Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se vezani tako obremenjujete s samskimi?

Zakaj se vezani tako obremenjujete s samskimi?

Sedaj te pi::čka srbi, potem s partnerjem bo pa potrebno tudi kaj narediti.

Nisi dojel poante, spet ne. Nikjer nisem napisala, da je vsak, ki se ukvarja z mano, pocar. Napisala sem, da so oz. ste pocarji tisti, ki ste v zanič vezah in pametujete samskim. Pa ne mi govorit, da si v kvalitetni vezi in vseeno visiš dan za dnem tule. Ali si samski, torej najprej svoje nasvete pri sebi uporabi, da vidimo, če delujejo. Če pa nisi samski si pa v zanič vezi in zato nekako tudi nisi primeren za svetovanje.
Edino Margot verjamem, da je res v pravi vezi. Samo ona pa ni obremenjena s samskimi. Čudno to.[/quote]

Nisem vedel, da si posebna sorta, etiketirana z velikim flajštrom na čelu in z napisom SAMSKA!?
Pod drugo, koga to zanima, bodisi si samska, poročena, 5 otrok, razen če ne izpostavljaš svoje samskosti s tematikami, kakršna je tudi ta. To bi zanimalo le potencialne partnerje v živo, ki te želijo spoznati.
Torej je brez haska se obremenjevati, kaj si neznanci na internetu mislijo o nas, ker nas NE POZNAJO.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj sem vedela, sem bila že začudena, ker si tako dolgo čakal z javljanjem matjažko.

Ne rabiš biti posebej tankočutna, da spoznaš, da pravzaprav nisi dobila niti ene pozitivne afirmacije na zastavljeno temo. Namesto bi se vprašala ZAKAJ, se JEZIŠ in ti tema služi zgolj enemu namenu: za konfliktni poligon z nizanjem ciničnih odgovorov, kjer nastopaš “sama proti vsem” s trmastim vztrajanjem na svojih predsodkih in iskanje lastne potrditve, kako so “vsi proti tebi”. Na tak nanič in s takšno komunikacijo ter neprijaznim kritizerskim pristopom ne boš imela prijateljev niti za vzorec, kot opažaš že tu na forumu.

Zarota proti samskim!? Lepo te prosim….

Kaj pa potem čakaš in zakaj še sama ne ustvariš enega kvalitetnega razmerja ? 🙂

Zakaj pa to ? Ker je ženska ? 🙂
Ženska se lahko pogovarja s tabo, pa ni obremenjena s tabo, moški pa smo vsi obremenjeni s tabo, ki debatiramo s tabo.

Ženska se lahko pogovarja s tabo, pa ni obremenjena s tabo, moški pa smo vsi obremenjeni s tabo, ki debatiramo s tabo.[/quote]

Ej, saj sem napisala, da zato ne, ker sem grda, debela, zoprna, zakompleksana, še kaj?
Veš v čem izstopa Margot? Ne teži samskim, ne dela pridig, deluje kot zadovoljna in zadovoljena ženska. Zato ji verjamem, da je v pravi vezi. Margot se recimo da brati, matjazkota pa me kar naprej komentira pa sploh ne vem kaj hoče povedat. Razen to, da ga jezi, ker ne dobi ženske.

Ženska se lahko pogovarja s tabo, pa ni obremenjena s tabo, moški pa smo vsi obremenjeni s tabo, ki debatiramo s tabo.[/quote]

Ej, saj sem napisala, da zato ne, ker sem grda, debela, zoprna, zakompleksana, še kaj?
Veš v čem izstopa Margot? Ne teži samskim, ne dela pridig, deluje kot zadovoljna in zadovoljena ženska. Zato ji verjamem, da je v pravi vezi. Margot se recimo da brati, matjazkota pa me kar naprej komentira pa sploh ne vem kaj hoče povedat. Razen to, da ga jezi, ker ne dobi ženske.[/quote]

Zakaj tolikokrat izpostavljaš Margo? Ja, ker je edina oseba, res EDINA, ki tolerira takšno obnašanje, ki ti prinaša zgolj navzkrižni konflikt z ljudmi. Si kot milejša različica Sadnega. Ni ti prav to, ne ono, ne kar napiše Robi, ne kar reče Francelj… Ne vem, kako si ti prdstavljaš sobivanje z nekom, če ti že dela težave osnovna komunikacija z ljudmi in povsod iščeš napake, očitke…. S takšnim človekom ni možno bivanje v dvoje.

Ker je to javni del foruma, ga lahko bere vsak in mislim, da drugi razumemo o čem piše Matjažko. Za razumevanje pa je treba vsaj malo uporabiti možgane.
In ker Matjažko včasih rad malo prvocira, to druge jezi in ne njega. 🙂

Če boš malo manj v druge projicirala te svoje misli in občutke, boš tudi lažje razumela, kaj kdo napiše.

Ej, matjaži, a ti si moj ta drugi fen? Poleg GF? Glej, vem, da te zelo muči, ker si samski, ker ne moreš z nikomer sobivat. Samo veš, jaz sem prav tako kot ti samska že vrsto let, zato nimam pametnega nasveta zate. Nisem pa tako načitana kot ti, da bi prebrla na kupe teorije. Ampak kaj čemo, ti prebereš kup knjig na to temo, jaz jih ne, samska sva pa oba. Oba teživa po monu.

Robi, ja, saj jaz čisto razumem matjazka, jezi ga, ker ne dobi ženske, zato bere knjige na to temo in tisto iz knjig sem piše. Samo ne vem kaj hoče s tem povedat. A da je načintan, da pa teorije ne zna spravit v prakso?

Gospodična samska!
Vse samske menda zelo zebe v zimskem času in rabite termofor. Mogoče bi puskusila z bolj vročo vodo, da boste manj nasajeni drugi dan 😀 , meni na srečo tega ni treba, ker je moj odnos do nasprotnega spola, ki vzbudi moje zanimanje, veliko prijaznejši in spoštljiv za razliko od tvojega, ki se počez z vsemi prerekaš. Tudi moja moška samopodoba je pozitivna, kar je ključnega pomena za spletanje stikov z nasprotnim spolom, tako da še nikoli nisem pomislil, da bi bil grd ali debel.

Fantiček matjažko, naj te opozorim, da jaz nisem gospodična. Moj fen številka dve, še en šalček zate z mojim logotom.

Debelčica, a tak fajna sem? Kako lepoooo :))) Pa ne smeš tako grdo govoriti o sebi nooo. Obljubi mi, da boš jutri zjutraj vstala, se pogledala v ogledalo in si rekla: sem lepa, sem pametna in zeloooo sexi. Boš videla kaj se bo zgodilo. Samo ne pretiravaj, da ne boš ratala Goldfish :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot, jaz znam biti samokritična 🙂 in odkrita do sebe. Ne rabim igrati tu gor, povem raje resnico.

Generalno gledano, debelčka, je tako med vezanimi kot med samskimi nekaj problematičnih ljudi, pa tudi zelo dobrih ljudi.

Aja, midva z Matjažkom se že tako dolgo “poznava” (virtualno), marsikaj je že komentiral, kar sem napisala, ampak nikoli nisem napisala, da je moj fan. :)) Pa ni bil vedno prijazen.

Nič nimajo oni nobenih partnerjev nikjer. Najbolj pa nakladajo tisti/e, ki pišejo o sovjih visokih merilih. To so tipične nakladacije dolgotrajno osamljenih ljudi. Ljudje v resnih zvezah ne pišejo takih teoretizerskih nakladacij.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hja, ampak jaz sem osamljena in dolgotrajno samska. Pa ne pišem, da sem oh in sploh super bejba, ki ima visoka merila.
A to pomeni, da so še bolj zavozili kot jaz :)?

Mah daj no… Malo pudra, dober modrc, vse se da zrihtat. Ne bit tako črnogleda :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Hja, ampak jaz sem osamljena in dolgotrajno samska. Pa ne pišem, da sem oh in sploh super bejba, ki ima visoka merila.
A to pomeni, da so še bolj zavozili kot jaz :)?[/quote]
Ne, to pomeni, da pišeš o napačnih stvareh. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Margo in Senza imata partnerja. Ostale pa še čakajo in nas lovijo, zapeljujejo, ker takšne moške kot se pojavljamo na M/Ž čveku je skorajda nemogoče dobiti. 😀

Navezanost na pravo ljubezen je resnično nekaj krasnega in lepega .
Zelo jih je lepo viditi ki se stiskajo poljubljajo , držijo se skupaj ter se zavbavajo .

Moje mišljenje glede tega je, da so preprosto v zvezi z napačnim, osamljeni in nekako nesrečni, s partnerjem ne komunicirajo, si nimajo kaj povedat, so z njim iz navade, odvisnosti, materialnih dobrin, razlog je verjetno vse kaj drugega kot želja po druženju z njim in preživljanju časa v družbi partnerja. Zato pa tudi takšni zapravljajo čas za debate o samskih in preživijo veliko časa na forumih, namesto da bi uživali v družbi svojega partnerja. Po možnosti vsak na svojem računalniku debatirata in klepetata po forumih, ampak sta “srečna” saj dosegata pričakovanje družbe, sta v razmerju, imata otroke in navidezno popolno življenje, v sebi pa čutita praznino in željo po nečem drugem….

gostja2015, odlično napisano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close