

v temi je govora o zaobljubah med živimi ljudmi … ne pa s sliko npr. Brad Pitta….
pa domače živali, TV, PC tudi ne spadajo sem.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kjer pa “možganožder” strada, pa sploh ni za stikati[/quote]

Oh, NM, a je najine ljubezni konec?
Pa ne da je šel zaradi moje omembe erektilne disfunkcije tvoj lik (povedano po tvoje) v k****.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ona ima partnerja, ti pa imaš plišastega medvedka. Normalno, da ne razumeš odraslih, kaj šele odraslih, ki dejansko imajo srečne zveze. Margot ima, to se vidi.

v temi je govora o zaobljubah med živimi ljudmi … ne pa s sliko npr. Brad Pitta….
pa domače živali, TV, PC tudi ne spadajo sem.[/quote]Jaooooo dečki, če bi vi vedeli kako Margot nagradi takega, ki uspe v tem kar ona opisuje….

Samo kaj ko je pri vas možganožer že naredil svoje……. :))))
Zredil se pa itak ni, če je le preživel 😉

Ona ima partnerja, ti pa imaš plišastega medvedka. Normalno, da ne razumeš odraslih, kaj šele odraslih, ki dejansko imajo srečne zveze. Margot ima, to se vidi.[/quote]

Ojoj, kaj bi Margot brez tebe, čisto bi jo zmlel!!!! :))), dobro, da si ji priskočil na pomoč. Margo, daj svojemu dobermančku kak piškotek, tako milo te gleda in maha z repkom ,ker je parkrat bevsknil name. :)))

Spider, komentiraj to, kar sem pisal. Bo šlo? Hvala. 😉

kjer pa “možganožder” strada, pa sploh ni za stikati[/quote]

Pa ne da je šel zaradi moje omembe erektilne disfunkcije tvoj lik (povedano po tvoje) v k****.[/quote]
ko boš vedela kam gredo moški spolni organi, znaš biti komu zanimiva — če si sploh počena tudi med nogami.

Pa ne da je šel zaradi moje omembe erektilne disfunkcije tvoj lik (povedano po tvoje) v k****.[/quote]
ko boš vedela kam gredo moški spolni organi, znaš biti komu zanimiva — če si sploh počena tudi med nogami.[/quote]

NM-3w, tisti pes, ki dosti laja, malo grize. 🙂 Margot ne moreš žejne peljati čez vodo, ona takoj ve, kdaj je bilo zadnjič, ko si pod mostom namakal štoplček. Lani menda, ko je bila huda suša, da so tudi ribniki poniknili. Letos je več dežja, mogoče se ti pa le nasmihne sreča, vendar bo treba malo besednjak spremeniti, če že nimaš debele denarnice. :)))

pa domače živali, TV, PC tudi ne spadajo sem.[/quote]
Jaooooo dečki, če bi vi vedeli kako Margot nagradi takega, ki uspe v tem kar ona opisuje….

Samo kaj ko je pri vas možganožer že naredil svoje……. :))))
Zredil se pa itak ni, če je le preživel ;)[/quote]
že od mono_tone babnice ni(mamo) kaj pričakovati … kaj šele od počene samo v glavo

ko boš vedela kam gredo moški spolni organi, znaš biti komu zanimiva — če si sploh počena tudi med nogami.[/quote]

NM-3w, tisti pes, ki dosti laja, malo grize. 🙂 Margot ne moreš žejne peljati čez vodo, ona takoj ve, kdaj je bilo zadnjič, ko si pod mostom namakal štoplček. Lani menda, ko je bila huda suša, da so tudi ribniki poniknili. Letos je več dežja, mogoče se ti pa le nasmihne sreča, vendar bo treba malo besednjak spremeniti, če že nimaš debele denarnice. :)))[/quote]
precej mešaš pojme … da kaj ve ni verjetno – lahko si domišlja — ali pa razočarano nerga, ker ni dobila.

a lahko objaviš njen CV … ker na takle PR pa tudi osel ne gre prvič na led.

NM-3w, tisti pes, ki dosti laja, malo grize. 🙂 Margot ne moreš žejne peljati čez vodo, ona takoj ve, kdaj je bilo zadnjič, ko si pod mostom namakal štoplček. Lani menda, ko je bila huda suša, da so tudi ribniki poniknili. Letos je več dežja, mogoče se ti pa le nasmihne sreča, vendar bo treba malo besednjak spremeniti, če že nimaš debele denarnice. :)))[/quote]
precej mešaš pojme … da kaj ve ni verjetno – lahko si domišlja — ali pa razočarano nerga, ker ni dobila.[/quote]

No , kdaj si kakšno deklico božal? Koliko let nazaj? Še bi znal. :)) Ti lahko jaz pokažem, če si že pozabil. 😀
Kot prvo, obvezno moraš menjati pivniško strategijo komunikacije, govoriš ja z damami in ne s kakšnih gozdnim Jožem, s katerim si prekladal bukova polena in razpolavljal hrastove štore. Oba, ne samo fizično, ampak tudi besedno okrepčana z litrom šnopseka, ki je znan po svoji učinkovini, da drvosekom potem “mimo seka”. :))

precej mešaš pojme … da kaj ve ni verjetno – lahko si domišlja — ali pa razočarano nerga, ker ni dobila.[/quote]

No , kdaj si kakšno deklico božal? Koliko let nazaj? Še bi znal. :)) Ti lahko jaz pokažem, če si že pozabil. 😀
[/quote]
In za koliko bedaka me imaš, da bom tukaj napisal karkoli osebnega ?? [sup](ajde – da se malo zamisliš: sinoči 1/2 mlajšo)[/sup] ☺

hvala za ponudbo – pa brez zamere … moški me intimno ne zanimajo

težka, da ima katera tukaj vsaj “da” od “mami” … preveč visijo na netu, da bi sploh uspele dajati

Grob način izražanja odžene vse vrste žensk, ni izjem. Tisti, ki uporabljajo besede, kot so “pras***”, “noge narazen”, ta teden sem jih 1,2… v avtu na zadnjem sedežu – s svojo govorico povedo to, da rabijo potrditev (v moški družbi) s postavljanjem, zato pretiravajo – in da nimajo ravno sreče z ženskami “neplačljivega tipa”, a ne? :))

Grob način izražanja odžene vse vrste žensk, ni izjem. Tisti, ki uporabljajo besede, kot so “pras***”, “noge narazen”, ta teden sem jih 1,2… v avtu na zadnjem sedežu – s svojo govorico povedo to, da rabijo potrditev (v moški družbi) s postavljanjem, zato pretiravajo – in da nimajo ravno sreče z ženskami “neplačljivega tipa”, a ne? :))[/quote]
če ti tako praviš … imaš že izkušnje ☺
in, če net dojemaš “osebno” — se te pa noben bog ne more niti usmiliti niti ti pomagati
[sup]o mojem izražanju pa – lahko vedno preveriš, da odreagiram z uporabo specifičnih besed (za katere zelo dobro vem kaj v ljudeh vzbujajo) – nikoli pa ne “napadam” z njimi[/sup]

Grob način izražanja odžene vse vrste žensk, ni izjem. Tisti, ki uporabljajo besede, kot so “pras***”, “noge narazen”, ta teden sem jih 1,2… v avtu na zadnjem sedežu – s svojo govorico povedo to, da rabijo potrditev (v moški družbi) s postavljanjem, zato pretiravajo – in da nimajo ravno sreče z ženskami “neplačljivega tipa”, a ne? :))[/quote]
in, če net dojemaš “osebno” — se te pa noben bog ne more niti usmiliti niti ti pomagati
[sup]o mojem izražanju pa – lahko vedno preveriš, da odreagiram z uporabo specifičnih besed (za katere zelo dobro vem kaj v ljudeh vzbujajo) – nikoli pa ne “napadam” z njimi[/sup][/quote]

Napisal si, da je razočarana, “ker ni dobila”. No, potem pa se vprašajmo, kdaj si pa ti zadnjič? :)))
Oz. še boljše vprašanje, a imaš sploh žensko? :))) In potem dalje, kaj misliš, zakaj je nimaš? Tema? 😀
Ko imaš opravka z žensko, ne prijemaš v roke lopate ali krampa, ti bi še lopati štil zlomil, no! 😉

[sup]o mojem izražanju pa – lahko vedno preveriš, da odreagiram z uporabo specifičnih besed (za katere zelo dobro vem kaj v ljudeh vzbujajo) – nikoli pa ne “napadam” z njimi[/sup][/quote]

Napisal si, da je razočarana, “ker ni dobila”. No, potem pa se vprašajmo, kdaj si pa ti zadnjič? :)))
Oz. še boljše vprašanje, a imaš sploh žensko? :))) In potem dalje, kaj misliš, zakaj je nimaš? Tema? 😀
Ko imaš opravka z žensko, ne prijemaš v roke lopate ali krampa, ti bi še lopati štil zlomil, no! ;)[/quote]
in tole tvoje je točno takna “provokacija”, da ti mirno lahko napišem: mamo vprašaj, če nisi morda moj pankrt, teto pozdravi in ji povej, da je bila dobra samo za enkrat in sestri reci, da jutri lahko pride po repete ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close