Zakaj so se stare teme začele dvigovati ne da bi gdo odgovoril vanje?
Dejansko gledam teme in … masiven naval starih tem, zdaj se loleki ne trudijo več niti s tem, da bi neki anonimus kao odgovoril, preprosto dvignejo temo in upajo. Na kaj??? Noro. Kaj mislite, vi moderatorji (ma ne, saj nimate s čim, v to sem prepričan)? Mislite, da ste pametni (v to pa sem prepričan)? Mislite, da ne bo nihče opazil? Naj vam kar direkt povem, debili ste! Me sladko boli kurac, če me banate za vedno (saj me ne boste, ker bom prišel s proxyjem noter, najbrž niti ne veste kaj je to, ker ste pač retardi), ker očitno imam preveč časa, da se ukvarjam s takimi retardi kot ste vi. Nastal bo nov forum, nekoč, nekje, ki ne bo imel veze z vami retardi pa se bo spet dalo normalno pogovarjat. Brez debilov, ki bodo terali neko svojo, samo njim znano zblojeno logiko.
Aaaaaah, paše, po vseh mesecih paše. 🙂 Ampak stoji, kar sem napisal. In bo stalo tudi, ko bo banano. Tako pač je.
Sem opazila tudi sama včeraj v eni temi in se spraševala kako je to možno?
Dejstvo je, da mora forum izgledati čimbolj fuc, neverodostojen in sto let za leseno žlico.
Stari forum je bil odraz volje ljudstva zato na tem prevladujejo večinoma teme o dreku ostale blokirajo.
Ja sram naj vas bo odgovorne na forumu.
Vedno znova mi je žal, ko odprem ta forum. Ampak še vedno ga odpiram. Kar kaže na odvisnost, ki se je razvila v preteklih letih rednega sodelovanja. Počasi pa me bo tudi odvisnost spustila in bom svoj čas lahko namenjala bolj prijetnim stvarem, kot pa je kreg ali branje kregov na tem forumu. Že zdaj so skoraj edine teme, kjer se mi da sodelovati, takšne, kjer so pritožbe na forum. Hallelujah!
Pozdrav soncu, 28.08.2021 ob 05:52
Sem opazila tudi sama včeraj v eni temi in se spraševala kako je to možno?
Dejstvo je, da mora forum izgledati čimbolj fuc, neverodostojen in sto let za leseno žlico.
Stari forum je bil odraz volje ljudstva zato na tem prevladujejo večinoma teme o dreku ostale blokirajo.
Ja sram naj vas bo odgovorne na forumu.
Saj to se je začelo s koronskim fašizmom, ko je bil forum preveč protifašistično usmerjen, so ga uničili ter pobrisali vse teme, katere po fašističnih normah ne smejo obstajati.
Saj se spomnimo iz zgodovine, kako so se uvaljavljali določeni režimi in manipulacije z ljudmi. Takrat so namreč kurili knjige, uničevali ali zasegli tiskarne, ki so širile prepovedane informacije.
Zdaj uničujejo spletne platforme, podkupujejo lastnike……V osnovi se ni nič spremenilo.
Borg nepr, 28.08.2021 ob 03:27
Dejansko gledam teme in … masiven naval starih tem, zdaj se loleki ne trudijo več niti s tem, da bi neki anonimus kao odgovoril, preprosto dvignejo temo in upajo. Na kaj??? Noro. Kaj mislite, vi moderatorji (ma ne, saj nimate s čim, v to sem prepričan)? Mislite, da ste pametni (v to pa sem prepričan)? Mislite, da ne bo nihče opazil? Naj vam kar direkt povem, debili ste! Me sladko boli kurac, če me banate za vedno (saj me ne boste, ker bom prišel s proxyjem noter, najbrž niti ne veste kaj je to, ker ste pač retardi), ker očitno imam preveč časa, da se ukvarjam s takimi retardi kot ste vi. Nastal bo nov forum, nekoč, nekje, ki ne bo imel veze z vami retardi pa se bo spet dalo normalno pogovarjat. Brez debilov, ki bodo terali neko svojo, samo njim znano zblojeno logiko.
Aaaaaah, paše, po vseh mesecih paše. 🙂 Ampak stoji, kar sem napisal. In bo stalo tudi, ko bo banano. Tako pač je.
Podpis za vsako besedo!
crkn še ni vse skup lih dokonca. doklr modi še vedn googltranslatajo megastručnjaške članke na prvi stran. sm kater pofukelj bo bral tisto. je pa nek res. sodni dan je že mim. ostal je pa pogorišče. pa par tumpastih modov. če bi mel kuga vglav bi 123 zrihtral stvar. še kokoška mora odpirat teme zakuga stare teme gor dviguje. dnevna kvota klikov se nau sama.. he he
sj druzga nit ne znajo. kr smešn da pol života ustvarjajo umetn konflitk. babe. deci. frocojve. ni da ni. na konc se izkaže da so pa plačani pisci totalni retard k še enga foruma ne znajo skup sprav kj šele upravljat tk kt se zagre. sj jz že vs cajt pravm da jim še skretovje ne bi dal za pucat. he he
Neprijavljena, 28.08.2021 ob 08:44
Aktualne teme od včeraj zvečer se pojavljajo šele na 3 strani.
Tole je res poden od podna.
Tokrat mislim niso krivi moderatorji. Krivi so le toliko ker niso uspeli tega sranja uredit.
Kar je moderirano je po navadi dvignjena tema z veliko kliki z letnico 2020 – julij, avgust.
Neprijavljena, je tema iz leta 2006 na drugi strani, in to o cigaretih. Se gredo v osnovi zdravstveno zasnovo kot Mon, pol pa 15 let staro temo o čikih ven povlečejo. Pa če bi bila vsebina o škodi glede cigaret, ampak je vprašanje, kere bolj zadenejo. ??????????????
Normalno, 28.08.2021 ob 15:51
Neprijavljena, je tema iz leta 2006 na drugi strani, in to o cigaretih. Se gredo v osnovi zdravstveno zasnovo kot Mon, pol pa 15 let staro temo o čikih ven povlečejo. Pa če bi bila vsebina o škodi glede cigaret, ampak je vprašanje, kere bolj zadenejo. ??????????????
Kaj pa pozitivni učinki te sladke nikotinske pregrehe? Recimo to, da je tobak antiseptik… ????????????????
donporleone, 28.08.2021 ob 16:12
Kaj pa pozitivni učinki te sladke nikotinske pregrehe? Recimo to, da je tobak antiseptik… ????????????????
?☺ Sem pozabila, da je tako francoska kot kitajska raziskava pokazala, da bi nikotin lahko ščitil pred corono. Med 11000 hospitaliziranih bolnikov 8,5 posto, med vse okuženimi kadilci pa 25,4. Ostalo nekadilci. Pri kitajcih pri 1000 hospitaliziranih 12.6 kadilcev, med okuženimi 28 posto, ostalo nekadilci.
No, seveda ne priporočajo, da v ta namen ljudje pričnejo kaditi in naj se raje cepijo. ??????????
Forum je zaprt za komentiranje.