zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?
Ponavadi se moški napje v gostilni zato se stiska z kakšno natakarco .
Vcasih se držita skupaj za roki ali se poljubljata .
Ko se ga na veselici z ženo napijeta se valja ukoli drugih deklet žena mora pa gledati kaj moški počena z punco .
Ponavadi se ga žena napje ter se valja z drugim moškim po plesču .
Oh, al pa zarad zemlje, al pa dnarja, al pa vere, al pa športa, al pa moči, al pa prepričanja,
al pa teritorija, al pa lastnine….ma…seznam je neskončen…
Teli dans v Franciji so se ziher spet zarad bab pobijal? Ja ja…vemo….[/quote]
Ja zaradi 72 devic. Čeprav je še z eno težko. Ne bi rekel, če bi se zaradi 4 izkušenih….
Ne misli si, da so ženske kaj dosti manj krvoločne od moških.
Po eni je poimenovana celo pijača, ki jo ponavadi pijemo za treznjenje … Bloody Mary.
No, če jo pa niso poimenovali zaradi krvoločnosti, pa Bloody Mary velja za najbolj kompleksni koktejl na svetu… v čast ženskam in treznjenja :-)))
(če bi bil v čast moškim,bi se imenoval verjetno Bloody Bily)
V 1. svetovni vojni pa so npr. angleške ženske “odlikovale” moške, ki niso bili v vojski z “Belim peresom” kot nagrado za njihovo strahopetnost. :-)))
Verjamem, da bi angleži kot ljubitelji piva raje zabijali čas v pubih, ampak kaj ko je dobil od ženske na cesti medaljo za svojo miroljubnost. :-))) (predalčkanje na zaćetek prejšnega stoletja… še pomniš? :-)))
Tko da tist, ki je zadnič pisal o sinhroniziranem PMS-ju ni ravno v temo brcnil. :-DDD
Kako pa je kaj pes?
Po eni je poimenovana celo pijača, ki jo ponavadi pijemo za treznjenje … Bloody Mary.
No, če jo pa niso poimenovali zaradi krvoločnosti, pa Bloody Mary velja za najbolj kompleksni koktejl na svetu… v čast ženskam in treznjenja :-)))
V 1. svetovni vojni pa so npr. angleške ženske “odlikovale” moške, ki niso bili v vojski z “Belim peresom” kot nagrado za njihovo strahopetnost. :-)))
Verjamem, da bi angleži kot ljubitelji piva raje zabijali čas v pubih, ampak kaj ko je dobil od ženske na cesti medaljo za svojo miroljubnost. :-))) (predalčkanje na zaćetek prejšnega stoletja… še pomniš? :-)))
Tko da tist, ki je zadnič pisal o sinhroniziranem PMS-ju ni ravno v temo brcnil. :-DDD
Kako pa je kaj pes?[/quote]
Saj veš. ..pes ko pes….Te pogreša.
Vse ostalo je pa brcanje v meglo in to
zelo dobro veš. ..skoraj 100% vseh
grozovitosti so naredili na svetu moški.
Peresa in PZS ji gor al pa dol.
se opravičujem, kr bom čist iz konteksta zdej….ne vem kje ste že vi…ampak bom odgovorila sam na naslovno temo… “zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober” …. tole je mal mim tema ane…za vsako žensko se najde nekdo, ki je dovolj dober zanjo in obratno… če neb blo tko, neb noben človk na svetu živel v paru… ti se sprašuješ o pristopu (avtor)…. ka vem…če si ženski ful zanimiv in všeč že v štartu, je lohk pristop še tko butast in neobičajn (dobr razn nekih res bednih fint, če pjan težiš al neki pa s kakimi res neumesnimi), pa ti bo dala šanso… v nasprotnem primeru si pač pogorel… men osebno je nekoga najlažje spoznat prek skupne družbe recimo…
Kako pa je kaj pes?[/quote]
Saj veš. ..pes ko pes….Te pogreša.
Vse ostalo je pa brcanje v meglo in to
zelo dobro veš. ..skoraj 100% vseh
grozovitosti so naredili na svetu moški.
Peresa in PZS ji gor al pa dol.[/quote]
Ženske delajo ravno tako svinjarije, kot jih delajo moški. Samo do sedaj niso imele toliko možnosti.
v bistvu j vprašanje narobe postavljeno.
moralo bi bit “zakaj jaz nisem dovolj dober za nobeno žensko (in si vse izberejo drugega)”.
odgovor je simpl – ker so drugi moški veliiiiiiko boljši 🙂 toliko boljši, da so čisto vse moške zgube boljše :)[/quote]
Narobe ni, ker sta ob varianti možni.
Saj obstajajo prezahevne ženske, za katere nihče ni dovolj dober. Vzrok za prezahtevnost pa je največkrat v tem, da se sploh ne cenijo in je aroganca samo maska.
To je ves tvoj prosti čas: gostilne, veselice in galerije?
Nič drugega ne počneš v prostem času? Če počneš samo našteto, potem mi je povsem jasno zakaj nikakor ne najdeš ženske.
Pojdi na kak jezikovni tečaj, skoraj same ženske, mogoče se kdaj pojavi kak moški. Pojdi na razne športne vadbe, tečaje, potovanja. Pojdi na športne prireditve. Recimo kolesarke, tekaške. Zdaj imaš LJ maraton recimo. Čeprav po mojem je tam preveč gužve. Je pa dosti takih tekaških zadev, kjer ni toliko ljudi, je bolj primerno za spoznavanje. Ja pa na gore ne pozabi.[/quote]
drnulja, zdi se mi, da ne znaš brati med vrsticami. Če je zgolj navedel gostilne, veselice in trgovine, to še ne pomeni da on zahaja zgolj na ta mesta. Vidim, da si pisala kar dolge sestavke… Upam da ne zaradi tega, ker ne vidiš širše?
Kar se tečajev tiče in podobnega, tega bi se jaz osebno udeležil, kadar bi se moral naučiti nek tuj jezik in ne zaradi spoznavanja žensk tam. In športne prireditve bi se udeležil, če bi me ta zares veselila. Rad kolesarim in sem v stiku s kolesarsko klapo, toda gre za zaprt krog ljudi in nekako ni možnosti, da bi tam kakšno spoznal. Punce so pa že oddane in glede na to, da sem najmlajši v tej klapi, tudi ni nobena primerna po letih. Gore? K planincem bom šel, ko me bom iz kdove kakšnega razloga vzljubil gore in hribolazništvo. Sicer vem za eno skupino iz Ljubljane, ki so kar aktivni hribolazci, toda nisem tako blizu doma da bi zneslo.
Če je po tvojem toliko priložnosti za nekoga spoznati, zakaj je ob vsem tem še vedno veliko ljudi, ki so neprostovoljno samski? Mogoče pa ni poanta zgolj v aktivnosti, kraju.
deveda JE narobe, ker je vprašanje “zakaj za ženske…” ne pa “zakaj za nekatere ženske…”
bistvo je pa v tem, da avtor ne more nobene dobit. glede na to, da je žensk ogromno (približno toliko kot moških) bi bila rešitev enostavna – pač si poiščeš eno drugo, ki je manj zahtevna. če ni si dober nobeni, potem je nekaj narobe s tabo.
Mislim, da smo že bližje odgovora, zakaj so ženske kronično nezadovoljne! Bojim pa se, da rezultat odgovora ne bodo zadovoljne ženske. Ampak…mogoče bolje tako. Zadovoljnost žensk bi pomenilo konec sveta.
Ena teorija, napol šala pravi, da moški ne naredi popolnoma ničesar zase. Vse naredi za žensko. Ubije medveda, spleza na goro, gradi imperije zakaj? Da bi ženske mislile kako kul je.
Čuj ti ognjevita princesa, samostojna in samozavestna, ki ne potrebuje (nekaterega) moškega: če ti moški z velikim zanosom in iz vseh strani pravimo, da se počutimo, kot da nič kar mi naredimo ni nikoli dovolj dobro za žensko, nekaj bo na tem! Oprosti ljubica, ampak sprejeti boš morala to vse splošno mnenje moških, čeprav ti je zelo tuje, vem, žal. Nam je recimo tuje kako ste lahko jezne, ko vas imamo za seks simbole, moški bi bili prav veseli če bi jih ženske požirale z očmi in hotele na vsak način seksati z nami. In ko nam večina žensk pravi, da jih stremenje in nezaželjeno osvajanje ne paše, se moramo s tem sprijazniti. Nekaj bo na tem!
Pa še nekaj, ne more nobene dobit? Težko najdeš izjavo, ki me še bolj razjezi. In razjeziti bi morala tudi vse ženske, ker je ena izmed najbolj ponižujočih za žensko. Ženska je torej nagrada za uspešnega moškega? Ni dosti od resnice, zanimivo, da večina žensk gre na osnovno funkcijo žensk. Moja naloga je, da sem lepa in me moški dobi in skrbi zame. Jaz sem princesa lepolaska! Ljubi me ker pizda ti je materna če me ne moreš ljubiti je s teboj nekaj narobe!
Včasih se nam zdi, da bi lahko domov prinesli 100 miljonov zaslužka in bi nam rekle zakaj pa samo 100, zakaj nisi 200 prinesel? Z močjo tisočih sonc gremo naslednji dan spet ven in domov prinesemo 200. Ve pomočnice hudiča samega pa rečeta zakaj pa če si že imel 200, nisi 300 prinesel? Pademo na kolena, začnemo ihteti, solze tečejo in s krvavimi okami vas s tresočim glasom vpašamo baba zakaj nisi nikoli zadovoljna jaz bi krvavel zate samo reči mi kako sem jaz kul ker sem krvavel zate zakaj mi to delaš? In ženska s hladnim glasom odgovori: gnjavim ker kot vidiš si sposoben več kot si misliš samo motivacijo rabiš. Jutri da je 400.
Tako da kar hočemo moški v tej temi povedati v bistvu je, da škoda ker nismo geji. Jaz jim ful zavidam.
Ena teorija, napol šala pravi, da moški ne naredi popolnoma ničesar zase. Vse naredi za žensko. Ubije medveda, spleza na goro, gradi imperije zakaj? Da bi ženske mislile kako kul je.
Čuj ti ognjevita princesa, samostojna in samozavestna, ki ne potrebuje (nekaterega) moškega: če ti moški z velikim zanosom in iz vseh strani pravimo, da se počutimo, kot da nič kar mi naredimo ni nikoli dovolj dobro za žensko, nekaj bo na tem! Oprosti ljubica, ampak sprejeti boš morala to vse splošno mnenje moških, čeprav ti je zelo tuje, vem, žal. Nam je recimo tuje kako ste lahko jezne, ko vas imamo za seks simbole, moški bi bili prav veseli če bi jih ženske požirale z očmi in hotele na vsak način seksati z nami. In ko nam večina žensk pravi, da jih stremenje in nezaželjeno osvajanje ne paše, se moramo s tem sprijazniti. Nekaj bo na tem!
Pa še nekaj, ne more nobene dobit? Težko najdeš izjavo, ki me še bolj razjezi. In razjeziti bi morala tudi vse ženske, ker je ena izmed najbolj ponižujočih za žensko. Ženska je torej nagrada za uspešnega moškega? Ni dosti od resnice, zanimivo, da večina žensk gre na osnovno funkcijo žensk. Moja naloga je, da sem lepa in me moški dobi in skrbi zame. Jaz sem princesa lepolaska! Ljubi me ker pizda ti je materna če me ne moreš ljubiti je s teboj nekaj narobe!
Včasih se nam zdi, da bi lahko domov prinesli 100 miljonov zaslužka in bi nam rekle zakaj pa samo 100, zakaj nisi 200 prinesel? Z močjo tisočih sonc gremo naslednji dan spet ven in domov prinesemo 200. Ve pomočnice hudiča samega pa rečeta zakaj pa če si že imel 200, nisi 300 prinesel? Pademo na kolena, začnemo ihteti, solze tečejo in s krvavimi okami vas s tresočim glasom vpašamo baba zakaj nisi nikoli zadovoljna jaz bi krvavel zate samo reči mi kako sem jaz kul ker sem krvavel zate zakaj mi to delaš? In ženska s hladnim glasom odgovori: gnjavim ker kot vidiš si sposoben več kot si misliš samo motivacijo rabiš. Jutri da je 400.
Tako da kar hočemo moški v tej temi povedati v bistvu je, da škoda ker nismo geji. Jaz jim ful zavidam.[/quote]
Kere buče.
Ena večja, ko druga.
Krvavel zame? Še noben ni in noben ne bo.
Tok se sam sebi smilt, je pa čist zares patetično do konca….ja revček
no….
In še (s hladnim glasom povedano) moje mnenje….vse, kar moški
naredi je zase. Tudi to, da ženski (kdaj na vsake kvatre) ustreže…in
se pol še pol leta smili sam sebi, kot avtor tele krasote gor…
Forum je zaprt za komentiranje.