Zaljubljen v tujko ?
Ti to kar na pamet, a? :)[/quote]
Ja, če jo narežeš, se ne pritožuje. :))[/quote]
Ampak tega pa ti ne veš. Kar jo je treba najprej imeti… 🙂
Ja, če jo narežeš, se ne pritožuje. :))[/quote]
Ampak tega pa ti ne veš. Kar jo je treba najprej imeti… :)[/quote]Ko bi jo imel bi bil prepričan, da se ne pritožuje ampak udari nazaj…… Sedaj bi imel že šlivo….. 🙂
Vsaj bolj bi bil črn okoli oči kot je na avatarju….. mogoče tudi od nespečnosti…. :))))
matjaži, a imaš slabe izkušnje s slovenkami? 🙂
p.s.
Lahko te priporočam enemu našemu znancu, ki leti 4 x na leto na Tajsko… se potapljat in pa, ker se je nesmrtno zaljubil v eno ljubko tajko… (kako se le ne bi, če pa imajo take vrline) tako da mu brez nje živeti ni… baje.:) Seveda pa ženo pusti doma, tako da bi ti tud lahko tvojo brez skrbi pustil. 🙂
matjaži, a imaš slabe izkušnje s slovenkami? 🙂
p.s.
Lahko te priporočam enemu našemu znancu, ki leti 4 x na leto na Tajsko… se potapljat in pa, ker se je nesmrtno zaljubil v eno ljubko tajko… (kako se le ne bi, če pa imajo take vrline) tako da mu brez nje živeti ni… baje.:) Seveda pa ženo pusti doma, tako da bi ti tud lahko tvojo brez skrbi pustil. :)[/quote]
Bibitka, kdaj se bova midva ženila, samo ne drug z drugim menda? :)))
Bi bilo treba v zvezde pogledat, kako in kaj nama kaže. :)[/quote]
Par vajinih postov prebereš, pa ne rabiš ne kart ne zvezd. Ti Bibitka imaš veliko notranjih vrednot, vsak moški bi te izkoriščal, zato te višje sile čuvajo pred problemi, ki bi si jih nakopala v zakonu. Matjažko se bo poročil, ampak se hitro naveliča in bo kronično nezvest. Če ne v dejanjih, pa v mislih in besedah. 🙂
Par vajinih postov prebereš, pa ne rabiš ne kart ne zvezd. Ti Bibitka imaš veliko notranjih vrednot, vsak moški bi te izkoriščal, zato te višje sile čuvajo pred problemi, ki bi si jih nakopala v zakonu. Matjažko se bo poročil, ampak se hitro naveliča in bo kronično nezvest. Če ne v dejanjih, pa v mislih in besedah. :)[/quote]
Latissa, kaj je to neka sovražna nastrojenost in zarota zvezd proti meni, da nisi ti božala svoje coprniške črne mačke? :)) Ti imaš to neki muten dalekozor, da mi tako slabo kaže? Se ti je verjetno kondenc nabral na lečah? 😀
Bibito naj božja previdnost obvarje hudičov, ki jim pravimo moški! :))
Moški so problemi? :))) Če moških ni, so problemi pri ženskah!! 😀
Bibita, moški samo izkoriščamo, res bolje, da se ne ženiš, tega se zaveda 80% monovk. :)))
Ti si pa že dolgo samski, glede na tvoje grenke komentarje glede žensk 🙂
Par vajinih postov prebereš, pa ne rabiš ne kart ne zvezd. Ti Bibitka imaš veliko notranjih vrednot, vsak moški bi te izkoriščal, zato te višje sile čuvajo pred problemi, ki bi si jih nakopala v zakonu. Matjažko se bo poročil, ampak se hitro naveliča in bo kronično nezvest. Če ne v dejanjih, pa v mislih in besedah. :)[/quote]
Latissa, kaj je to neka sovražna nastrojenost in zarota zvezd proti meni, da nisi ti božala svoje coprniške črne mačke? :)) Ti imaš to neki muten dalekozor, da mi tako slabo kaže? Se ti je verjetno kondenc nabral na lečah? 😀
Bibito naj božja previdnost obvarje hudičov, ki jim pravimo moški! :))
Moški so problemi? :))) Če moških ni, so problemi pri ženskah!! 😀
Bibita, moški samo izkoriščamo, res bolje, da se ne ženiš, tega se zaveda 80% monovk. :)))[/quote]
Meni se zdijo prav zabavni. Samo ne sme(š) jih preveč “grenko” brat. Malo si jih posladkaj, pa bo šlo. :))
Ne odvetnik, gledalec, tako kot ti. Le moja “kritika” je drugačna od tvoje. :)) Zanimivo kako različno ljudi vidimo druge.
Hehehe, dobro si to napisala Latissa.:) To me sigurno nad(angel) Gabrijel čuva.:)
Hehehe, dobro si to napisala Latissa.:) To me sigurno nad(angel) Gabrijel čuva.:)[/quote]
Ne upam niti pomisliti, kolikokrat sem že preštoval s tabo zgolj v mislih in ne dejanjih. 😀
Kdaj bova prešla na dejanja, ker ti gre baje že malo na k… tale nadangel Gabrijel. :)))
Hehehe, dobro si to napisala Latissa.:) To me sigurno nad(angel) Gabrijel čuva.:)[/quote]
Ne upam niti pomisliti, kolikokrat sem že preštoval s tabo zgolj v mislih in ne dejanjih. 😀
Kdaj bova prešla na dejanja, ker ti gre baje že malo na k… tale nadangel Gabrijel. :)))[/quote]
A ti to resno? torej si v mislih več ali manj vedno z menoj :)))))
Ja, dejanja…. to je vse odvisno od tebe, ko se me boš nehal bat.:))))
Ahaaaaaaa…. prečka praviš? :))))))))
Kdaj bova prešla na dejanja, ker ti gre baje že malo na k… tale nadangel Gabrijel. :)))[/quote]
A ti to resno? torej si v mislih več ali manj vedno z menoj :)))))
Ja, dejanja…. to je vse odvisno od tebe, ko se me boš nehal bat.:))))
Ahaaaaaaa…. prečka praviš? :))))))))[/quote]
Prečka, ja, zdaj če imaš trajno, boš morala zlikati.
Sicer pa, tebe se ne bojim, se pa bojim angelov, ki te čuvajo in imajo pod nadzorom in skozi katere poveličuješ čistost ter se odrekaš svežim moškim zarebrcam. :)))
Forum je zaprt za komentiranje.