Žan
Ne firmo! Za tur. agengijo vodim na izlete, saj za potovanja tko nimam časa, ker je to čisto ločeno od te firme, kjer delam, tako da lahko vodim samo ob vikendih, al si pa morem vzet dopust!
Si pa ful želim delat v eni agenciji in pol tud vodit za njih, je dosti bolj enostavno in še ko si v pisarni imaš pogosto opravka z ljudmi. Jaz zelo rada kontaktiram s takimi in drugačnimi.
Kaj pa vem?
Včasih nisem tko razmišljala. Zdej mam takega tipa, ki je bolj svobodnega mišljenja, pa sem se nekako navlekla tega razmišljanja od njega. Sej mi paše, ne vem pa, če bo celo življenje tko. Verjetno se bom prej al slej umirila.
Je pa res, da je fajn, da se izživiš! Sej smo še mladi. Ko pa ne bo več te spolne sle, bo pa tko prepozno, ne?!
Ja, res sm napisala, da mi je moj zadosti. Glej, včasih pride situacija, ki jo pač izkoristiš in ne razmišljaš o tem, kaj bo, če bo… Z mojim se imava noro dobro, samo se pa bolj poredko vidiva. Žal je tako! In če te privlači še nekdo, čas in kraj sta ta prava, nikjer nobene zamere – moj tudi če bi zvedel ne bi bil jezen – zakaj pa ne?!
Uh, zanimivo, da chatata takole javno… Take pogovorčke sem jaz včasih imela na privat chatih, dokler nisem ugotovila, da so vsi sogovorniki o žgečkljivih temah zelo, zelo podobni in mi je stvar postala dolgočasna, pa še večina je bila res malo pod nivojem. Pač tudi o seksu je treba znati govoriti, ne pa nekaj nakladati.
Sicer nisem vsega prebrala, ampak vedno gre po istem kopitu. Punce se malo rajcamo s takimi pogovori, fantje pa prežijo na možnost kakšnega zmenka:)))
No, pa vsem udeleženim veliko užitka:))
Forum je zaprt za komentiranje.