zakaj se zelo visoke ženske…
Sadni, a te to kaj boli koliko časa preživim na forumu, vzemi kak Apaurin, da ne boš več dojemljiv za takšne malenkosti; sama razpolagam s svojim časom, življenjem, ne drugi z njim, kakor se to morda dogaja tebi. Pa lahko noč 😉
Še zdej se režim temu, kere pokate tle gor lmao. Kako se vi sploh pogovarjate v živo, a ne uporabljate pogovorni jezik ? Hahaha
Dej no dej, če bi se pa srečala kje zunaj bi ti bil pa tok všeč, da me še 3 mesece ne bi prebolela. Na protislovnost še pomislila ne bi lol. Princess88 že ve kok je ura, mlado meso mmm 🙂
[youtube]6W5pq4bIzIw&ob=av2e[/youtube]
Sadni ti se meni kar smiliš, kolk oboževalk morš ti met v resničnem življenju. Pravi žigolo si. 🙂
Še zdej se režim temu, kere pokate tle gor lmao. Kako se vi sploh pogovarjate v živo, a ne uporabljate pogovorni jezik ? Hahaha
Dej no dej, če bi se pa srečala kje zunaj bi ti bil pa tok všeč, da me še 3 mesece ne bi prebolela. Na protislovnost še pomislila ne bi lol. Princess88 že ve kok je ura, mlado meso mmm :)[/quote]
Prilimal si najbolj gnil komad, kar jih obstaja. Hja, kaj pa vem, videz je le videz, a ti se kar zanašaj na to in živi s tem prepričanjem, da je to vse zaradi česa se nekoga “preboleva”, predvidevam, da to sodiš po lastnih izkušnjah? Zelo plitko/površinsko izkušnjo si to imel; ni ravno material za snemanje telenovel 🙂
Potem se pa ukvarja z mojimi komentarji še do 1ih zjutraj. Oh ja, ravno te “tanajbolj brihtne” se na koncu najbolj osmešijo :)[/quote]
Nič več, kot ti z njenimi. Mogoče še celo manj. 😉
Seveda se rad, če si pa tako očarljivo “simpatičen”. 😉 Tudi jaz tebi na nek “čudn” način. 🙂
Potem se pa ukvarja z mojimi komentarji še do 1ih zjutraj. Oh ja, ravno te “tanajbolj brihtne” se na koncu najbolj osmešijo :)[/quote]
Sadni, a ti ni iz mojih komentarjev nič jasno, da me NE zanimaš, si pa pač pogosto na razpolago za zafrkancijo xD 🙂 Iiiiii, kako si vesel, da sem s končno mičkeno s tabo ukvarjala 🙂
Krivukljovo sem to vprašala izključno zaradi tega, ker si ji že v preteklosti “pribil” par takih bolnih odgovorov, da je res malo nenavadno, da ti še kar nekaj kraca….no, saj je razumljivo – smo že spoznali, da ima za različne forumske osebke različne kriterije, naj bo – nobody is perfect.
Jej, jej matjazko kaka provokacija, v bistvu če te že zanima je bil moj zadnji ex Londončan 192cm, mama njegova s karibov, oče njegov pa pol azijec in pol irec. Potem si predstavljaj kakšna dobra mešanica 🙂 Pa tut six packe je imel če te že zanima. To kar si ti opisal so pa chavs. Če ne veš kaj to pomeni pogooglaj.
matjazko-saj niso slovenci fat. Vsaj jst ne vidim, mislim tukaj ni tako velike izbire ker so samo belci. Nisem te dobro razumela, mislila sem da apeliraš na angleže z mehkimi trebuhi, potem sem pomislila na chave hehe, samo oni nosijo burrberry hats pa ketne okoli vratu. Drugače v Londonu je veliko izbire pri tipih, veliko jih ima poseben stil, tetovaže, skinny jeans..V Sloveniji je bolj metrosexualna scena pri tipih v Ljubljani bolj opazna ali pa južnjaški stil bele trenerke, ketne okoli vratu…podobno kot chavi v Angliji. Vsaka država in velemesto imajo svoje subkulture.
Aja od angleških chavov? haha no problem, sj so eni prav luškani čak, ti dam nekaj linkov, ok tale video je bolj za tiste ki sovražijo chave: http://www.youtube.com/watch?v=rzVDmSrJ-cM
Chavi so v bistvu kako bi rekla bolj asocialno prebivalstvo anglije, folk ki nosi burberry stvari, šale, kape, cunje, zlate ketne, trenerke, adidaske. Hodijo v grupah, delajo probleme v pubih, zabavah, pijejo, razbijajo. Recimo še tale video dost funny od moje najljubše serije Little Britain, skeč od Vicky Pollard ona naj bi upodabljala tipično chav žensko, enjoy:)
Aja od angleških chavov? haha no problem, sj so eni prav luškani čak, ti dam nekaj linkov, ok tale video je bolj za tiste ki sovražijo chave: http://www.youtube.com/watch?v=rzVDmSrJ-cM
Chavi so v bistvu kako bi rekla bolj asocialno prebivalstvo anglije, folk ki nosi burberry stvari, šale, kape, cunje, zlate ketne, trenerke, adidaske. Hodijo v grupah, delajo probleme v pubih, zabavah, pijejo, razbijajo. Recimo še tale video dost funny od moje najljubše serije Little Britain, skeč od Vicky Pollard ona naj bi upodabljala tipično chav žensko, enjoy:)
http://www.youtube.com/watch?v=IdfJySxOb6U&feature=related%5B/quote%5D
Princess28, danes sem prvič slišala za “chavs” in sem si ogledala ta dva videa – želim si, da ju ne bi :-/
Ne vem, no skeč gor ali dol, toda v videu je prikazano družbeno dno in to mi nikakor ne deluje kot humor, prej absurd, kako so ljudje lahko tako podli in iz česa vse najdejo material za “self promotion”. Fuj!
Ja to so chavi, nekako se smatrajo kot dno angleške družbe. Se pa promovirajo precej s temi burberry izdelki. Pač subkultura, angleži jih ne marajo preveč ker delajo zgago. Ta prvi video je naredil nekdo kot za antipromocijo chavov. Osebno se pa nisem s takimi družila, videla sem jih včasih na ulici.
Forum je zaprt za komentiranje.