Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se tipi hvalijo s seksualnimi podvigi?

Zakaj se tipi hvalijo s seksualnimi podvigi?

jaz sem se nehal hvaliti letos, ko imam več let kot 3kratnik kresnenih bejb

je pa do konca leta še dost časa, da pridem na nivo

Jaz tudi ne znam varati. Ne da ne znam, ampak … Če bi mi bil kdo bolj všeč od partnerja, bi bila potem z njim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ponavadi ženske ne sprašujejo direkt, če si jo prevaral.
Sam pa menda ne boš odpiral teme o varanju, da bi lahko lagal. :)[/quote]

Robi, ti kot da bi se včeraj rodil….:)) Mnogi gredo prej iz službe, zato da še pravočasno pridejo domov….potem, nekateri delajo “nadure”…..eni gredo na službene izlete, potovanja, seminarje….[/quote]Atilopa kako ti vse to dobro veš….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

v prevodu: niti te kdo fehta niti ti ponudi … si pač monotonistka … nezanimiva tudi za tipe v samskem domu

Robi, ti kot da bi se včeraj rodil….:)) Mnogi gredo prej iz službe, zato da še pravočasno pridejo domov….potem, nekateri delajo “nadure”…..eni gredo na službene izlete, potovanja, seminarje….[/quote]Atilopa kako ti vse to dobro veš….. :D[/quote]

Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))

Torej bi samo presedlala? 🙂
Pa hudič je, ko ne moreš tako na daleč vedet, če se mu bo tvoje sedlo res tako prilagalo kot se sedanjemu….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Atilopa kako ti vse to dobro veš….. :D[/quote]

Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))[/quote]Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 😀

Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))[/quote]Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 :D[/quote]

Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.

Torej bi samo presedlala? 🙂
Pa hudič je, ko ne moreš tako na daleč vedet, če se mu bo tvoje sedlo res tako prilagalo kot se sedanjemu….. :)))[/quote]

V bistvu bi samo presedlala, ja. Samo težava je, da mi ni glih vsak konj všeč :)))
Izbiram samo tekmovalne, ne tiste za rekreativno jahanje. :)))

Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 :D[/quote]

Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.[/quote]
Torej, če vidiš nekoga, da bo stopil na žebelj ga raje pustiš, ker potem boš lahko gledala rezultat, ki bo precej bolj zanimiv? :/
Če bi prestopil žebelj bi bilo to to, če se piči, bo pa zanimivo….gledat.

A ni to neke vrste podlost?

Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.[/quote]
Torej, če vidiš nekoga, da bo stopil na žebelj ga raje pustiš, ker potem boš lahko gledala rezultat, ki bo precej bolj zanimiv? :/

A ni to neke vrste podlost?[/quote]

Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.

A ni to neke vrste podlost?[/quote]

Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.[/quote]Slab primer si dala. Pri taki stvari res nisi mogla vedet kako se bo razpletla, to veš sedaj za nazaj. Tu ni bilo pomoči razen če si bila ti tista prijateljica ;), ki se je hranila s sočnimi podrobnostmi in ji na koncu zarila nož v hrbet….
Lahko bi jo (prava prijateljica) odvrnila od tega početja od katerega ni imel nihče koristi.

itak ste tukaj same pedre … in imate pač omejen izbor kandidatov za seks

Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.[/quote]Slab primer si dala. Pri taki stvari res nisi mogla vedet kako se bo razpletla, to veš sedaj za nazaj. Tu ni bilo pomoči razen če si bila ti tista prijateljica ;), ki se je hranila s sočnimi podrobnostmi in ji na koncu zarila nož v hrbet….
Lahko bi jo (prava prijateljica) odvrnila od tega početja od katerega ni imel nihče koristi.[/quote]

Jaz se ne družim z varalicami. Seveda, če to vem. Mogoče pa jima je bil isti moški všeč, pa je bilo konec prijateljstva.

če bi katera rada preverila dejstva o številu partneric naj se javi na deskretenslo&gmail.com

bo dobila gravirano zaporedno številko s certifikatom

Mah, problem je to, ker se vse bolj stara…. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mah, problem je to, ker se vse bolj stara…. :D[/quote]

Nbene panike zaenkrat :))

Nbene panike zaenkrat :))[/quote]

treniraj za MILFo .. sicer boš imela prazno 🙂

Nbene panike zaenkrat :))[/quote]

Je že kaj siv? Ne čakaj do zadnjega, zamenjaj!

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[hr]

Vemo. To si ti. Veliki trol. D Trol. Pač usako tele ma svoje vesele an.

Pa lahko to tudi dokažeš ?

Btw, kira budala si pa ti, da se skrivaš za 9. točko (krenvzdevk)

Ne more biti EB, ker nima tolikšne širine v izrazoslovju in seveda močno pomanjkanje splošne izobrazbe.

Da jih “kolegi” sprejmejo in ne poteptajo njihovega lastnega ega. Če se kdo z denarjem hvali, se drugi lahko tudi s seksom, pa če nima ne eden, ne drug, nič od tega.

Ne vem, zakaj verjamete “pravljicam”:

Meni je všeč, ker ostaja spoštljiva, ker je s hrano zadovoljna, ki ji jo nudim (če se bo kot oseba spomnila izpred nekaj dni). Pa čeprav ni to seks. Ker sem ženska. Ne posploševat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close