Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Zakaj so se stare teme začele dvigovati ne da bi gdo odgovoril vanje?

Zakaj so se stare teme začele dvigovati ne da bi gdo odgovoril vanje?

Odgovor na objavo uporabnika
Normalno, 28.08.2021 ob 16:28

donporleone, 28.08.2021 ob 16:12

Normalno, 28.08.2021 ob 15:51

Neprijavljena, 28.08.2021 ob 08:44

Aktualne teme od včeraj zvečer se pojavljajo šele na 3 strani.

Tole je res poden od podna.

Tokrat mislim niso krivi moderatorji. Krivi so le toliko ker niso uspeli tega sranja uredit.

Kar je moderirano je po navadi dvignjena tema z veliko kliki z letnico 2020 – julij, avgust.

Neprijavljena, je tema iz leta 2006 na drugi strani, in to o cigaretih. Se gredo v osnovi zdravstveno zasnovo kot Mon, pol pa 15 let staro temo o čikih ven povlečejo. Pa če bi bila vsebina o škodi glede cigaret, ampak je vprašanje, kere bolj zadenejo. ??????????????

Kaj pa pozitivni učinki te sladke nikotinske pregrehe? Recimo to, da je tobak antiseptik… ????????????????

?☺ Sem pozabila, da je tako francoska kot kitajska raziskava pokazala, da bi nikotin lahko ščitil pred corono. Med 11000 hospitaliziranih  bolnikov 8,5 posto, med vse okuženimi kadilci pa 25,4. Ostalo nekadilci. Pri kitajcih pri 1000 hospitaliziranih 12.6 kadilcev, med okuženimi 28 posto, ostalo nekadilci.

No, seveda ne priporočajo, da v ta namen ljudje pričnejo kaditi in naj se raje cepijo. ??????????

S kajenjem nad virus… ????

Meni uspeva, cigare ali vsaj cigarilosi, sicer zaliti s kozarčnom žahtne kapljice, očitno funkcionirajo kot dobra zaščita zoper baktetije in viruse… ????????

Ne Evo, omeniš čikarsko temo, čudežno priplava do obale na prvo stran naslovnice. ??????????☺☺☺

donporleone, 28.08.2021 ob 16:38

S kajenjem nad virus… ????

Meni uspeva, cigare ali vsaj cigarilosi, sicer zaliti s kozarčnom žahtne kapljice, očitno funkcionirajo kot dobra zaščita zoper baktetije in viruse… ????????

Kozarček menda lažje poganja kri po žilah. In če je dovolj kisika, je to tudi  za pljuča zdravo.

?????☺☺☺☺

Brez nove registracije ne objavi posta, samo temo dvigne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close