Zame samo najboljše
Al se mi je zdelo, da ne boš sposobna napisat argumentiranega odgovora in boš le malo špiknila namesto tega.
Spet ena potrditev tvoje šibkosti…. :/[/quote]
Tako ja…šibka sem:)). Moram si privoščit kavo, da se malo ojačam:)).
A veš, ni vedno point v argumentiranem ogovarjanju. Včasih se z nekaterimi preprosto ne da. Eni ste trdi, drugi smo šibki…ja tak je lajf:). Pojej Snickers.
Al se mi je zdelo, da ne boš sposobna napisat argumentiranega odgovora in boš le malo špiknila namesto tega.
Spet ena potrditev tvoje šibkosti…. :/[/quote]
A veš, ni vedno point v argumentiranem ogovarjanju. Včasih se z nekaterimi preprosto ne da. Eni ste trdi, drugi smo šibki…ja tak je lajf:). Pojej Snickers.[/quote]
No ja, pazi le, da ne boš v svoji šibkosti podlegla kakemu trdonji….. 🙂
Drugače se pa strinjam s tabo, da se ne da tega argumentirat kar si ti na začetku spisala, ker je vse skup en velik nesmisel.
Hvala za Snickers, lahko pošlješ še kdaj, a kofe si dobila? 😉
Čist prov vam je napisal.[/quote]
On že ve, kako bi kdo rad živel in kaj komu paše. On vse to ve. No, to je nadutost/domišljavost. Če veš kaj to pomeni.
nadut nadút -a -o prid. (ȗ) ki ima pretirano dobro mnenje o sebi in kaže prezir, zaničevanje do drugih[/quote]
Glej, tip je bolj ambiciozen od tebe, to kar ti je napisal, ti je pa pomoje samo vrnil, ker si ga že prej ti neki šov neki prcat 😉
A veš, ni vedno point v argumentiranem ogovarjanju. Včasih se z nekaterimi preprosto ne da. Eni ste trdi, drugi smo šibki…ja tak je lajf:). Pojej Snickers.[/quote]
Drugače se pa strinjam s tabo, da se ne da tega argumentirat kar si ti na začetku spisala, ker je vse skup en velik nesmisel.
Hvala za Snickers, lahko pošlješ še kdaj, a kofe si dobila? ;)[/quote]
Dej dej dej On_. Premalo se zabavaš:).
Ne, ni blo še časa za kofi…zdaj grem pa res:).
On že ve, kako bi kdo rad živel in kaj komu paše. On vse to ve. No, to je nadutost/domišljavost. Če veš kaj to pomeni.
nadut nadút -a -o prid. (ȗ) ki ima pretirano dobro mnenje o sebi in kaže prezir, zaničevanje do drugih[/quote]
Glej, tip je bolj ambiciozen od tebe, to kar ti je napisal, ti je pa pomoje samo vrnil, ker si ga že prej ti neki šov neki prcat ;)[/quote]
Bolj ambiciozen? Odvisno na katerem področju. Ni to nekaj, kar bi lahko posplošil na osebo ampak na posamezna področja neke osebe.
Če je ambicioznost želja po bogastvu (materialnem) in slavi, potem pa zna bit ja. To za mene ni, niti nimam želje po tem.
Hvala za Snickers, lahko pošlješ še kdaj, a kofe si dobila? ;)[/quote]
Dej dej dej On_. Premalo se zabavaš:).
Ne, ni blo še časa za kofi…zdaj grem pa res:).[/quote]
No kako je bilo?
Si pila taboljš kofe al si pogoltnila kar ti je bilo dano na izbito? 🙂
In kje si ti, med prvimi ali drugimi? Jaz se spomnim, da si ti meni želel pomagat. 🙂
Ne, ti se. :))
Kako te bo človek razumel, če enkrat rečeč, da bi ukinil, potem rečeš, da ti je všeč. Ccc, zjasni se.[/quote]
Ukinil bi ga rad, ker bi rad pomagal tebi podobnim. Ne zdi se mi fer, da cel dan presediš zraven računalnika, lahko bi porabil svoj prosti čas bistveno bolj produktivnejše. Sem pač dober človek, rad pomagam.[/quote]
Še link
Forum je zaprt za komentiranje.