Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj se zelo visoke ženske…

zakaj se zelo visoke ženske…

Ja, ker folk nosi v sebi vse mogoče stereotipe… poglej si tole… http://www.imdb.com/title/tt1533435/

Mogoče si pa takrat še vedel, da se ne bi, ne bom, ne vem ipd. piše narazen, pa da včasih greš v, včasih pa na nekaj, pa mogoče takrat še nisi imel težav pri uporabi rodilnika namesto tožilnika…

Lohk pišeš tut u pogovorni slovenščini, če češ, sam določena pravila zapisa so pa useen ista. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dobro da jst nism odpisana pr moji višini.. Sicer folk mi ne verjame da sem blizu dveh metrov ampak sem že navajena tega..

nobena ni tako “dolga”, da se je nebi dalo še nategnit

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim, da ni težava v tem da si visoke ali nizke rasti…

Problem je lahko psihološke narave ali zdravstvene.

Ljudje, ki se hočejo skriti v družbi se ponavadi držijo puklasto, ker niso dovolj samozavestni. Mogoče pa je zdravstvene narave in da imajo težavo s hrbtenico. Pa še tretja opcija, da je nekdo tako utrujen in začne tako rečeno lesti sam vase. Za sebe lahko rečem, da je po 8 urah stanja to opazno tudi pri meni in se to pri visokih osebah opazi veliko prej, ker izstopajo s svojo višino.

Odločitve te definirajo, napake te zaznamujejo in izbira te lahko ubije.

sej bi se desci tudi puklasto držali, če bi imele ženske joške med nogami ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

sama merim 185 in tehtam 62 kg sem ful hvaležna za mojo višino ker obožujem svoje dolge noge! =)

sama merim 185 in tehtam 62 kg sem ful hvaležna za mojo višino ker obožujem svoje dolge noge! =)

sama merim 185 cm in imam 62 kg sestra pa ima 1,84 cm in 60 kg in sama sem zelo hvaležna Bogu za višino in ponosna sem na moje dolge noge=)

A je to reklama?

Meni ženske s 185cm + delujejo kot bi bile na hoduljah:).

Res? Meni tak delujejo že tiste z 175cm+ 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res? Meni tak delujejo že tiste z 175cm+ :)[/quote]

Jaaa, imaš prav…185 je že fuuul.

Res? Meni tak delujejo že tiste z 175cm+ :)[/quote]

Jaaa, imaš prav…185 je že fuuul.[/quote]

185 sem jaz, oz. 184…..

Jaz sem se vedno pohecal, da punca mora bit tak, da ko da gor 10cm petke, da ni višja od mene 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaaa, imaš prav…185 je že fuuul.[/quote]

185 sem jaz, oz. 184…..

Jaz sem se vedno pohecal, da punca mora bit tak, da ko da gor 10cm petke, da ni višja od mene :)[/quote]

Pri moških je to drugače. Višina tam cca. 185 cm je ravno ok.

Takšne dolgulje so fine za v posteljo, te z nogami objame kot hobotnica…
za sprehajat pa ne ravno če nisi košarkar

jz isto. v ksni druzbi se bolj dol drzim…. v kksni pa se pocutim se premejhna. pa sem 172cm. meni se zdi da ravno prav:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close