Zakaj so cepljeni tako nastrojeni proti necepljenim?
logična rešitev, 15.09.2021 ob 12:35
necepljecepljen, 15.09.2021 ob 10:46
A ste opazili? Zakaj že? A niso cepljeni varni pred okužbo in hujšim potekom bolezni? Zakaj jih je potem strah necepljenih? Tisti, ki ga skrbi za zdravje se cepi in je to to. Necepljen bo pa prepuščen lastni usodi.
Pa naj bo še plačljivo zdravljenje za necepljenega.
Zakaj tega noben ne pove na glas?
To mi je zelo sumljivo pri vsem tem covid NATEGU.
Jaz nisem nastrojen proti necepljenim, Vsak naj sam nosi posledice svoje odločitve.
Prav bi bilo, da je prostor v bolnišnicah razdeljen na podrošje za cepljene in necepljene, ko se tisti za necepljene zapolni, se jih ne sprejme več v bolnišnico. Bo tako v redu?
???SHOCK VIDEO: Senior doctors and a marketing director at in North Carolina discussed inflating COVID-19 numbers by counting recovered patients as active COVID patients.
“We need to be… more scary to the public… If you don't get vaccinated, you know you're going to die.” pic.twitter.com/haAJOzorRk
— Speaakn2 (@speaakn2) September 11, 2021
petrol zapira ročke, 15.09.2021 ob 12:56
???SHOCK VIDEO: Senior doctors and a marketing director at in North Carolina discussed inflating COVID-19 numbers by counting recovered patients as active COVID patients.
“We need to be… more scary to the public… If you don't get vaccinated, you know you're going to die.” pic.twitter.com/haAJOzorRk
— Speaakn2 (@speaakn2) September 11, 2021
Robifašisti se vedno bolj agresivni. Kdo vam daje pravico, da se znašate nad ljudmi, ki samo opravljajo svojo službo?!? NIHČE vas ne sili, da se cepite. Za vstop v določene prostore pač potrebujete samo eno izmed variant pogoja PCT in ni nobenega problema, če se samo testirate in potem pokažete tisti rezultat. Zakaj hudiča mislite, da smo vsi ostali dolžni poslušati vaše travmiranje, žaljenje in prenašati vašo agresijo?!?
Neko, 15.09.2021 ob 13:06
ŽENO!!!
PIŠTOLJ MI DONESI!!! I sjedi mi u krilo!!! ODMA!!!!
Pa kaj še, plačujem zdravstveno zavarovanje in to mi mora jamčiti, da v primeru bolezni, pa ni važno za katero bolezen gre, imam na voljo oskrbo, ki jo potrebujem. Ne glede na to al sem cepljena ali ne! Če imam obveznost, da plačujem, imam tudi pravico, do storitev za katere plačujem, koristim!
15 let vplačujem v zdravstveno blagajno, bolana nisem bila več kot 10 let, da bom samo solidarna, jaz pa ne bom smela imeti nič od tega, pozabite!!!
SončnaKokica, 15.09.2021 ob 13:11
Pa kaj še, plačujem zdravstveno zavarovanje in to mi mora jamčiti, da v primeru bolezni, pa ni važno za katero bolezen gre, imam na voljo oskrbo, ki jo potrebujem. Ne glede na to al sem cepljena ali ne! Če imam obveznost, da plačujem, imam tudi pravico, do storitev za katere plačujem, koristim!
15 let vplačujem v zdravstveno blagajno, bolana nisem bila več kot 10 let, da bom samo solidarna, jaz pa ne bom smela imeti nič od tega, pozabite!!!
Cviljenje se je že začelo…..
nima veze, 15.09.2021 ob 13:03
Robifašisti se vedno bolj agresivni. Kdo vam daje pravico, da se znašate nad ljudmi, ki samo opravljajo svojo službo?!? NIHČE vas ne sili, da se cepite. Za vstop v določene prostore pač potrebujete samo eno izmed variant pogoja PCT in ni nobenega problema, če se samo testirate in potem pokažete tisti rezultat. Zakaj hudiča mislite, da smo vsi ostali dolžni poslušati vaše travmiranje, žaljenje in prenašati vašo agresijo?!?
Poglej ti skala zdrobljena v pesek.
Na svetu ti je verjetno znano, da so mnogim fantom všeč punce. Fantje bi jim radi prišli pod hlačke. Vsakemu fantu ne uspe priti pod hlačke punci katera mu je všeč.
Če povežem z vašim razmišljanjem zadevo potem bi po vašem lahko fant dejal punci lej, samo malo ti podrgnem ščegetavček ne bova pa seksala (potrebuješ samo test ni pa treba se cepit). In če punca noče, da se jo fant dotika, pameti pa nima bo seveda sprejela, da jo samo malo podrgne.
Tako pa je s testi. Testirajte se cepiti pa se vam ni treba. Nihče nima pravice se dotikati drugega niti ga testirati na bilo kaj kar tako vse povprek. Zato so ljudem dali možnost, da se sami odločajo in se sami testirajo. Kajti če jim ne bi dali in bi se zgodil upor je ta upor tako nezaustavljiv lahko, da niti en policist, niti ena pravna oseba,ki ima kakršnokoli zvezo z državo ne bi ostala več živa.
Podpišem. Takoj, ko država podpiše, da ne rabim vplačevat v zdravstveno blagajno! Koristim že tako skorajda nič, pa še to grem večinoma direkt na privat ali pa vsaj potem, ko izvem dobrohotno novico, da lahko pridem na vrsto čez najprej x let. Tako da no problem, kar se mene tiče. Plačam vse stroške zdravljenja sama, če / ko jih bom rabila, ne samo za covid.
Darwin893, 15.09.2021 ob 13:31
Poglej ti skala zdrobljena v pesek.
Na svetu ti je verjetno znano, da so mnogim fantom všeč punce. Fantje bi jim radi prišli pod hlačke. Vsakemu fantu ne uspe priti pod hlačke punci katera mu je všeč.
Če povežem z vašim razmišljanjem zadevo potem bi po vašem lahko fant dejal punci lej, samo malo ti podrgnem ščegetavček ne bova pa seksala (potrebuješ samo test ni pa treba se cepit). In če punca noče, da se jo fant dotika, pameti pa nima bo seveda sprejela, da jo samo malo podrgne.
Tako pa je s testi. Testirajte se cepiti pa se vam ni treba. Nihče nima pravice se dotikati drugega niti ga testirati na bilo kaj kar tako vse povprek. Zato so ljudem dali možnost, da se sami odločajo in se sami testirajo. Kajti če jim ne bi dali in bi se zgodil upor je ta upor tako nezaustavljiv lahko, da niti en policist, niti ena pravna oseba,ki ima kakršnokoli zvezo z državo ne bi ostala več živa.
Si nepismen?
pa se je začelo, 15.09.2021 ob 13:53
Primerjava je povsem na mestu. Če se ne želite cepiti, stojte za svojimi prepričanji.
Debilno fašistično, naj najprej fašisti spoštujejo našo željo, da se nočemo zastrupiti s tem zvarkom.
In to bo, ko boste nehali izvajati hitlerske prijeme.
Mnmnmn17, 15.09.2021 ob 11:56
Pa kje vi vidite nastrojenost cepljenih proti necepljenim? Sem cepljena, razkužujem roke, v zaprtih prostorih z veliko ljudmi nosim masko, v primeru rizičnega stika oziroma ob slabem počutju se bom šla testirat. Sicer živim normalno naprej – no, tudi meni gre na živce, da moram pred tankanjem oz. pred vhodom v trgovino kazati PCT, ampak ga pač pokažem. In me necepljeni ne motijo, dokler mi jih ni treba poslušati, ko mi jamrajo; dokler se mi ni treba na veliko prilagajati, ker oni pa ne morejo tankat (bi spet ti peljala?)… Vsak se pač odloči po svoji vesti. Zdaj pa nehajmo en drugega obtoževati in obkladati – z ovcami, s flat-eartharji….
navezano na tvoj prispevek oz ta del: “Pa kje vi vidite nastrojenost cepljenih proti necepljenim? Sem cepljena, razkužujem roke, v zaprtih prostorih z veliko ljudmi nosim masko,”,
malo sem bila za hec pozorna zadnji čas ob obisku trgovin in sem ugotovila naslednje: ljudje, ki neprimerno nosijo maske (pod nosom ali celo brado), so isti ljudje, ki v vrsti na blagajni plezajo nate (to mi gre na k* s covidom ali brez), isti, ki sadje, zelenjavo, celo kruh nabirajo brez rokavic ali prijemalk (kruh) itd. zdaj ne vem, verjetno so packi tudi sicer, drugače si tega ne znam predstavljat…
Meni grejo pa najbolj na živce tisti cepljeni, ki so še pred 1 letom govorili, da cepiva ne bo, večina jih govorila, da je virus nateg, zdaj ko pa boščki ne bi mogli na dopust, na kavico 5x na dan, itd. so se pa takoj cepili. Moje mnenje zakaj so tako nastrojeni? Ravno zato, ker so v bistvu jezni, da so bili prisiljeni se cepit in to sprejeli samo zato, da lahko kam grejo.
Sem opazila njihovo nestrpnost in vsiljevanje svojega. Medtem ko jaz njim svoje ne. A jim tudi ne dovolim, da mi vsiljujejo oni svoje.
In mnogi od teh se niso cepili za zdravje, ampak za ugodnosti, ki so še leta 2019 bile naše običajne pravice.
Sedaj pravice itak nimaš, če si proti temu posiljevanju, si zlobec ti in ne posiljevalec.
Ma kdo je nastrojen, že skoraj leto dni poslušam in berem o cepljenih ovcah, bee, bee, na fb mi ves čas skačejo objave v smislu obstoja virusa,… Pa da bi vsaj rekli; ej, mene je tako strah, bi se cepil pa ne upam, težijo z nekimi argumenti ki jih, ne vem kako se jim sploh še da, zdravniki ovržejo praktično takoj.
Zartrose izven profila, 15.09.2021 ob 17:19
Sem opazila njihovo nestrpnost in vsiljevanje svojega. Medtem ko jaz njim svoje ne. A jim tudi ne dovolim, da mi vsiljujejo oni svoje.
In mnogi od teh se niso cepili za zdravje, ampak za ugodnosti, ki so še leta 2019 bile naše običajne pravice.
Sedaj pravice itak nimaš, če si proti temu posiljevanju, si zlobec ti in ne posiljevalec.
za zartrose
Res je. narobe svet. Zlo prevladuje in zlo določa kaj je prav in kaj ni prav
Vsi pa vemo kam to vodi.
Forum je zaprt za komentiranje.