Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?

zakaj za žensko ni nikoli noben dovolj dober?

Tudi mama, ki trdi, da ima svojega otroka brezpogojna rada, od otroka marsikaj mora zahtevati in pričakovati, oziroma postavljati meje.
Če tega ne počne, potem je njena zgodba o “brezpogojni” ljubezni le še ena izmed tistih klavrnih, kjer se pritožuje, da je otrok ne spoštuje, jo ignorira, v šoli ne upošteva učiteljice…..Na kratko povedano, njena “brezpogojna” ljubezen je ustvarila čustvenega invalida.

Mi je malo hecno tole prebrat, ker moški bolj gledajo na izgled kot ženske. Tudi obratno je isto, če še ne veš. Če se ženska obleče slabo (pa še brez makeup-a), je skor noben ne pogleda. Ko se pa malo lepše zrihtaš pa spet obstajaš za moški svet. Škoda, da je tako.

Jaz sem itak našteval izkušnje ljudi oz njihove poste pod drugimi temami. Kako ste dvolične, ne moreš verjet. Ko ženska pričakuje da ima možakar povprečno plačo- naprimer, je to ok, če moški pričakuje, je itak izkoristiščevalec, v glavnrm… Brez besed, res. In ja, raje samski, kot s takimi, ki vsako besedo 28krat obrnejo v njihovo korist.

razlika je v tem, da ima mati otroka rada, tudi če je ne uboga, če gre čez meje, če se drogira – še vedno ga bo imela rada. materinska ljubezen bo ponavadi prisotna celo potem, ko se bo otroka na heroinu postavilo pred vrata.

če bo partner šel čez meje in se bo obnašal kot triletnik in se metal po tleh vsakič, ko ne bo po njegovem, kmalu tudi ljubezni v partnerstvu ne bo več in ponavadi je to takoj, ko popusti prva zaljubljenost. in potem se 30-letni nedorasli fantki in punčke (ki jih nesojeni partner “odstavi od joške”) spet mečejo po tleh in jokajo, kako so fantje zahtevni in puncam ni nič nikoli dobro…

otroci so večinoma bolj ali manj težavni do konca najstniških let, če drugače ne, zaradi čustvenih izbruhov. skoraj nobeden normalen človek pa ne bo 20 let prenašal nezrelega in egoističnega partnerja, ki ne ceni, kar drugi vlaga v odnos.

meni je pa tole super. je ogromno zgubljenih tipov, ki mislijo, da je nekaj narobe z žensko, ko ni napleskana. to je odličen filter. na 1/4 zmenkov sem vedno hodila brez makeupa in tudi res ne vem, zakaj ga ženska “rabi” za v kino, ker je itak tema… na koncu tako vedno pristaneš z moškim, ki mu je bolj všeč kar imaš v glavi kot na glavi 🙂

jasno pa to ni klošar-outfit. strganega smrdečega tipa z en mesec neopranimi lasmi ne taknem niti s palico, ampak očitno so nekateri tako prepričani v svojo visoko vrednost, da bi se jim morale babe metat v vsakem primeru pod noge… še dobro da imamo forum, da lahko tu cmihajo potem :)))))))))

meni je pa tole super. je ogromno zgubljenih tipov, ki mislijo, da je nekaj narobe z žensko, ko ni napleskana. to je odličen filter. na 1/4 zmenkov sem vedno hodila brez makeupa in tudi res ne vem, zakaj ga ženska “rabi” za v kino, ker je itak tema… na koncu tako vedno pristaneš z moškim, ki mu je bolj všeč kar imaš v glavi kot na glavi 🙂

jasno pa to ni klošar-outfit. strganega smrdečega tipa z en mesec neopranimi lasmi ne taknem niti s palico, ampak očitno so nekateri tako prepričani v svojo visoko vrednost, da bi se jim morale babe metat v vsakem primeru pod noge… še dobro da imamo forum, da lahko tu cmihajo potem :)))))))))[/quote]
Se pravi zate je to pravi način za raspoznavanje praveg. Kaj pa če jaz uporabljam isti način, da vse kokoši, ki gledajo samo na znamke prefiltriram… je to še pravi način, ali kar na enkrat ne več.:-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

jasno pa to ni klošar-outfit. strganega smrdečega tipa z en mesec neopranimi lasmi ne taknem niti s palico, ampak očitno so nekateri tako prepričani v svojo visoko vrednost, da bi se jim morale babe metat v vsakem primeru pod noge… še dobro da imamo forum, da lahko tu cmihajo potem :)))))))))[/quote]
Se pravi zate je to pravi način za raspoznavanje praveg. Kaj pa če jaz uporabljam isti način, da vse kokoši, ki gledajo samo na znamke prefiltriram… je to še pravi način, ali kar na enkrat ne več.:-))?[/quote]

Jaz priznam, da imam rada športna oblačila znamke Puma, sicer pa nisem mahnjena na znamke. Kupim parfum, ki mi diši, ne glede na to, ali je znane znamke ali ne.

Welll… Jaz pa nato nisem nikoli dajal nobenega poudarka. Še posebej zato, ker vem in vidim katere tovarne delajo za priznane znamke. Vse skupaj je samo nateg. Nekateri nasedajo, nekateri malo manj. Je pa seveda treba vedeti, da imajo nekateri več linij, ki so namenjeni različnim kupcem, jim zagotavljajo različno kvaliteto in za različno ceno.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ja, jaz sem tudi ugotovila, da na znane znamke dajejo največ tisti ljudje, ki imajo težave s samopodobo. Ampak, dobro, dokler je samo problem v tem, me to niti ne moti, problem je, ko se začnejo zmrdovati nad drugimi, ker ti ne nosijo znanih znamk.

Odvisno od rezultata. Če najdeš pravo, potem je tvoj sistem filitriranja bil učinkovit. 🙂

Razlika je v tem, da imamo različna pričakovanja do otrok in odraslih. Za otroka je še vseeno bolj sprejemljivo, če se meče po tleh, kot pa, če to počne partner. 🙂
Zato tudi pri otroku ne moremo vedno čutiti ljubezni in ga sprejemati brezpogojno. Če ga bi, bi bilo vseeno kaj počne ali naredi.
Zato je v ozadju večkrat občutek dolžnosti, kot pa ljubezni, če se gre za težavnega otroka.
Družba bi veliko bolj obsojala starša, če bi se odpovedala otroku, kot če se en starš odpove partnerju.

Nekje drugje si pa nekomu po ovinkih svetoval, da se bo moral spremeniti če bo hotel imeti partnerko oz. da ga ravnanje po sistemu “bodi kar si”, ne bo pripeljalo daleč. Z drugimi besedami, se ga bo naslednja tudi naveličala.

Bodi to kar si, pomeni da si zvest svojim načelom in prepričanjem in da ne igraš in se ne pretvarjaš, da si nekaj kar nisi. Torej ne igraš neke vloge za katero misliš, da jo nasprotni spol pričakuje. Če si mila duša in igraš nekega grobijana, boš privlačil takšen tip ženske, slej ko prej pa bo tvoja prava narava prišla ven in bo katastrofa. Isto ne rečeš, da imaš rad olive, ker boš potem prisiljen jesti nekaj, česar ne maraš.

Kar pa ne pomeni, da lahko v življenju stagniraš in se nehaš izboljševati tako mentalno kot fizično. Če nekdo napiše ej sem neizobražen, brez dela, alkoholik, debel, len, zakaj me nobena ne mara… potem ja… potrebno se je spremeniti, če želimo uspehe.

Res patetični so ljudje, ki mislijo, da jim življenje nekaj dolguje, zato ker pač so. Vsi bi nekaj imeli, ampak nič naredili za to. Polni so problemov, a pri rešitvah iščejo samo izgovore.

Noben ti nič ne dolguje in vse se vrača in vse se plača. Življenje ni lepo, življenje ni grdo, je pa neodpustljivo, je takšno, kot si ga zgradiš in vzdržuješ. Vse ostalo so izgovori. Joj mene sem imel težko otroštvo, mentalne težave, telesne hibe, rojen v slabem delu mesta. Bu hu, ti in vsi drugi. Vsi smo že imeli sranje v življenju, vsak je prestal muke in tegobe. Iskanje sočutja je zelo kratkotrajni obliž na rano. Vsakemu se boš smilil, a na koncu ostal sam. Ljudje se želijo obdati z uspešnimi in pozitivnimi ljudmi. Če nisi uspešen, bodi vsaj pozitiven. In tukaj je en del sestavljanke, kako obražati partnerja.

Zelo priporočam tole knjigo za vse moške, smešen naslov ampak točen: The Way Of The Superior Man

Bodi to kar si, pomeni da si zvest svojim načelom in prepričanjem in da ne igraš in se ne pretvarjaš, da si nekaj kar nisi. Torej ne igraš neke vloge za katero misliš, da jo nasprotni spol pričakuje. Če si mila duša in igraš nekega grobijana, boš privlačil takšen tip ženske, slej ko prej pa bo tvoja prava narava prišla ven in bo katastrofa. Isto ne rečeš, da imaš rad olive, ker boš potem prisiljen jesti nekaj, česar ne maraš.

Kar pa ne pomeni, da lahko v življenju stagniraš in se nehaš izboljševati tako mentalno kot fizično. Če nekdo napiše ej sem neizobražen, brez dela, alkoholik, debel, len, zakaj me nobena ne mara… potem ja… potrebno se je spremeniti, če želimo uspehe.[/quote]ž

Ja. Samo spreminjati (na boljše) se je treba ZASE in ne za partnerja.
Partner nas mora imeti take, kot smo, mi sami pa moramo stremeti
k temu, da se spreminjamo na boljše – zase in s tem tudi za partnerja.

Točno tako, zase in za nobenega drugega. Tukaj je prava motivacija, vse ostalo je bolj prisila, ki ne daje pravih rezultatov.

In ravno o tem tudi govori knjiga, ki sem jo zgoraj omenil. Najbolj važna stvar v tvojem življenju si ti in tvoj cilj. Noben te ne sme ustaviti pri tvojem cilju. In to je mogoče najboljši nasvet za moške. Ženska ti ne sme biti nikoli in nikdar cilj, ženska je samo sopotnica do tvojega cilja. Če te ovira na poti, ni prava. Prav tako ti ne smeš nje ovirati na njeni poti, po potrebi pa jo tudi pustiti, ne sme žrtvovati svoje poti za našo srečo, to ne gre. Marsikoga, sploh moške pri ženski straši uspeh in ambicija. Če ji tega ne želiš in ji ne pomagaš uspeti, tudi če to pomeni razhod s teboj je zares ne ljubiš. Isto pri ženskah, ki se bojijo uspeha svojega moškega, ker potem mislijo da ne bodo več dovolj dobre za njih. Veliko moških naletava na neodobravanje športanja in fitnesa od svojih partneric prav zaradi njihovih strahov. Bo imel lepo telo in ga bodo ženske osvajale in bo podlegel šarmom. Pa naj podleže, po možnosti čim prej in ne čez deset let, dva froca in tri kredite. Isto se moški ustraši, ko ima ženska kakšno poslovno idejo in jo dejansko izpelje. Če je prava, to kar one hoče ne more biti narobe. Koliko so pa karierne ženske kompatibilne sploh pa je že druga tema. Isto za večne playboye.

Reakcija na uspeh ne sme biti zavidanje in strah, reakcija mora biti inspiracija in motivacija.

Ko boš naredil žensko za najbolj pomembno stvar v tvojem življenju bo začetek konca. Ženska tega niti noče, takrat začne izgubljati spoštovanje to tebe pa se mogoče sploh ne bo zavedala zakaj. Potem pridejo ven izjave tipa “ne čutim več isto” “dolgočasim se” “na živce mi gre vse na njem”.

Kdor pogojuje srečo z odobravanjem tako izjemno čustvenega in nestabilnega bitja, kot je ženska, bo vedno nesrečen.

Ustvari si svoj svet v katerem si sam srečen. Le na to si lahko najdeš partnerja, ki je že srečen v svojem svetu in skupaj ustvarita srečo v dvoje. Pa vendar sreča v eno mora na nek način ostati, rabimo čas zase. Ne smemo se nanašati na partnerja za svojo srečo.

Spet sem se preveč razpisal ok dovolj bluzenja iz moje strani za zdaj.

Začel si dobro, pol si pa popolnoma zabluzil…..

Zato ker bereš kot ženska. Haha ne, ampak resno, saj vem da ga znam zabluziti samo prosim pokaži točno kaj ne razumeš, ti bom poskušal razložiti moje misli še z drugimi besedami, saj vidiš da mi tipkovnica še preveč leti.

Si me pa spomnila še na en nasvet: nikoli ne poslušaj ženske nasvete kako dobiti žensko. Lev tudi ne sprašuje gazele, kako se jo ulovi.

Ja, Pa vseeno ti dam en nasvet….lepo ti gre, dokler pišeš o sebi in
na splošno, čist te pa zmanjka, ko začneš pisati o ženskah.
Na kratko : pojma o pojmu nimaš. Prva stopnja bo, da se tega zaveš, si
priznaš in nehaš pisat kozlarije….
Sej veš tisto o najtanjši knjigi….čist popolnoma drži.

Sej veš tisto o najtanjši knjigi….čist popolnoma drži.[/quote]

a ne bi ti raje enostavno priznala, da ti ni všeč ideja, da ne smeš biti center sveta? 🙂

Sej veš tisto o najtanjši knjigi….čist popolnoma drži.[/quote]

a ne bi ti raje enostavno priznala, da ti ni všeč ideja, da ne smeš biti center sveta? :-)[/quote]

Kako ne smem?
Saj vendar sem :-))))

Najtanjši knjiga? Skelini lepo argumentirani posti brez osebnih napadov ali afkjini posti brez bluzenja?

Zato ker sem moški! Ker pišem kot moški in ti to bereš kot ženska.

Moški mora ženske razumeti po moško. Zato moški nikoli ne sme poslušati ženske kako osrečiti žensko. Pa ne pravim ženska ti lahko pove ogromno ampak na ženski način. Ok te pa tako, poslušaj ženske, razumi po moško?

Edino kaj moramo razumeti o ženskah je to, da moramo razumeti “nerazumljivost”. Ne zmoremo vas v popolnosti razumeti kakor tudi ve ne nas, ampak to ne pomeni da ne moremo drug drugega osrečevati.

Zato ker sem moški! Ker pišem kot moški in ti to bereš kot ženska.

Moški mora ženske razumeti po moško. Zato moški nikoli ne sme poslušati ženske kako osrečiti žensko. Pa ne pravim ženska ti lahko pove ogromno ampak na ženski način. Ok te pa tako, poslušaj ženske, razumi po moško?

Edino kaj moramo razumeti o ženskah je to, da moramo razumeti “nerazumljivost”. Ne zmoremo vas v popolnosti razumeti kakor tudi ve ne nas, ampak to ne pomeni da ne moremo drug drugega osrečevati.[/quote]

Knjigo “Kaj moški vedo o ženskah” sem mislila.
In ja, spet bluziš :-))))
Ampak kar nadaljuj, po moško….ni blema 🙂
Jaz bom pa še naprej “brala po žensko” karkoli že to pomeni….

Končno se razumeva. Moški govorimo, ženske poslušate. 😛

Pomeni da ženske hočete moške razumeti iz ženskega vidika in obratno. To pa ne gre.

Izjeme na strani, ženska nikoli ne bo razumela recimo moško fascinacijo nad stroji, se ji bo zdelo otročje. Kupi svojemu kot darilo, da bo lahko vozil dirkalnik ali bagra, bo vesel da bo vriskal. Isto moški ne razumemo zakaj so torbice tako pomembne. Nobena ne reče glej kakšno torbico sem kupila, kako je prostorna, vzdržljiv material je, vodotesna, praktična, ne, reče glej kak je lepa. Vse ostalo je moško razumevanje. Razumemo pa, da če vam kupimo torbico boste vesele, ne razumemo, ampak vemo da vas to osrečuje. Bager za nas je torbica za vas. Te pa že, mi samo hočemo da ste srečne, ker vemo da srečna ženska je zlata vredna in hočemo da ste srečne ker vemo da ste naša ahilova peta.

No, sej to je glavno :-)))
Da razumete, da nas je treba osrečevati :-)))

To razumemo, kako pa to doseči pa nimamo pojma. Po moje je najboljša pot ta, da smo najboljši moški kar smo lahko. Oziroma tisto vprašanje, če bi tvoja hčerka pripeljala domov moškega kot si ti, bi bil vesel? K temu moramo stremeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close