zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?
Kaj nudim? Hm, ne iščem ženske tukaj. Ti mogoče kdo mora kaj nuditi ob prvem stiku, da ga spoznaš? Očitno.[/quote]
Seveda. Zanimiv moraš delovati. Kaj resno misliš, da ti bodo ženske dajale številke, če boš pred trgovino stopil do nje in ji rekel za številko? Verjemi, da ne. Če boš pa bosta prehodila skupaj tisto, kar ti je napisala GoldFish recimo pa je velika verjetnost, da dobiš številko. Razen, če se ji boš res priskutil.
J
Drugod sem zasledil te iste nasvete kot zlonamerne, istih osebkov….[/quote]
Ah ja, komplikator do konca. Kakorkoli že, nasvetov tule gor si dobil polno, poslušaj še skelo glede časovne komponente in pojdi v akcijo.[/quote]
Normalno, komplikator, kako pa. Brez kompliciranja za vas svet nebi obstajal 🙂
Preberi druge forume, naprimer svojr zapise, potem se pa vrni in napisi kaj si mislis 🙂
Vklopi ČASOVNO komponento, poleg geografske….
Ženske cenimo vztrajnost, da se v zadevo vloži nekaj časa in energije….in kraj sam pri tem nima
kaj dosti….[/quote]
Cenite vztrajnost, da oskubite zadnji € iz denarnice. Potem pa nekako ne gre več. Veš sem premislila, da med nama ne bo šlo. In tako od enega do drugega, kot čebelice iz cveta na cvet.
Domen11, nisem mislila dobesedno tukaj gor kaj nudiš…tukaj niti ni nič za nudit 🙂 Je bilo mišljeno bolj na splošno…glede na to, da sprašuješ kakšen pristop bi ženskam odgovarjal te pač sprašujem kakšnega pa nudiš?
Tud sama tale MON jemljem bolj kot zabavo….sploh v takih debatah in danes sem po dolgem času tu gor in me je ta razprava pač pritegnila…ker je zanimiva. In tud odzivi so precej zanimivi…od vseh 🙂 Je pa res kar zafrknjeno najt koga pametnega pa naj bo to moški ali ženska…so očitno pač časi taki, da vsi nekaj iščejo in zahtevajo. jaz bi bila kar zadovoljna s kakšnim normalnim pristopom pa naj bo to kjerkoli…ker pač po gostilnah ne hodim, na veselice tud bolj mal, v službi sem zaprta med 4 stene….hahahaha tako,da je bolj malo možnosti za karkoli…tebi pa želim veliko sreče!
Je nekdo rekel: “Sem končno ugotovil kaj ženska hoče!…pa si je premislila.” 🙂
A, daj daj daj, ko se ločiš, pa zahtevaš vso familijo samo zase, ker je kao vse to tvoje in te nič več ne skrbi moška očetovska roka. Takrat ti je pa vse v redu, ko ti ovce dodelijo v polnem številu? Sicer pa; saj ste menda navajene vse vogale bajt podpirat, pa jih podpirajte še takrat, ko smo mi po oštarijah. Itak se za biznise tam menimo, da vam domov denar prinašamo, ki vam ne smrdi nikoli. Otroka pa noben moški ne zaplodi po svoji volji, ampak na prigovarjanje ali ultimat ženske. Ko ženska reče, da sta se skupaj odločila za otroka, samo kisel obraz njenega prikritega pijančka zraven pogledam in mi je takoj vse jasno …
domen, nimaš pojma kaj klamfaš. 🙂
če bi ti res nudil brezpogojno ljubezen, kot praviš, bi pomenilo da ne pričakuješ ničesar v zameno, niti tega, da te spoštuje, da lepo ravna s tabo, da ti ne krade denarja – ker to je BREZPOGOJNA ljubezen. in v takem primeru se ne bi niti sekiral in jokal po forumih, kako ženskam ni nič prav, ampak bi si eno izbral in bi jo brezpogojno ljubil. noben te ne ovira pri tem, ane???
Se en dokaz vec, da za zensko ni nikoli noben dober. Fuk fehter, na podlagi cesa?
Lepolaska, ti pa vidim nimas pojmov razciscenih. Da ti krade denar, da ne ravna lepo s tabo? Se pravi, tega ne delam jaz, ampak delate vi. Mar tisti, ki ljubi krade drugemu, ga zanicuje? Kaj nudim ste vprasale. Pa tukaj se sploh ne gre zame, vidim da si spet ena tipicnih slovenskih bab ki vidi in slisi tisto kar hoce. Nic cudnegq da je vsaka 3ja 40 letnica samska in jamra kako noben ni dober zanjo.
Domen, tudi sama imam isti problem. Grem ven, na prireditve, šport, hribi, pa nikjer nobenega ravno takrat ne vidim. Da bi pa s tem namenom hodila, iskat in lovit, se mi pa tudi neumno zdi. Prijavljena sem na spletnem portalu, ampak je tam tudi bolj klavrno. Polovica vezanih fukfehtarjev, en kup lažno samozavestnih ljudi, ki bi se več tednov samo dopisovali in četali, kar se mi zdi pa brez veze. Grem na kakšno kavo, pa tudi ni kaj dosti uspeha. Če se slučajno zgodi energija, pa že kakšna druga zadeva pride vmes, naprimer da tip nima urejenih odnosov z bivšo. Kaj naj se še jaz vmešam? Sej potem bo cela štala. Veliko tipov sploh ne ve kaj si želijo. Malo bi, pa malo ne bi. Res je katastrofa.
Kje je pa že kakšna spoznala tipa na aktivnostih, ki jih naštevaš. če te bo kdo sredi dneva ogovoril, boš pa itak mislila, da te hoče posiliti.
Bo treba malo v družbo iti, zvečer ven, socialni krog razširiti, organizirati kakšen piknik s sodelavci, ali pač na internetu kakšnega samskega sramežljivega poiskati..
nimam pojma, kaj je z vami tipi, ampak vas imam na sumu, da so vam ob rojstvu vsem odrezali jajca.
in izsesali možgane, če vam ni jasno, zakaj vas nobena ne pogleda, če ste zanemarjeni. le kako so slovenske matere uspele vzgojit cele horde cmihajočih in jokajočih karikatur z lulčki, ki neprestano ponavljajo, kako jih nobena ne mara, ko so pa tako popolni… bu-hu, pa samo na denar gledamo, ane.
eeeem – samski si TI. in poleg tega ti ni jasno, kaj je brezpogojna ljubezen. to je lahko le ljubezen mame, ki ima svojega otroga rada, ne glede na to, kakšen je. partnerska ljubezen ni brezpogojna, nikoli, ker pri brezpogojni po defoltu NE zahtevaš nazaj, da te tudi drugi ljubi nazaj…
aja, sicer pa ti itak ne iščeš ženske ane. uglavnem, težiš in prodajaš zoprnijo, medtem ko se ne moreš odločit, kaj bi sploh rad. res, sanjski moški, sm že mokra… NOT
Forum je zaprt za komentiranje.