Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

Zakaj služenje denarja ni enako pomembno za oba spola

A pa lepa si tudi?[/quote]

Vsaj tolk, kokr si ti bogat :-)[/quote]

Hahaha, samozavestna trditev. Ampak zo je relativno enostavno preverit, tko da pazi, ker zdaj me pa RES zanimaš 🙂

Ampak žal si predvidljiva tudi, lahko bi kar sam napisal tvoj zgornji odgovor.

Jamra samo nad razvajenčki. :)[/quote]

Jamram nad prepotentneži, maminimi sinkoti, razvajenčki, primitivci, vase zaljubljenimi
egoisti…..drgač pa ne jamram :-))))[/quote]

Ampak taki niso vsi moški. Devet od desetih je takih, ne pa vsi, a ne? 🙂

Da zna tudi parket polagat?

Da zna tudi parket polagat?[/quote]

Sej veš….moški so kot parket? :-)))

Jamram nad prepotentneži, maminimi sinkoti, razvajenčki, primitivci, vase zaljubljenimi
egoisti…..drgač pa ne jamram :-))))[/quote]

Ampak taki niso vsi moški. Devet od desetih je takih, ne pa vsi, a ne? :-)[/quote]

Ti, a veš, da niti ne? Samo na tem forumu je razmerje podobno, v življenju pa ne…
Zlo velik je čist normalnih, go figure….

Sej veš….moški so kot parket? :-)))[/quote]

če je dobro položen lahko dolgo po njem hodiš?

Parket mi ni všeč (pa tudi ‘parket’ ne), tako, da to znanje pri meni ni preveč uporabno :).

Vsaj tolk, kokr si ti bogat :-)[/quote]

Hahaha, samozavestna trditev. Ampak zo je relativno enostavno preverit, tko da pazi, ker zdaj me pa RES zanimaš 🙂

Ampak žal si predvidljiva tudi, lahko bi kar sam napisal tvoj zgornji odgovor.[/quote]

Pol si pa tud vse naslednje kr sam napiš….

pandora1 .. daj ti meni vsak mesec 90% tvoje plače, ker je imaš očitno toliko preveč ☺

Ampak taki niso vsi moški. Devet od desetih je takih, ne pa vsi, a ne? :-)[/quote]

Ti, a veš, da niti ne? Samo na tem forumu je razmerje podobno, v življenju pa ne…
Zlo velik je čist normalnih, go figure….[/quote]

Kaj pa veš, mogoče s(m)o vsi prisotni tudi v normalnem lajfu čist normalni. Sicer pa bi za ženske lahko rekli podobno:-)

Sej veš….moški so kot parket? :-)))[/quote]

če je dobro položen lahko dolgo po njem hodiš?[/quote]

😉
Drgač navijam za kmečki ali pa ladijski pod…. :-))

Parket mi ni všeč (pa tudi ‘parket’ ne), tako, da to znanje pri meni ni preveč uporabno :).[/quote]

Ploščice pa so menda še bolj zaželjene

če je dobro položen lahko dolgo po njem hodiš?[/quote]

😉
Drgač navijam za kmečki ali pa ladijski pod…. :-))[/quote]

a da ga bo moral še ribat?

Zlo velik je čist normalnih, go figure….[/quote]

Kaj pa veš, mogoče s(m)o vsi prisotni tudi v normalnem lajfu čist normalni. Sicer pa bi za ženske lahko rekli podobno:-)[/quote]

Nemogoče.

😉

a da ga bo moral še ribat?[/quote]
Če bi meni rekla, bi ga…. na ribežn:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

😉

Nimaš kej ribat….jaz bi oljenega…

Če bi meni rekla, bi ga…. na ribežn:-))[/quote]

Lej…lepo vzameš dišeč oljček….in ga z mehkimi, nežnimi gibi naneseš…enakomerno,
z občutkom….krožno božaš, gladiš….
…dokler ni pod dovolj naoljen.. 😉

Zadnjic mi ena razlaga, kako tezko je biti zenska. Imate menstruacijo, pa…
Pa sem jo vprasal, ce ve kaj pomeni imeti jajca? No, moda, po slovensko. Ko te srbijo. Pa se ni kulturno popraskat. Pa ko zbezljajo iz ene hlacnice v drugo, ce ne nosis “starokopitnih” gat in ne mores vprico drugih stanja popraviti. Pa ko se nerodno vsedes ali hlace zategnes. Pa se znajo vsa prepotena ribat ob noge na dolgih pohodih. Pa…

Okay, dovolj o jajcih. Ej, zenska. Tudi ve imate kup protekcij, tudi v delovnih razmerjih. Samo se je lazje pizdit. Si ze kdaj koga zaposlila in mu dala placo? Najbrz ne. Zato se tudi ne znas vziveti v vlogo delodajalca. Pridi ti na razgovor osvescena z vidika delodajalca, mu to pokazi, pa bo tudi odziv sem pa tja drugacen.

Kaj pa veš, mogoče s(m)o vsi prisotni tudi v normalnem lajfu čist normalni. Sicer pa bi za ženske lahko rekli podobno:-)[/quote]

Nemogoče.[/quote]

Kaj? Prvo ali drugo?

Ampak žal si predvidljiva tudi, lahko bi kar sam napisal tvoj zgornji odgovor.[/quote]

Pol si pa tud vse naslednje kr sam napiš….[/quote]

Kot sem rekel. Predvidljiva. Samozavestna. Provokativna. Zajedljiva.

Če bi hotel, napisat iskreno, bi izpadel prasec. Pa ni potrebe. Vsaka ženska je lahko na nek način lepa. Nekomu. Tudi ti si, sem prepričan.

A trditev, ki si jo provokativno postavila sama, je žal neumnost.

Če bi meni rekla, bi ga…. na ribežn:-))[/quote]

…dokler ni pod dovolj naoljen.. ;-)[/quote]
Boš enkrat pokazala… ni treba na podu:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zadnjic mi ena razlaga, kako tezko je biti zenska. Imate menstruacijo, pa…
Pa sem jo vprasal, ce ve kaj pomeni imeti jajca? No, moda, po slovensko. Ko te srbijo. Pa se ni kulturno popraskat. Pa ko zbezljajo iz ene hlacnice v drugo, ce ne nosis “starokopitnih” gat in ne mores vprico drugih stanja popraviti. Pa ko se nerodno vsedes ali hlace zategnes. Pa se znajo vsa prepotena ribat ob noge na dolgih pohodih. Pa…

Okay, dovolj o jajcih. Ej, zenska. Tudi ve imate kup protekcij, tudi v delovnih razmerjih. Samo se je lazje pizdit. Si ze kdaj koga zaposlila in mu dala placo? Najbrz ne. Zato se tudi ne znas vziveti v vlogo delodajalca. Pridi ti na razgovor osvescena z vidika delodajalca, mu to pokazi, pa bo tudi odziv sem pa tja drugacen.[/quote]

Zbezljajo……. :-))))) LOL…..

Nemogoče.[/quote]

Kaj? Prvo ali drugo?[/quote]

Ja oboje vendar….

…dokler ni pod dovolj naoljen.. ;-)[/quote]
Boš enkrat pokazala… ni treba na podu:-))[/quote]

No vidiš, sej sem rekla….moški so kot parket…pardon, pod…..:)

Kaj? Prvo ali drugo?[/quote]

Ja oboje vendar….[/quote]

Seveda. Tu se zbirajo same take, ki so poslovno uspešne, perfektne mame in gospodinje, dobre ljubimke (itak da samo svojemu partnerju) in povrhu vsega še feministke 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close