Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola
Ko mi to kera punca reče, ji vedno odvrnem da jaz ne grizem ampak ližem, razen če ma posebne želje (grickanje) pa lahko tudi to ;))))))))))))))))))))))))))
Zato ker je lepota subjektivna, in ne absolutna…….. to kar je meni ”lepa” ženska je mojemu prijatelju ”grda” (ali ne lepa da bom korekten) zato pa za vsakega od nas, obstajajo ne lepe vezane ženske, ki pa so (načeloma) tistemu s katerim so, pa lepe………….
Drugi del, je potem kako pade standard lepote ob dviganju nivoje ”potrebe” po pički in ostalo. Pa saj si pametna antilopca no, nekak mi to tvoje vprašanje degradira tvoj IQ.
Težko boš izvedela, ker se radi izogibajo takšnim srečanjem, saj lahko to ogrozi ustvarjeno virtualno podobo in v vodo pade ves trud okrog tega.[/quote]
Super nadljudje pa bi se res lahko z veseljem prikazali tudi javno. Luzer je logično, da se ne bo pokazal. Ampak oh in sploh lepi in uspešni monovci pa z veseljem, če so seveda res tako ok :).
Težko boš izvedela, ker se radi izogibajo takšnim srečanjem, saj lahko to ogrozi ustvarjeno virtualno podobo in v vodo pade ves trud okrog tega.[/quote]
Daj ne prbijaj Robi, a to da pa mogoče se nekaterim tu gor enostavno ni družit z večino v reali pa ne more bit? jaz nimam niti najmanjše želje po druženju tukaj z nobenim z izjemo morda Spiderja, Daterja in Sadnega…… mogoče bi blo zanimivo še z exotic in Pandoro/antilopco/Margot (te tri so že pogojno pozitivno)
Sicer pa sem povabil Markota in matjazkota da mi povesta nekaj v obraz (live) pa sta ignorirala torej ju je strah za njihovo virtualno podobo 🙂
Kdo pravi da se družim s tabo, jaz pišem misel na javno mesto, če si slučajno ti tu gor, ne pomeni da se DRUŽIVA………
Še malo pa se boš mela za SOCIALNO osebo, ker si na forumu LOL
Kdo pravi da se družim s tabo, jaz pišem misel na javno mesto, če si slučajno ti tu gor, ne pomeni da se DRUŽIVA………
Še malo pa se boš mela za SOCIALNO osebo, ker si na forumu LOL[/quote]
Nenavadno res, da toliko časa nameniš debati z ljudmi, ki jih v živo ne bi prenašal :).[/quote]
Seveda jih ne bi, ker tu ne morem nobenega na gobec, tam bi kdo ziher fasal, da bi me tak podjebaval kot Marko tu online……… sicer vem, da tam bi bil tiho kot bela miška, samo zdaj je prepozno, ekr meni spomin seže malce dalj kot od jutra 🙂
A res? Ja prav, bomo pa koga pihnili, to je bolj moško, nenazadnje za orožje mormo bit 18+ 🙂 Prav, sem hoto nežnejšo obliko pol pa nič, sicer pa zmenit s pestmi je posebna fraza, ki bi jov svoji vukojebini mogla poznat……………….. se pač zmenim na posebn način, govori roka namesto usta jebat ga, pa da vidimo kdo ma boljše ”argumente”
Pa kdo je reko da bi ženske tepel? A sem to kje napisal? Spet polagaš v usta……… jaz sem govoril na splošno če že, ti si povzela na ženske, ker ti tako ustreza, jaz pa vem kaj imam v mislih, in določeni primerki tudi vedo KOGA imam v mislih, in vsi majo lulčke, četudi male 😉
A bejž no, mogoče se pa celo ti motiš? Prvo preveri in potem piši neumnosti in me okarakteriziraj za nekaj kar nisem……. s kom se družim? Daj zabij si v svojo glavo že enkrat, da se z nikomer tuakj jaz NE DRUŽIM, a bo šlo? Al ti copy pastam?
Z NIKOMER TUKAJ SE NE DRUŽIM
zdaj bi moglo it, če pa še ne gre, pa 15x dol zapiši do jutri a prav?
Če moški res izbirajo ženske samo po lepoti….zakaj je potem tako veliko “nelepih” žensk vezanih? Druge izbiramo glede na to, kaj nam ustreza, ne glede na to, ali se ta oseba zdi vsem lepa ali ne. Kje pa piše, da so vsem moškim všeč 1,80 m visoke ženske? Nekaterim so bolj všeč manjše. O okusih je težko razpravljati.[/quote]
O okusih je res težko razpravljati. Vsake oči imajo svojega “malerja”. Zato ni rečeno, da je neka ženska, ki je enemu lepa, lepa tudi drugemu.
V principu je pa tko: Ko sem jaz bil še mlad, mi je bila lepa ena od desetih. Sedaj, ko sem malce manj mlad mi pa ena od desetih ni lepa. Sedaj… ali sem spustil kriterij ali pa sem uvidel, da je lepota malce širši pojem, kot je bilo to zame pred 20. leti. :-))
Podpis. Če nekateri koruzniki mislijo, da so ločenci slabši od njih samo zato, ker so se uradno razvezali, to dejansko pove vse o teh konkretnih koruznikih – ne jemljejo resno svoje veze.[/quote]
Dober “koruznik” svojo vezo jemlje kot neomejeno poizkusno dobo. :-))
Večen pripravnik za kaj več.
Ampak čist zares… jaz na primer v nekem papirju, kjer piše, da sta dva poročena ne vidim prav nobene dodane vrednosti. Ker potem je tako…sta srečno poročena. Ona je srečna on pa poročen. :-))
Podpis. Če nekateri koruzniki mislijo, da so ločenci slabši od njih samo zato, ker so se uradno razvezali, to dejansko pove vse o teh konkretnih koruznikih – ne jemljejo resno svoje veze.[/quote]
Bistvena razlika je v besedah pri poroki izrečeš da jo boš ljubil do svoje smrti in ji zvest, tega koruzniki ne izjavijo pred pričami in ni dokazov, torej ja, ločenci so slabši od koruznikov pač koruzniki previdno raje ne izrečejo kot pa jedo svoj zarečeni kruh 🙂 Jebat ga priznajte pa bo lažje,
Forum je zaprt za komentiranje.