Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj ste se razšle s svojimi tipi?

zakaj ste se razšle s svojimi tipi?

Tiste, ki ste v življenju že končale kakšno zvezo…kakšni so bili razlogi? Se res ni dalo rešit?
In če so jo prekinil moški – zakaj?

Zaradi ljubosumnosti in posesivnosti. Tip me je kljub temu, da sem ga pustila grenil življenje nadaljni dve leti. Veliko sva se pogovarjala, veliko obljub mi je dal kako se bo poboljšal, vendar je bilo drugo jutro isto. Ljubosumen je bil za prazen nič (npr. na sošolce na faksu, ki jih nikoli ni vedel in tudi o njih nisem govorila), stalno me je preverjal, če sem šla s prijateljicami ven, se je prej oglasil pri meni, da je videl kaj bom oblekla, povedat sem mu morala točno uro kdaj se bom vrnila in še in še.
Če pogledam nazaj mi ni žal, ker sem si našla fanta v pravm pomenu besede. Ful ga imam rada, je ravno prav ljubosumen, pravi sonček je.

Hm vedno so me zapustili zaradi druge…nekak nisem še prišla na vrsto, da bi koga “skenslala” jaz prva.

S prvim sva se razšla zaradi razdalje. Spoznala sem ga, ko sem bila na izpopolnjevanju v tujini. Med nama je bilo 800 km razlike in kljub temu, da sva se zelo razumela in videvala vsake toliko, nekako ni bilo to to. Zelo sem pogrešala to, da bi se videla vsakič, ko bi si zaželela. Vseeno sva bila skupaj dobri dve leti.

Z drugim pa sva se razšla, ker sva si bila totalno različna – kot noč in dan. Na žalost sva to opazila šele kasneje, ko je minila tista prva zaljubljenost. Ker nekako sem bila samo jaz tista, ki je morala delati kompromise, sem se nekega dne naveličala in naredila konec. Na začetku je bilo obema zelo težko, potem sva videla, da je bila prava odločitev.

Še čakam na pravega… če bo prišel.

Prvi je zapustil mene zaradi druge,

naslednji me je zapustil, ker ni bil pripravljen na resno zvezo,

tretjega sem zapustila jaz ker ni bilo iskrice in sem mu vedno ko sem mu rekla rada te imam lagala.

LP

Prvega sem zapustila, ker sem bila premlada in nisem znala ceniti kar imam… to mi je še vedno žal

Drugi je zapustil mene

Tretjega sem zapustila jaz, ker so mu bile pomembnejše druge stvari, kot pa najin medsebojni odnos…

Zapustila sem ga, ker je bilo vse ostalo pomembnejše kot jaz. Če bi se šlo za resne reči, okej, z dogovorom in potrpljenjem bi morda še šlo, ker pa se je šlo za otročje preseravanje z računalniki, igricami, kockanjem….pa nisva bila več rosno mlada, oba pri 30-tih…on pa nikakršnega namena, da bi se zresnil. O načrtovanju družine, možnosti urejanja kakršnegakoli bivališča….ne duha ne sluha.

Z zadnjim zato, ker je bil moj denar (plača, prihranki) pomembnejši od mene, zaradi foušarije in ker je bil mamin sinček.

Če bi nekdo od naju bil nesrečen v zakonu, če bi zmanjkalo ljubezni, če ga ne bi imela več rada oz. on mene. Na silo držati nekoga ob sebi pač ne gre. Življenje je prekratko in samo eno.

Z mojim je bilo tudi konec,ker mu je bila vecina njegovih hobijev pomembnejsa kot jaz..pa ni imel casa..in stalno sva imela konflikte zaradi kaksnih manjsih stvari.. Kar sva se zmenila,kako bova uredila,se ni drzal..

Govorimo o resnih ane :))

1. ker sm bla še premlada in nism vedla kaj bi rada
2. me je prevaral, preveč ljubosumja, razdalja

…s tretjim se mava pa (zaenkrat) lepoooooooooo 🙂

1.) pustila ker mu je pač nek šport pomenil vse na svetu, ampak na splošno sva se imela zelo lepo in mi je neskončno žal

2.) bil je preveč grob, na momente že nasilen in materialist

3.) najhujši mamin sinček, ki ni imel svojega jaza

trije so me zapustili, ker sva si bila “kao” preveč različna-to je bila uradna razlaga, neuradno pa zato, ker so bili sami frajerji, ki so morali biti ves čas n arazpolago in sem jih jst pri tem ovirala

enega sem zapustila jaz, ker sem imela vsega dost, ker se bolje ujameva kot prijatelja kot pa partnerja in ker to očitno res ni to

1. bila premlada, varal me je in poniževal,jaz pa sem letala okrog njega kot zmešana kura:)
2. po enem letu mi je rekel, da se ni zaljubil vame, da ne čuti nič več kot samo prijateljstvo:)
3. sva skupaj že dobro leto in se imava super:)

O resnih ja 🙂 :

1. sem pustila, ker sem že po prvem mescu spoznala, da totalno ni moj tip
2. sma se imela fajn, odtujila sva se, ko me poleti 1 mesec ni blo, zato sem ga pustila ( morda bi še vztrajala, če mi ne bi bil všeč en drug)
3. Skupaj sva 8 mescev in je super 😉

1. je čez noč ugotovil, da me nima več rad
2. je ugotovil, da je bolje, da gre, ker je ”tako boljš zame”
3. sem ga jaz sklenslala, ker je totalno neresen

Prvi je hodil z mano in hkrati še z eno – ko mi je povedal, sem ga postavila na hladno še isto minuto.
Drugi je mene postavil na hladno en dan preden smo šli skupaj z druščino v Grčijo, da ga je lahko potem z drugimi sral okoli. Sem potem tri tedne dol gledala njegove otročje izpade.
Iz dolgčasa po razpadu druge zveze sem začela srfat po internetu in na Ircu srečala svojega tretjega. Skupaj sva že 7 čudovitih let. Hvalabogu da je šlo s prvim dvema narazen, da sem srečala tretjega. 🙂 In upam, da zadnjega. 🙂 LP

Aha vidm da je povprečje nekje okrog tri…v tretje gre rado? :))

1.bila premlada
2.dolgčas ubiva,no bilo nama je samo kadar sva bila sama,posamezno pa oba za žur
3.je bil samo opora po prekinitvi z drugim zelo kratko
4.traja,z občasnimi konflikti

1. bila še mlada
2. bil preveč obseden z mano
3. bil premalo obseden z mano 🙂
(zelo skrival čustva, ko sem ga pustila se je hotel pa poročiti z mano)
4. lagal
5. zelo zelo srečna (spoznala ga na ircu :))

1. ni bilo iskrice
2. bil poročen, pa mi je to malenkost zamolčal, ko jo je izpljunil je po hitrem postopku postal bivši

nekajletno obdobje v katerem sem srečevala frajerje, luftarje, mamine sinkote … skratka neuporaben material

3. še traja in se imava fajn

1. pustila, ker sem se noro zaljubila v drugega

2. je bil tisti v katerega sem se zaljubila in zaradi njega pustila prvega, kasneje ugotovila da tip sploh ni zame in da se sploh ne ujemava

3. traja 3 leta in pol in upam da bo tako še naprej

Vidim, da so moški tisti, ki ali prekininejo zvezo ali pa sami načrtno naredijo tako sceno, da mora ženska naredit konec, da nam je potem, kao, laže.
Se mi je že zgodilo naslednje:” A ni boljše, da sem se ti mal zasral, pa si me ti dala na čevelj, kot pa da bi ti jaz rekel adijo. A se ne počutiš zdaj boljše?” Za pop*** lepo in sočutno, ni kaj!!!
Večina jih je res eno samo vasezagledano govno, ki ne vejo kaj bi sami s sabo, kaj šele s puncami.
Take scene sem se pa jaz šla.

No, lep dan vsem puncam in govnačem:)))

pred možem sem imela itak samo kratkotrajne zveze- mesec, dva, maksimalno tri.
Če sem bla jaz njemu ful všeč- mi je šlo na živce pa sem končala.
En me je pustil, ker sem zraven mela že druzga, ne, dva druga.
Če pomislim sem bla res ena kura, s tistimi, s katerimi sem hodila, nisem sploh seksala, prej končala, seksala pa sem s tistimi s katerimi nisem hodila.

1. bila premlada in ni bil všeč moji mami
2. ni bil dovolj ambiciozen
3. spoznala boljšega in
4. traja 23 let

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close