Zakaj se vezani tako obremenjujete s samskimi?
Hm, kje sem napisala, da ne smejo nesamski debatirati s samskimi?
Jaz sem napisala, da me zanima zakaj se vezani tako zelo obremenjujete z nami samskimi? Torej jaz sem vas spodobujala k debati, da mi to razložite, a ne? Ne, da bi vam prepovedovala.
Pa tako škoda debatirat, je Inka v kratkem postu vse razložila :). Ostali samo potrjujete.
[quote=debela starunklja]Vedno mi je uganka zakaj se vezani tako močno obremenjujete z nami samskimi?
V vseh temah o samskih, iskanju partnerjev in podobno, pretežno komentarji vezanih, ki vedo vse najbolje glede te teme in se nasploh zelo posvetijo nam samskim.
Zakaj vas tako žulijo samski?[/quote]
V temah mi ni znano, v “real lajfu” pa je po vsej verjetnosti preobremenjena tvoja glava.
Kdo bo pa bolje vedel, kako zidati hišo, kot zidar oziroma nekdo, ki jo je že postavil?
Spider, bo nekaj na tem ja. Sicer pa se vidi kateri se v tej temi oglašajo :).
Zlata ribica me sploh obožuje, vse moje teme in poste prečita in komentira :). Kako bedno življenje, a ne, da moraš mene non stop brati in komentirati :). Moja fenica GF. Saj ti bom sešila en šalček s svojim logom, za svojo zvesto oboževalko vse.
Kdo bo pa bolje vedel, kako zidati hišo, kot zidar oziroma nekdo, ki jo je že postavil?[/quote]
Zidar bi postavli hišo, pocar pa spaca neko kočuro, kjer piha, vlaga je polno, vse razmajano, potem pa svetuje drugim kako zidati.[/quote]
Ampak zidar še vedno daje bolj koristne nasvete od pocarja. 😉
Zidar bi postavli hišo, pocar pa spaca neko kočuro, kjer piha, vlaga je polno, vse razmajano, potem pa svetuje drugim kako zidati.[/quote]
Ampak zidar še vedno daje bolj koristne nasvete od pocarja. ;)[/quote]
Nisi ravno dojel a ne? Tule niste zidarji, mogoče kdo, ampak večina vas je pa pocarjev :). Zidarji se ne ubadajo s takimi zadevami tule gor, pocarji pa ja.
Torej, vsak ki se ukvarja s teboj, je pocar. Če misliš, da boljšega vredna nisi, bo pač tako. 😉
Nisi dojel poante, spet ne. Nikjer nisem napisala, da je vsak, ki se ukvarja z mano, pocar. Napisala sem, da so oz. ste pocarji tisti, ki ste v zanič vezah in pametujete samskim. Pa ne mi govorit, da si v kvalitetni vezi in vseeno visiš dan za dnem tule. Ali si samski, torej najprej svoje nasvete pri sebi uporabi, da vidimo, če delujejo. Če pa nisi samski si pa v zanič vezi in zato nekako tudi nisi primeren za svetovanje.
Edino Margot verjamem, da je res v pravi vezi. Samo ona pa ni obremenjena s samskimi. Čudno to.
Nisi dojel poante, spet ne. Nikjer nisem napisala, da je vsak, ki se ukvarja z mano, pocar. Napisala sem, da so oz. ste pocarji tisti, ki ste v zanič vezah in pametujete samskim. Pa ne mi govorit, da si v kvalitetni vezi in vseeno visiš dan za dnem tule. Ali si samski, torej najprej svoje nasvete pri sebi uporabi, da vidimo, če delujejo. Če pa nisi samski si pa v zanič vezi in zato nekako tudi nisi primeren za svetovanje.
Edino Margot verjamem, da je res v pravi vezi. Samo ona pa ni obremenjena s samskimi. Čudno to.[/quote]
In, kako boš vedela, da sem svoje nasvete uporabil pri sebi? Se dobi kako pisno potrdilo kake organizacije, agencije? :))
Videlo se bo po tvojem razmišljanju, marko. Zdaj je očitno, da to pri tebi ne deluje. Če bi delovalo, ne bi imel toliko časa za samske monovce :).
Roko na srce, od kar vas berem, res nisem več prepričana, da si želim biti v vezi. Se pa tolažim s tem, da mon ni reala, da v reali so tudi kvalitetna razmerja.
Edino Margot verjamem, da je res v pravi vezi. Samo ona pa ni obremenjena s samskimi. Čudno to.[/quote]
Joj Debelčica, kako me imaš ti rada zadnje čase. Kako lepooooo :))) Ti kar ostani samska, da nas boš lahko zabavala s svojimi prispevki še naprej. Ker, a veš, potem pride dedc, pridejo otroci, bajto treba pospravit, cajta ni … bv. Kaj ti zdaj fali?
Joj Debelčica, kako me imaš ti rada zadnje čase. Kako lepooooo :))) Ti kar ostani samska, da nas boš lahko zabavala s svojimi prispevki še naprej. Ker, a veš, potem pride dedc, pridejo otroci, bajto treba pospravit, cajta ni … bv. Kaj ti zdaj fali?[/quote]
Pa ima Margot res dobre nasvete. :))
Joj Debelčica, kako me imaš ti rada zadnje čase. Kako lepooooo :))) Ti kar ostani samska, da nas boš lahko zabavala s svojimi prispevki še naprej. Ker, a veš, potem pride dedc, pridejo otroci, bajto treba pospravit, cajta ni … bv. Kaj ti zdaj fali?[/quote]
Samo res, potem pa ne bo časa za mon. Bom lahko samo kdaj pa kdaj pokukala sem, če imam kako novo fenico ali fena. Potem bom brala teme o nezvestobi, varanju in tako naprej, samske teme ne bodo več in :).
Forum je zaprt za komentiranje.