Žan
Ne, živim pri nekih znancih, imam svojo sobo, ampak nikoli ne prideva k meni. Pa tudi k njemu ne grava, ker je neka podobna situacija. Tud tisti balkonček ni najin. Poznava eno žensko, ki oddaja sobe, pa ima tisto z balkonom rezervirano za naju.
Se je pa zadnjič neki repenčila, da naj poskušava bit bolj tiha, ker ima še druge goste. Čeprav mislim, da nisva tako zelo glasna.
Ja, res da nisva dolgo skupaj, tako da je vse zelo strastno, ampak kolikor vem je on imel že prej eno zelooo resno zvezo in je bila čisto do konca strastna. Dokler se nisem pojavila jaz. Tako da mislim, da bo ta strast ostala!
Drugače pa mene vzburja, če vem, da me kdo opazuje. Ampak moram nekako bit pripravljena na to oziroma vedet in videt. Najbolje pa bi mi bilo, če bi se ta tretja oseba začela samozadovoljevat, al pa, če sta dva, da bi se še ona dva dol dala tam poleg!
Jst 25, on pa tam blizu tvojih let.
Verjamem, da si strasten in da si močno želiš strastne ženske. Veš, tudi jst sem bla s prejšnjim v neki taki zvezi. Zato pa je potem počlo in sva šla narazen, ko sem spoznala zdajšnjega!
Ni kaj, mislim da mora bit spolno življenje eksplozivno, da si moraš partnerja na tiho želet vedno in vsepovsod.
Forum je zaprt za komentiranje.