Najdi forum

Žan

Cao Bejba kako si preživela vikend brez tvojega dragega?Kako si kaj?

Pozdravljen!
Jst sm v soboto delala – ne tu na firmi. Prišla domov v nedeljo ob 6 zjutri večino dneva prespala, šla s psom na doooolg sprehod, potem pa počasi nazaj spat, da sem danes spet pri močeh. Kaj pa ti? Se je iskrilo doma?

Uf celo noč si delala, ali delaš v kakem pubu?Pri meni se je kar dobro iskrilo.Sva bila kar aktivna.

Delala sem 24 ur, v soboto od 5 zjutri do nedelje, do 5 zjutri, pol pa še ura vožnje… Imam dost bolj zanimivo delo kot pa delat v kakem pubu. Vodim!

A ja, pozabla napisat…

Za tebe in tvojo sem pa ful vesela, da sta izkoristla vikend. Lepo slišat! Jst bom pa izkoristla vsako minuto, ko bom mela mojega ob sebi, pa me sploh ne zanima kje bova!!!

Koga vodiš firmo,potem imaš kar dober položaj.Ali je danes prišla tvoja nadrejena sodelavka?

Ne firmo! Za tur. agengijo vodim na izlete, saj za potovanja tko nimam časa, ker je to čisto ločeno od te firme, kjer delam, tako da lahko vodim samo ob vikendih, al si pa morem vzet dopust!

Si pa ful želim delat v eni agenciji in pol tud vodit za njih, je dosti bolj enostavno in še ko si v pisarni imaš pogosto opravka z ljudmi. Jaz zelo rada kontaktiram s takimi in drugačnimi.

Ful je dobr,če se dva privlačta in s divjo strastjo uživata v sexu.Vedno je treba poiskusiti še kaj novega pa potem strastno ponavljati načine kateri so najboljši.

Lepo napisano!!!
To je blo to, kar se je pri vama dogajalo ta vikend?

Ja, šefice še ni, zato se tako zvesto javljam. Nimm pa pojma, kdaj pride!

To je pa mega dobra služba.Vidiš veliko sveta,držav,krajev.Imaš veliko stikov s raznimi ljudmi.Te je kakšen zapeljiv moški hotel kdaj zapeljati,osvojiti?Mu je uspelo ali si ga obrnila in kulturno zavrnila?Te na veliko pecajo moški in še kaka ženska?

Ja, služba je ful dobra! Glede potnikov nisem imela težav, čeprav se kdaj najde kak tak, ki utruja. Ampak meni taki težaki niso všeč. So pa zato šoferji… Res da je večina starih, debelih, itd., se pa najdejo tud kakšni bolj sexi oziroma celo kkšni zeeeelooooo sexi in privlačni!!!

Pa si kdaj koga spustila blizu in ti je bilo potem žal ali pa si rekla avanturica in končano?Smatraš to kot popestritev ?

Nisem! Na potovanjih je navadno tko, da ti potniki poberejo čisto vso energijo in potem samo čakaš, da prideš do postle! Čeprav, en šofer,… Ja, z njim pa sva! In ni mi blo žal, še danes i ni. Če bova še vozila skupi bova verjetno še ponovila, če bo le čas to dopuščal!!!

Bravo Bejba iskoristi priliko in uživaj,brez zavor do ene meje.Tudi jaz bi ravnal isto kot ti.Predal bi se vroči avanturi,ker sem odprtega tipa.vse diskretno seveda.Kaj bi se zgodilo,če bi se midva znašla slupaj?Verjetbo bi se strastno lepo imela.

Nikoli ne veš! Pa tudi če bi se našla tega ne bi vedela, je res? Kar pa ne pomeni, da ne bi uživala!

Dobro,da to iskoristiš in uživaš.Ful me to privlači.izziv,akcija,avantura napetost.Človek se mora izživeti ne pa tajiti.

Kaj pa vem?

Včasih nisem tko razmišljala. Zdej mam takega tipa, ki je bolj svobodnega mišljenja, pa sem se nekako navlekla tega razmišljanja od njega. Sej mi paše, ne vem pa, če bo celo življenje tko. Verjetno se bom prej al slej umirila.

Je pa res, da je fajn, da se izživiš! Sej smo še mladi. Ko pa ne bo več te spolne sle, bo pa tko prepozno, ne?!

ej, bejba, a se še kar klatiš tule po klepetu!? bo treba malo delat! vidim, da nisi preveč dosledna, ker si v petek trdila, da ti je tvoj čisto zadosti, zdaj bi pa kar s šoferjem malo….

Škoda ker takih bejb kot si ti ni v mojem krogu.Treba je živeti in iskoristiti vsak dan.Res si svobodnega razmišljanja,prav zanimivo bi bilo spiti s teboj eno kavo in poklepetati.

Ja, res sm napisala, da mi je moj zadosti. Glej, včasih pride situacija, ki jo pač izkoristiš in ne razmišljaš o tem, kaj bo, če bo… Z mojim se imava noro dobro, samo se pa bolj poredko vidiva. Žal je tako! In če te privlači še nekdo, čas in kraj sta ta prava, nikjer nobene zamere – moj tudi če bi zvedel ne bi bil jezen – zakaj pa ne?!

Bravo Bejba se strinjam s teboj.Treba je uživati v trenutkih,v situacijah ki se ti ponudijo.Pač v tistem trenutku ne razmišljaš kaj bo ampak se prepustiš trenutnim dogodkom in užitku.

Bejba ali se strinjaš da odpreva nov post,ker je že ta preedolg seveda z naslovom Žan,Bejba?

Ja, kar odpri. Mene že prst boli od tega vrtenja gumbka, da pridem do konca posta.

Uh, zanimivo, da chatata takole javno… Take pogovorčke sem jaz včasih imela na privat chatih, dokler nisem ugotovila, da so vsi sogovorniki o žgečkljivih temah zelo, zelo podobni in mi je stvar postala dolgočasna, pa še večina je bila res malo pod nivojem. Pač tudi o seksu je treba znati govoriti, ne pa nekaj nakladati.

Sicer nisem vsega prebrala, ampak vedno gre po istem kopitu. Punce se malo rajcamo s takimi pogovori, fantje pa prežijo na možnost kakšnega zmenka:)))

No, pa vsem udeleženim veliko užitka:))

Točno tako je bejba, vse gre po istem kopitu :)))
Včasih se da kakšno bejbo tolk zrajcat, da tudi zmenk pol pade…sploh pa če so kakšne večerne ure, pa dež zunaj :)))

p.s. tudi jaz nisem nic bral od zanain bejbe….le tvojga sem, pa mi je bol v enem stavku vse povedano :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close