Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste se razšle s svojimi tipi?

zakaj ste se razšle s svojimi tipi?

Anči, mogoče pa dobiš kar si zaslužiš…

Ja, ja Pen. Boš že vedel. Prav maš, se strinjam s tabo, krasen si…. Res dobim tisto kar si zslužim….kakega norca.
Ma, ja. Saj niste vsi taki (eni so prav v redu, tudi bivši!), sam dobiš enega tipa, ki je orto debil, pa ti zaserje celo moško populacijo za nekaj časa!
😉

Anči, prav imaš. Dobiš ga ti – debila. Se pravi, izbereš si ga sama.

O bivših vse najlepše, vseh dosedanjih.

Ja, Skupinski, to se pa zgodi zato, ker ste tipi dost neiskreni in mal špilate, pa še kakšno masko si povrh daste etc. Zaljubljenost te pa itak mal zaslepi, da ne vidiš pravega obraza.
Men se ne da več stare župe pogrevat. Grem naprej delat.
Pa, pa;)

Resni, ja Žabi :DDD

Če bi še neresne pa avanturce… bi se forum sesul zarad preveč vnesenih podatkov :)))))))))

kh kh kh 😛

Hmm…
prvega skenslala, ker se cisto v nicemer nisva ujela (rabila 5 let), drugi pa je mene, ker ni videl v nama tega, kar sem jaz. Meni je pa bil blazno vsec….
Tretjega pa se cakam….

1. njegova mama me ni marala, bila sva premlada in neresna
2. preveč sva si bila različna in sem ga zapustila z izgovorom o novem fantu, ki je bil to le kratek čas, zdaj mi je še vedno malo žal, skupaj približno dve leti
3. vse so mi ga zavidale, imel je vse kar si ženska želi potem pa so se po dveh letih skupnega življenja začele kazati slabe značajske lastnosti, da ne rečem čudaške, bila sem presrečna, ko je odšel
4. sedanji sanjski moški v mojem objemu še kar vztraja že sedem let in srečno bova živela do konca

..pejva Žabi betonirat u Penjasa :DDD

1. me je skenslal, ker ni vedel kaj bi rad, pa varal me je…(potem pa ko sem si tipa najdla, pa me je htel nazaj)

2. sem pustila, ker sem bila premlada in sem se naveličala, ni mel vsojega jaz…vse je naredil kaj sem si zmislila 🙂 vem ja nora sem:) samo kaj češ,mladost dela svoje:>

3. sma skupaj 2 leti in 3 mesce pa se imava krasnO:)

Z enim, ker nisem bila vec zaljubljena. Z enim pa, ker je on rabil “cas”…in seveda bil z drugo 14 dni po tem, ko sva se nazadnje slisala.
Ostalo je brezveze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close