Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen v tujko ?

Zaljubljen v tujko ?

Sem drzavljan Makedonije in zivim v Sloveniji. Preko Facebooka sem spoznal zensko ki je iz Tajske (Bangkok) ona se je zaljubila vame pa tudi jaz. Hoce da grem h njen in da se porociva. Nevem ali je to dobro da grem z letalom iz Ljubljane do Bangkoka. Kaj mislite ali je dobro to ali mislite da je kaksna prevarantka ?? Prosim za pomoc. Hvala

Če pravilno sklepam, se sploh še nista srečala v živo. Kako je možno, da sta se kar preko FB oba zaljubila pa mi tudi ni jasno. No, pa to bosta že vidva razrešila. Ti kar pojdi do nje, da jo spoznaš, potem boš pa videl, če si res tako zaljubljen in se boš odločil o poroki. Ne vem pa, zakaj bi bila zaradi tega prevarantka… po čem to sklepaš? Malo bolj podrobno napiši.:)n

A niso moški včasih snubili dekleta? Ona hoče(!), da greš ti k njej in se poročiš z njo? Zakaj pa bi se moral takoj poročiti, tudi če si zaljubljen? Če ti po vajini komunikaciji ne veš, ali je prevarantka, mi še manj vemo.

P.S.: Obstaja direktna linija iz Ljubljane do Bangkoka? :))

A niso moški včasih snubili dekleta? Ona hoče(!), da greš ti k njej in se poročiš z njo? Zakaj pa bi se moral takoj poročiti, tudi če si zaljubljen? Če ti po vajini komunikaciji ne veš, ali je prevarantka, mi še manj vemo.

P.S.: Obstaja direktna linija iz Ljubljane do Bangkoka? :))[/quote]
Odkar so tajke tako navalile na slovence, ja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Živiš v Sloveniji (mimogrede, poglej skozi okno kakšno je vreme), imaš možnost, da greš živet na Tajsko in še razmišljaš???
Če je punca vsaj kje na podeželju (Bangkok res ni najbolj super duper…) … je to AMERIKA: Zakaj nisi že tam?

Aja, pa upam, da nisi ljubosumen. Takšen bo namreč s Tajko težko shajal …

To je lahko prevara. Bodi previden.
V Rusiji obstaja kriminalna združba, ki zavaja moške s svojim dopisovanjem, tako da se nekateri močno navežejo na neko kao x punco, pošiljajo lažne slike, nato pa ta počasi začne nabijat, da bi rada prišla k njemu, pa nima denarja in potem jim nekateri nasedejo in ji pošljejo denar, nakar pa za kontaktom izgine vsaka sled.

ja ampak ona se je prikazala tudi na kameri in use to se videvava preko kamere in nevem kako se lahko porocim ce imam 17 let 😀

Kako? Mamico vprašaj za dovoljenje… pa očija ne pozabi.:)

Zakaj bi pa tata in mamo spraseval ce smem kam it al kaj drugega ?

Zato, ker si še mladoleten in sam ne z(moreš) odločati o tako pomembnih odločitvah kot jih ti načrtuješ.:)

tajke tudi zelo rade iščejo izhod iz svoje države. Če želijo ostati, živeti v tuji državi, jim je najlažje tako, da se poročijo s tujcem. Potem se poskušajo tam nekako znajti in ko so dovolj samostojne lahko gredo kamorkoli. Tako kot vsaka ženska pri nas. Samo nikar si ne domišljaj, da si žensko očaral samo s svojo osebnostjo. Ženska ima lahko precej drugačne namene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tajke tudi zelo rade iščejo izhod iz svoje države. Če želijo ostati, živeti v tuji državi, jim je najlažje tako, da se poročijo s tujcem. Potem se poskušajo tam nekako znajti in ko so dovolj samostojne lahko gredo kamorkoli. Tako kot vsaka ženska pri nas. Samo nikar si ne domišljaj, da si žensko očaral samo s svojo osebnostjo. Ženska ima lahko precej drugačne namene.[/quote]Ja to pa res, to piše že v SP tam bolj na prvih straneh in potem še skozi celo knjigo po malem….. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Očitno se ti močno mudi in ljubezen je tako goreča, zato se ne oziraj na nas. Ko ravno sprašuješ, če je vse to dobro zate…nikoli ne boš vedel, če ne tvegaš. In da slučajno kdaj v prihodnosti ne napišeš post z naslovom: forumovci so me prepričali in speljali na napačno stran:).

Marko: Kaksne namene pa mislis da ima, Kot jo jaz vidim ni taksna oseba KOT NEKATERI MISLIJO .Kaj mislis

Njej namen je lahko recimo preselitev v drugo državo, kjer so boljši pogoji za življenje. Koliko je pa ona sploh stara? In kaj misliš, da ji ti lahko nudiš glede te kvalitete življenja? Kje bi sploh potem živela, če bi se poročila? Lahko, da se bo poročila s teboj, se želela preselit k tebi (ali pa ti k njej, v kar dvomim), kar bi bilo logično, sicer ne vidim smisla v poroki. Potem, ko bi si našla službo, pridobila državljanstvo (ne vem, kakšni so pogoji za to), lahko gre svojo pot. Lahko pa seveda ostane s teboj. Pravim le, da ženske pogosto iščejo izhod v sili na tajskem.
Kako jo pa ti vidiš?

Njej namen je lahko recimo preselitev v drugo državo, kjer so boljši pogoji za življenje. Koliko je pa ona sploh stara? In kaj misliš, da ji ti lahko nudiš glede te kvalitete življenja? Kje bi sploh potem živela, če bi se poročila? Lahko, da se bo poročila s teboj, se želela preselit k tebi (ali pa ti k njej, v kar dvomim), kar bi bilo logično, sicer ne vidim smisla v poroki. Potem, ko bi si našla službo, pridobila državljanstvo (ne vem, kakšni so pogoji za to), lahko gre svojo pot. Lahko pa seveda ostane s teboj. Pravim le, da ženske pogosto iščejo izhod v sili na tajskem.
Kako jo pa ti vidiš?[/quote]On jo bolj čuti, ko mu “kolega” nagaja…….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

haha fant, dej bos tut ti enkrat seksu..ne rabis za to hodit na tajsko 😀 ocitno mu res “kolega” nagajanker je zaslepljen in noce dojet nasvetov o tem da ko dobijo drzavljanstvo, spizdijo 😀 al gre pa samo za denar,.kriminalne zdruzbe. zenske tam marsikaj delajo za denar 🙂 najboljsa je pa tista, k je najdrazja, tko so mi prjatli ki redno zahajajo tja povedal.
Pa ji direktnega leta, al se prestopa v amsterdamu, dubaju itd.

Čudno,…. cel svet je poln Kitajcev, Tajcev… itd, ki so jebal ježa, da so prišli na tako imenovan “zahod”. Ti si pa tak car, da boš kar tja šel živet oz. ti ta bejba punuja vse pogoje za lajf z njo. Amapak mladenič, če si zaljubljen ti kar navali, če te keš zarad avionske karte malo zeza pa pejt na avtoštop, itak, da te bo punca zvesto čakala.

Daj probaj spoznati raje Ukrajinko, bo cenejša letalska karta, mentaliteta in “lepota” pa na podobnem nivoju.

Azijke slovijo kot ubogljive, mirne, mehke, ponižne, s stalnim nasmeškom, vedno na uslugo, redoljubne, delavne, vodljive, prijazne, pokorne… Tako da , če bo ti uspel veliki met na Tajsko, bi še lahko malo ostale uporabnike na forumu seznanil s poševnookimi lepoticami, ker saj sam najbrž veš, kakšne so Slovenke. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Slovijo pa tudi po drobnejši konstituciji, tako da ne vem, če so boki in rit dovolj široki.

Dovolj široki za kaj? Misliš, da tajke rodijo japonke? :))

Dovolj široki za Matjažka

Ti to kar na pamet, a? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti to kar na pamet, a? :)[/quote]

Ja, če jo narežeš, se ne pritožuje. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close