Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj zapravljati za najemnino?

Zakaj zapravljati za najemnino?

Ni res, beri mojo temo in skeline odgovore v njej.[/quote]

Seveda je res. Beri isto.[/quote]
Ja, seveda je res.

Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))[/quote]

Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Jup, starci so jim vse zrihtali, zdej se pa hvalijo na MONu, ker živijo na svojem. Čeprav, jaz jim še vedno nič ne verjamem. Pa vsi neki sp-jevci, zaposleni v pisarnah ipd, tok zagnani, ambiciozni, potem se morajo pa na forumu dokazovat, pa prepirat z 20 letniki. Meni tu nekaj ne štima 🙂

Zelo veliko vprašanje, kaj je na koncu dražje. Lahko se ti zgodi, da na koncu zmečeš ogromno denarja v hišo, pa še vedno ne boš na svojem…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Jup, starci so jim vse zrihtali, zdej se pa hvalijo na MONu, ker živijo na svojem. Čeprav, jaz jim še vedno nič ne verjamem. Pa vsi neki sp-jevci, zaposleni v pisarnah ipd, tok zagnani, ambiciozni, potem se morajo pa na forumu dokazovat, pa prepirat z 20 letniki. Meni tu nekaj ne štima :)[/quote]
Matr ste pametni. Meni nihče ni nič dal ali zrihtal.

Eh Robi, ti si itak že star, ko si ti bil mlad je še Tito bil živ. Takrat so bili drugačni časi, vsak je imel službo, šel na svoje že pri 18ih,…

Obstaja kar nekaj razlogov zakaj živeti na svojem:

-počutiš se samostojnejši, kar pozitivno vpliva na tvoje duševno stanje
-počutiš se samozavesten, ker veš da moraš vsak mesec sproti skrbeti za svojo eksistenco, kar pozitivno vpliva na tvojo prodornost in karierni razvoj
-počutiš se varno, ker veš da v Sloveniji stanje glede nepremičnin ni vzdržno in da bodo cene prej ali slej padle in si boš zato prej ali slej lahko kupil stanovanje po večji razliki v ceni, kot si do zdaj porabil za najemnine

Konec koncev, prednosti so tudi čisto praktične:

-ljudje, tudi nasprotnega spola te smatrajo za odraslo in odgovorno osebo, ki je sposobna poskrbeti sama zase
-staršem ni potrebno razlagati, kam greš, zakaj greš in kdaj prideš
-če pripelješ osebo nasprotnega spola, ji ni potrebno razlagati, zakaj imaš tako stare “cimre”
-staršem preko predelne stene ni potrebno poslušati tvojih posteljnih akrobacij
-naučiš se kuhati in prati

In seveda najpomembnejše- radiatorje, muzko, vino in svojo bejbo lahko hedonistično užiješ do konca in se nato cel božji dan sprehajaš popolnoma nag po svojem flatu in edino kar te lahko skrbi je koliko ta luksuz stane (2 eur za elektriko in ogrevanje ter 5 eur za vino).

Bravo. Pa še to, da čist sam lahko plačuješ svoje položnice. Občutek svobode. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Plačevanje položnic, kot vir občutka svobode ? 🙂
Ti pošljem še kakšno svojo položnico, da boš še malo bolj svoboden ? 🙂

Hja veš….v ZDA gredo mladiči na svoje pri 20…pri tem, da ima večina na grbi še ogromen dolg
za šolnino….ki ga odplačujejo LETA….pa kar nekako preživijo….neverjetno, ne?[/quote]

Ti že veš, ker si ta ameriški filmski scenarij celo sama osebno v Sloveniji skozi dala, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close