zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?
A to bi naj bilo kakšno junaško dejanje ? :)[/quote]
Ma ja a veš.
Da me on recimo užali, jaz se obrnem stran, on pa gre in hrabro ubije
zmaja in sto sovražnikov in mi reši življenje, potem pa pride ta scena
krvav, pa solze pa to.
Tko kt una scena v “Tramvaju poželenja” :
“STELLA!!! STELLA!!!” si gledal?
Ma ja a veš.
krvav, pa solze pa to.
“STELLA!!! STELLA!!!” si gledal?[/quote]
Misliš tisti stari film iz leta 1951 ?
Sem zdaj na hitro pogledal Trailer in opazil histeričnega moškega, ki potem nemočen pade v objem svoje drage. 🙂
Ona pa se ga usmili…To so tipične scene filmskih junakov, ob katerih si ženske ustvarjajo ideal o moškem, ki bi za njo naredil vse in premagal vso zlo tega sveta, da bi ženska bila ponosna na njega, ker se je on žrtvoval za njo ter jo tako imel brezpogojno rad. 🙂
Ma ja a veš.
krvav, pa solze pa to.
“STELLA!!! STELLA!!!” si gledal?[/quote]
Misliš tisti stari film iz leta 1951 ?
Sem zdaj na hitro pogledal Trailer in opazil histeričnega moškega, ki potem nemočen pade v objem svoje drage. 🙂
Ona pa se ga usmili…To so tipične scene filmskih junakov, ob katerih si ženske ustvarjajo ideal o moškem, ki bi za njo naredil vse in premagal vso zlo tega sveta, da bi ženska bila ponosna na njega, ker se je on žrtvoval za njo ter jo tako imel brezpogojno rad. :)[/quote]
Ja. Pa “krvavel”, si pozabil.
Pa še res je haha. Če pa hočemo da veste kako oh in sploh trpimo za vas in da nam rečete joj res je kako si ti močen takšnih muk in naporov noben drug nebi zmogel izvoli pivo in čakaj da ti meso spečem. Pa bog ne daj da imamo prehlad, pa to je kot kuga, rak in aids v enem to je treba jamrati kako nas vse boli ježešna marija! Ve tudi pridete k nam in se moramo naučiti da primarno želite podpore, lepih in vzpodbudnih besed, objema in poljuba, ne pa da pametujemo kako bi mi rešili ta problem, saj ne iščete rešitve, samo tolažbo.
Je res ali ni, ženske včasih prav uživate v trpljenju moških. Nekako se vam zdi da je tako prav. Brca moškemu v mednožje vam je smešna in komična. Ste po eni strani izjemno sočutne, po drugi strani pa krute. Polne nasprotij in to nas straši. Po drugi strani pa ni nič hujšega za moškega kot videti žensko jokati. Pol sveta zakoljem z golimi rokami samo nehaj se jokat.
Že tako smo čustveni invalidi, primankuje nam čustvenega spektra in dara komunikacije brez logike. Ženske baje hočejo bolj čustvene moške ampak se vedno opečemo, čustven moški je neprivlačen moški. In ja, večina stvari ki jih delamo je, da bi nas imele rade. Pa lahko ti skela to v svoji ženski ciničnosti še tako zanikaš, radi vas imamo in marsikaj pretrpimo “samo da bo baba srečna”.
Saj vem da nebo nič dovolj zate skela, vedno boš imela odziv ja bla bla moški to in ono kako si zveličana vsega in razočarana. Fuj in fej to kar pričakuješ od moških to po navadi dobiš! Grozno je, da davaš občutek, kot da je moški v vsej meri odgovoren za tvojo srečo!
Eeem a to, da zunaj bije bitko za preživetje ljubljene in mladičev in da mu pri tem ni mar zase in kako krvavo jo bo skupil? Ne samo da je junaško. Celo zelo sexi je, če mene prašaš :))
Pa še res je haha. Če pa hočemo da veste kako oh in sploh trpimo za vas in da nam rečete joj res je kako si ti močen takšnih muk in naporov noben drug nebi zmogel izvoli pivo in čakaj da ti meso spečem. Pa bog ne daj da imamo prehlad, pa to je kot kuga, rak in aids v enem to je treba jamrati kako nas vse boli ježešna marija! Ve tudi pridete k nam in se moramo naučiti da primarno želite podpore, lepih in vzpodbudnih besed, objema in poljuba, ne pa da pametujemo kako bi mi rešili ta problem, saj ne iščete rešitve, samo tolažbo.
Je res ali ni, ženske včasih prav uživate v trpljenju moških. Nekako se vam zdi da je tako prav. Brca moškemu v mednožje vam je smešna in komična. Ste po eni strani izjemno sočutne, po drugi strani pa krute. Polne nasprotij in to nas straši. Po drugi strani pa ni nič hujšega za moškega kot videti žensko jokati. Pol sveta zakoljem z golimi rokami samo nehaj se jokat.
Že tako smo čustveni invalidi, primankuje nam čustvenega spektra in dara komunikacije brez logike. Ženske baje hočejo bolj čustvene moške ampak se vedno opečemo, čustven moški je neprivlačen moški. In ja, večina stvari ki jih delamo je, da bi nas imele rade. Pa lahko ti skela to v svoji ženski ciničnosti še tako zanikaš, radi vas imamo in marsikaj pretrpimo “samo da bo baba srečna”.
Saj vem da nebo nič dovolj zate skela, vedno boš imela odziv ja bla bla moški to in ono kako si zveličana vsega in razočarana. Fuj in fej to kar pričakuješ od moških to po navadi dobiš! Grozno je, da davaš občutek, kot da je moški v vsej meri odgovoren za tvojo srečo![/quote]
Madona, spet eni histerični zapisi o meni, kot da ti ne vem kaj hočem?
Pomir se mal no, sej te bo še kap. Čist te je odneslo, še pisati ne znaš
več…hehe….kaj za vraga je “zveličana”? In kaj “davam”? LOL
Jest sem čist neškodljiva mucka, ki samo prede in ne grize, ki
je čisto nezahtevna in z malim zadovoljna…ti me pa slikaš kot
krvoločnega tigra… :-))
Še nasvet: ko pišeš, se ustavi vedno PRED zadnjim odstavkom.
Ker ti ponavadi kar dobro gre, potem pa dosledno v zadnjem odstavku
kozlarije ven udarijo….
Ah no, no… recimo teoretično, da imaš na voljo 3 snubce, ki bi se plazili okoli tebe, da jim podariš srce?
Ti ne bi pasalo, da malce njihovi srčki krvavijo zate in se borijo zate, dokazujejo svoje kvalitete… med tem ko bi ti izbirala, kateri je tisti oh in sploh pravi. :-))[/quote]
Sploh ne. Nej se med sabo zmenjo, ker je najboljši , ta pa pol pošlje rezime
in je stvar rešena….
(BTW moški, ki se plazijo, niso kul)
Oprosti, ker so moja čustva malo ven vdarla. Saj vem da se to ne spodobi za moškega.
skela nič pametnega ne poveš samo na tarče čakaš in se zmrduješ in posmehuješ iz svoje visoke pozicije. Res prava princesa o kateri govori ta tema. Ti samo tam sediš in čakaš, da te neki moški osreči ali kako je sedaj to? To je nemogoče. Točno veš česa ne želiš. Česa pa želiš…to pa se ti niti sanja ne.
Moški znamo biti čisto kul bitja, ampak potrebujemo do neke mere podreditev ženske oz. ženskam bolj prijazno povedano, da nam zaupate in verjamete v nas. Vaše nerganje, nezaupanje in zveličanost nas delajo nesposobne, začnemo obupovati in se počutiti nezaželjene in neuporabne.
Mi moramo paziti na vaša čustva, ve pa morate paziti na naš ego.
Sam si smešen, res da si.
Kakšne visoke pozicije? LOL, a na lojtri sedim, al kaj? Kaj vraga te
jaz tako matram? Kaj te briga, kaj si jaz želim in česa ne? A sem te
česa prosila? A sem ti kaj dolžna? Ne bi rekla.
Sicer pa nakladaš na celi črti. Moški ne rabi nobenega “podrejanja”.
Eno zdravo upoštevanje in spoštovanje, kar je čisto enako kot pri ženskah,
to je vse. S tem, da si morata oba spola to spoštovanje zaslužiti, ne
pripada ti kar tako, zaslužiti si ga moraš kot OSEBA.
Če si nesposoben in neuporaben, si sam kriv, ne ženske.
Je pa seveda lažje krivit nekoga drugega, kot sebe….
Ah no, no… recimo teoretično, da imaš na voljo 3 snubce, ki bi se plazili okoli tebe, da jim podariš srce?
Ti ne bi pasalo, da malce njihovi srčki krvavijo zate in se borijo zate, dokazujejo svoje kvalitete… med tem ko bi ti izbirala, kateri je tisti oh in sploh pravi. :-))[/quote]
in je stvar rešena….
(BTW moški, ki se plazijo, niso kul)[/quote]
:-)))))))
Ampak realnost je pa malce drugačna… predvidevam:
Najboljši bo odnehal prvi.
Tisti, ki bi bil koliko-toliko bo odnehal drugi.
Ostal ti bo najbolj vztrajen in “plezajoč”.
Laho izbereš tega ali pa ponavljaš zgodbo. :DDD
Mislim, da je na podlagi tvojega pisanja dobil vtis, da spadaš med te moderne zahtevne in razvajene ženske, ki od moškega pričakujejo, da se jim bo zaradi njihovega ega, plazil pred njimi in hkrati bil za njih največji junak, da bo s tem žensko povzdignil med kraljice, za katere so moški včasih umirali v bojih in vojnah. 🙂
in je stvar rešena….
(BTW moški, ki se plazijo, niso kul)[/quote]
:-)))))))
Ampak realnost je pa malce drugačna… predvidevam:
Najboljši bo odnehal prvi.
Tisti, ki bi bil koliko-toliko bo odnehal drugi.
Ostal ti bo najbolj vztrajen in “plezajoč”.
Laho izbereš tega ali pa ponavljaš zgodbo. :DDD[/quote]
Češ rečt, da bo zmagal tisti z največjim egom? Al pa tisti, ki je najbolj
obupan?
Zelo verjetno :-((
Nč. Bom kr jest izbrala, tistega, ki ima najlepši nasmeh. Pa je.
Eeem a to, da zunaj bije bitko za preživetje ljubljene in mladičev in da mu pri tem ni mar zase in kako krvavo jo bo skupil? Ne samo da je junaško. Celo zelo sexi je, če mene prašaš :))[/quote]
Ti verjamem. Vendar se sam nikoli ne bi tako ponižal ali se plazil pred katerokoli žensko, ker nobena ni tega vredna.
Sicer pa ne vem, kje se je spet izgubil feminizem in borba za enakopravnost ? 🙂
Mislim, da je na podlagi tvojega pisanja dobil vtis, da spadaš med te moderne zahtevne in razvajene ženske, ki od moškega pričakujejo, da se jim bo zaradi njihovega ega, plazil pred njimi in hkrati bil za njih največji junak, da bo s tem žensko povzdignil med kraljice, za katere so moški včasih umirali v bojih in vojnah. :)[/quote]
Seveda sem moderna in razvajena, kaj pa.
Ni več vsak dober, ki ima XY kromosom…
Če pa je kronično nezadovoljna! Tudi če bi moški dobesedno krvavel za njo bi se verjetno pizdila ker je kri še malo na njo špricnila.
skela samo pazi, ti izbiraš s katerim boš seksala in ne s katerim se boš poročila.
Kruta resnica. Ko ena reče “tako vztrajen je bil” to po navadi pomeni “tako obupan je bil”.
Forum je zaprt za komentiranje.