Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj so cepljeni tako nastrojeni proti necepljenim?

Zakaj so cepljeni tako nastrojeni proti necepljenim?

Odgovor na objavo uporabnika
Yeahyeah, 15.09.2021 ob 17:24

Ma kdo je nastrojen, že skoraj leto dni poslušam in berem o cepljenih ovcah, bee, bee, na fb mi ves čas skačejo objave v smislu obstoja virusa,… Pa da bi vsaj rekli; ej, mene je tako strah, bi se cepil pa ne upam, težijo z nekimi argumenti ki jih, ne vem kako se jim sploh še da, zdravniki ovržejo praktično takoj.

Boste še bolj nastrojeni ratali. Dr. Pušenjak je povedal svoje, daleč od tega, da bi ovrgel govorice. Alenka Bratušček je povedala svoje (ne podpiram nobenega politika drugače, ampak kar je res je res). Vedno več jih bo povedalo svoje tako kot je prav. Ker tole JE  vojna.

Jaz vem, da nisem nestrpna, vem pa, da mi je hudo za človeka, če se je odločil za napačno odločitev, ki ga bo morebiti stala zdravja.

Odgovor na objavo uporabnika
ferfe, 15.09.2021 ob 20:30

Jaz vem, da nisem nestrpna, vem pa, da mi je hudo za človeka, če se je odločil za napačno odločitev, ki ga bo morebiti stala zdravja.

a bejž. ne samo, da si samooklicani doktor, ki pozna diagnoze in še ne odkrite zadeve pri posamezniku, še v kristalno kuglo znaš gledat?

kako to, da te še niso zaposlili vsaj pri nasi, tja res ni hud problem prit?

Zato, ker so prepričani, da so se zaščitili proti smrtonosnemu virusu, ki ga vsak dan omenjajo na PopTv.

Jap. Tudi jaz sem cepljen. Ampak ne zarad zaščite, ampak zato, da si ne rabim kupovat testov za delo s strankami in se hodit testirat za vsak prehod meje. Thats it.

Oni debili pa naj mislijo, kako so zaščitili sebe pred gotovo smrtjo. Butli.

pa kaj ma izrazoslovje veze s KMEČKO LOGIKO? koga boli kurac kaj si po izobrazbi če ne vidiš da so vsi podkupleni jebo vas

kje ti vidis kakega cepljenega da najeda? vse teme so od protestnikov PROTI cepljenju in vseh ostalih ukrepov. vi se pizdite povsod, znasate nad delavci in razbijate parlament. ali so se cepljeni danes drli na trgu da so prti ukrepom? vse to pocnete samo VI, medtem pa se halucinirate kako vas cepljeni napadajo. temu se je dve leti nazaj reklo shizofrenija, zdaj ste pa bojevniki svetlobe ali whatever ze.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close