Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj si želite imeti otroke?

Zakaj si želite imeti otroke?

Tnx god, da večina ne razmišlja tako grdo o novem življenju.

Kdo te sili, da drgneš svoje spolovilo ob moške reproduktivni organ?? 😉
Ne počni tega, brzdaj svoje nagone, če si človek, če si žival potem pa…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tranzvestiti itak nimate nobenih standardov. Sam da se premika.

To, da si večina ljudi želi otroke, je nekaj tako naravnega, nagonskega….nadaljevanje vrste, basic instinct (pa ne tisti s Sharon Stone)….pri vseh vrstah so odstopanja, tudi živalskih in zato tudi pri človeški vrsti…obstajajo tudi osebe, ki otrok ne želijo…

zakaj si jih ne želijo ni moja stvar, to je njihova izbira in odločitev

live and let live

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Si ti že slišal za kontracepcijo?

Si ti delal otroke, ker ti je tisti trenutek zmanjkalo denarja za kondome?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Potem pa naj bodo sposobni mesečno zaslužit vsaj za najemnino, položnice in futer, če so že tako nagonski.

To ne vem – kakšno je razmerje. Samo se mi dozdeva, da jih več dajo v posvojitev kot vzamejo neprimernim staršem. Če ma kdo številke, se priporočam.[/quote]
bump! kakšna socialna delavka tu? we wont zeee numbers![/quote]

Kje pa dobijo VEČ otrok, ki jih dajo v posvojitev kot pa jih vzamejo neprimernim staršem?….
Kako ustvarijo presežek posvojitev?
A je to kaka računica falirane ekonomistke? ….ccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bump! kakšna socialna delavka tu? we wont zeee numbers![/quote]

Kje pa dobijo VEČ otrok, ki jih dajo v posvojitev kot pa jih vzamejo neprimernim staršem?….
A je to kaka računica falirane ekonomistke? ….ccccccc[/quote]

No saj znaš. Zdaj samo še ugotovi zakaj so jim vzeli otroke in zakaj so jih drugi dobili in kakšni morajo biti, da dobijo “poškodovane” otroke.

Si ti že slišal za kontracepcijo?

Si ti delal otroke, ker ti je tisti trenutek zmanjkalo denarja za kondome?[/quote]
Lej kontracepcija ni 100% zato če nisi žival ne bodi suženj nagonov 😉
Drži ga za zadrgo!

Potem pa naj bodo sposobni mesečno zaslužit vsaj za najemnino, položnice in futer, če so že tako nagonski.[/quote]

žal pamet nima ničesar z nagonom

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Ga ne rabim držat, zakaj bi ga.

Glej, nehaj bluzit, ker sva že razčistila, da si tudi ti navaden užitkar, pač taki, bolj konzervativen..

A je to kaka računica falirane ekonomistke? ….ccccccc[/quote]

No saj znaš. Zdaj samo še ugotovi zakaj so jim vzeli otroke in zakaj so jih drugi dobili in kakšni morajo biti, da dobijo “poškodovane” otroke.[/quote]
Tudi ti znaš 😉
Najbolje bo, da bodoči starši hodijo k tebi na teste in po potrdilo, da so psihično sposobni in mamo problem rešen, a ne?
Ti samo povej kdo ja in kdo ne.

Ga ne rabim držat, zakaj bi ga.

Glej, nehaj bluzit, ker sva že razčistila, da si tudi ti navaden užitkar, pač taki, bolj konzervativen..[/quote]
Jaz se ne upiram nečemu kar mi je narava namenila, ti si tisti, ki se finiga delaš in si domišljaš da si boljši ker…….
Zakaj že?

Tako je, večina ljudi je na nivoju nemških ovčarjev.

Peezda, evolucija je rabila milijarde, da je od ameb, preko dinozavrov, australopiteka, neandertallca, homo sapiensa, naredila sodobnika…naredila sodobnike, ki še vedno štancajo deco zaradi nagona???

Tranzvestiti itak nimate nobenih standardov. Sam da se premika.[/quote]

Tudi to si…ja lepo, da deliš z nami.

Nosečnost je zmeri najbolj težavna za očete. Kaj šele porod…jaz sem bila po porodu naslednji dan
že skoraj v redu….medtem ko je očka tri al šter dni k seb prihajal…[/quote]
Je pač bil sočuten….. :)))

Kaj je mož, kako je pa on prenesel? 😀
(hec, Skela, hec 😉

Pa mislim, da so ljudje, ki tudi posvajajo. Celo vrste so menda. Tako da ni res, da ga želimo vsi narediti.[/quote]

Žalostno je pa to, da za posvojit rabiš nevemkake pogoje izpolnjevat. Če maš pa svojga si lahko pa psihopat. buahahaha![/quote]
To je pa res.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No saj znaš. Zdaj samo še ugotovi zakaj so jim vzeli otroke in zakaj so jih drugi dobili in kakšni morajo biti, da dobijo “poškodovane” otroke.[/quote]
Tudi ti znaš 😉
Najbolje bo, da bodoči starši hodijo k tebi na teste in po potrdilo, da so psihično sposobni in mamo problem rešen, a ne?
Ti samo povej kdo ja in kdo ne.[/quote]

Napačnega človeka imate. Jaz samo provociram. Ker je vredno 🙂

Tako je, večina ljudi je na nivoju nemških ovčarjev.

Peezda, evolucija je rabila milijarde, da je od ameb, preko dinozavrov, australopiteka, neandertallca, homo sapiensa, naredila sodobnika…naredila sodobnike, ki še vedno štancajo deco zaradi nagona???[/quote]
To ti počneš, štancaš deco zaradi nagona in moliš boga, da ti ne rata….

Ostali pa si želijo bit tudi ljudje in razumejo kaj je vzrok in kaj posledica.

Pa mislim, da so ljudje, ki tudi posvajajo. Celo vrste so menda. Tako da ni res, da ga želimo vsi narediti.[/quote]

Seveda so. Samo še vedno na tisoče otrok po svetu umira, ker ni nikogar, ki bi skrbel zanje. ne bi bilo bolje skrbeti za otroke, ki so že na svetu in res potrebujejo ljubezen in skrb kot pa delat nove?[/quote]
Definitvno. Delaš kaj v tej smeri? Ker, če človeka kaj fejst moti, je najbolje, da najprej sam postane zgled tega, k čemur stremi oziroma da začne spreminjat, kar ga moti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi ti znaš 😉
Ti samo povej kdo ja in kdo ne.[/quote]

Napačnega človeka imate. Jaz samo provociram. Ker je vredno :)[/quote]
Je že prepozno, si že not draga… predsednica komisije za psihično oceno staršev za spočetje otrok. :)))

Tranzvestiti itak nimate nobenih standardov. Sam da se premika.[/quote]

Tudi to si…ja lepo, da deliš z nami.[/quote]

To si ti, kaj sem pa jaz scena. Lepo. Odraslo. Skoraj božansko.

On, ti si pa res skrajen primerek v tej debati. Ti bi štepal otroke, ker je to povsem enostavno, a ne. Verjamem, da ti je. Samo eni moški smo odgovorni, uporabljamo zaščito. Si slišal že za vazektomijo? Odlično za take moške kot si ti.
Si kdaj pomislil, da ti parkrat not in ven in narediš otroka, kaj pa ženska? Pri njej pa stvar ni končana, ko tebi pride.

Ker mi je narava dala razum. In ga uporabljam.

Ja, seveda. Kaj ti ni jasno? A ni iz cele teme jasno, da jaz ne delam otrok? Otrok je že preveč na svetu, umirajo. Naj še jaz kakega več naredim? Ne, hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close