Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj zapravljati za najemnino?

Zakaj zapravljati za najemnino?

Ženska, če si vsaj malo pismena, bi prebrala, da pišem o nakupu v dvojini. On pol, ona pol za stanovanje. Ti je sedaj kaj bolj razumljivo?[/quote]

Recimo 30, 40 letnik, ki je samski in ima cca. 800, 900€ plače. V čemu je smisel, da gre nekam v najem in plačuje drago najemnino, če pa imajo doma prazne sobe?

To je tvoj citat. Pišeš o samskih ljudeh, starejših odraslih, ki še pupajo pri mamici, da bodo lahko pri 50-ih na svojem. Saj ne bodo sposobni!
300€ na mesec je komaj za nek spodoben avto skozi čas. Res pa je, da so naša pričakovanja drugačna. Jst recimo ne bi živele na hribu, stran od ljudi, stran od infrastrukture in podobno…da bi dobila za mal keša. Tudi na skromno pohištvo se ne bi navadila.[/quote]

Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?

Ženska, če si vsaj malo pismena, bi prebrala, da pišem o nakupu v dvojini. On pol, ona pol za stanovanje. Ti je sedaj kaj bolj razumljivo?[/quote]

Tako je……. samo Goldfishka tega ne razume. Če pri 24tem začneš šparat 300€/mesec je to pri 34tem 36.000€, če enako naredi druga polovica (oz vsaka oseba) bi imela skupaj 72.000€ kar je več kot dovolj za prav vlko stanovanje z pohištvom za dva……….. še ostane, če ne kupuješ glih nevem kake kvadrature.

Je pa tudi res da 300€/mesečno, je dokaj težko prišparat, sploh če imaš manj kot 800€ plače.[/quote]

Uauuuuu….36.000€:))). Potem se stiskaš v mali kvadraturi in se odločiš za življenje brez otrok? A veš, otroci zahtevajo prostor, denar in čas.

Zakaj? Zato vendar, da bo hitreje dobil punco. Punce bi menda rade šle čimprej od doma pa nimajo kam. Doma tud nimajo koga komandirat, razen če nimajo mlajših bratov. Take so menda bolj problematične in izbirčne.

Recimo 30, 40 letnik, ki je samski in ima cca. 800, 900€ plače. V čemu je smisel, da gre nekam v najem in plačuje drago najemnino, če pa imajo doma prazne sobe?

To je tvoj citat. Pišeš o samskih ljudeh, starejših odraslih, ki še pupajo pri mamici, da bodo lahko pri 50-ih na svojem. Saj ne bodo sposobni!
300€ na mesec je komaj za nek spodoben avto skozi čas. Res pa je, da so naša pričakovanja drugačna. Jst recimo ne bi živele na hribu, stran od ljudi, stran od infrastrukture in podobno…da bi dobila za mal keša. Tudi na skromno pohištvo se ne bi navadila.[/quote]

Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?[/quote]

Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?

Še dobro, da obstajajo kontracepcija, da se nam ni treba ubadat z otroci.

Je napisala očkova punčka, ki ji očka vse k ritki prinese. ALi pa mogoče možiček, ki ga ožemaš v nedogled?[/quote]

Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?[/quote]

Verjamem, da ti niso dali. Sploh vzgoje ne. Zato pa cuzaš svojega možička v nedogled.

Le katera bi marala tipa, ki nima nič svojega. Če pri teh letih nima svojega stanovanja, ja kaj boš s takim tipom?

Hja, ženske moškega, ki živi pri mami, takoj napadejo, da je tipičen mamin sinček.
Če pa ženska živi doma pri starših pa je kaj?
Najprej živi pri starših potem se pa tipu navesi na vrat.

Ne bit ljubosumna, če tebi ni uspelo in si zdaj stara, debela ter osamljena. Moji starši mi niso ničesar finančnega dali. Boš preživela?[/quote]

Verjamem, da ti niso dali. Sploh vzgoje ne. Zato pa cuzaš svojega možička v nedogled.[/quote]

V nekaj se moraš prepričati, a ne…ker resnica bi te zelo bolela.

Se strinjam.
Moški, ki že v osnovi živi nekje na svojem (ali v najemu), ima boljše predispozicije in prednosti iz ženske perspektive, ker deluje samostojnejši.[/quote]

Ni res, beri mojo temo in skeline odgovore v njej.

Samo ne si kake babnice na vleči na vrat. Potem je življenja konec. Zatežila ti bo z otroci in namesto, da na polno uživaš, moraš otroke previjat.

No dajmo še malo očkov punčke obedelat. Pri 30+ doma pri očku, v svoji otroški sobici.

Se strinjam.
Moški, ki že v osnovi živi nekje na svojem (ali v najemu), ima boljše predispozicije in prednosti iz ženske perspektive, ker deluje samostojnejši.[/quote]

Ni res, beri mojo temo in skeline odgovore v njej.[/quote]

Seveda je res. Beri isto.

Aja, pol pa gredo ženske raje na sinčke, ker jih bolj samostojni nočejo? makes sense.

Ne.

Seveda je tako..

;-))) ne, ampak je čist drgač.

Spet me nekdo pogreša.

Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisti, ki se ne razumejo s starši, gredo na svoje. Tisti, ki se pa razumemo pa zmoremo skupaj bivati. Samo pri blokarjih to res bolj težko špila. Če si pa v hiši pa z lahkoto.

Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))[/quote]

Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.

Ne boš verjela, ampak eni v tem prav uživamo. :))[/quote]

Če ne zmorete kupiti sami stanovanja, se zgledujete po marku in rečite staršem, da vam naj kupijo stanovanje. POtem garantiramo, da dobite tudi žensko.[/quote]
Kaj ste to vi kaka zavarovalnica? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsak odrasel človek se do 30tega spravi od doma.

Dom je tam kjer prebivaš, in iti od doma, greš tudi ko greš v službo pa čeprav maš lastno stanovanje, to kar si ti napisal je popolni nesmisel, ker bi lahko sklepali da iti od doma pomeni marsikaj, samo tistega ne kar si hotel povedat.

Pravilno ubesedičenje tvojih misli se najverjetneje glasi:

”Vsak odrasel človek se do 30tega spravi od prebivališča staršev”

ne doma, dom imaš skoz, razen če si brezdomec 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dom je tam kjer prebivaš, in iti od doma, greš tudi ko greš v službo pa čeprav maš lastno stanovanje, to kar si ti napisal je popolni nesmisel, ker bi lahko sklepali da iti od doma pomeni marsikaj, samo tistega ne kar si hotel povedat.

Pravilno ubesedičenje tvojih misli se najverjetneje glasi:

”Vsak odrasel človek se do 30tega spravi od prebivališča staršev”

ne doma, dom imaš skoz, razen če si brezdomec :)[/quote]

Verjetno bi bilo se bolj enostavno reči, da se odseli od doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close