Zakaj se tipi hvalijo s seksualnimi podvigi?
Ponavadi ženske ne sprašujejo direkt, če si jo prevaral.
Sam pa menda ne boš odpiral teme o varanju, da bi lahko lagal. :)[/quote]
Robi, ti kot da bi se včeraj rodil….:)) Mnogi gredo prej iz službe, zato da še pravočasno pridejo domov….potem, nekateri delajo “nadure”…..eni gredo na službene izlete, potovanja, seminarje….[/quote]Atilopa kako ti vse to dobro veš….. 😀
Robi, ti kot da bi se včeraj rodil….:)) Mnogi gredo prej iz službe, zato da še pravočasno pridejo domov….potem, nekateri delajo “nadure”…..eni gredo na službene izlete, potovanja, seminarje….[/quote]Atilopa kako ti vse to dobro veš….. :D[/quote]
Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))
Atilopa kako ti vse to dobro veš….. :D[/quote]
Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))[/quote]Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 😀
Jaz sem odlična opazovalka….berem ljudi kot odprte knjige. :)) In si zraven mislim – ti ne veš, da jaz vem… :))[/quote]Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 :D[/quote]
Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.
Torej bi samo presedlala? 🙂
Pa hudič je, ko ne moreš tako na daleč vedet, če se mu bo tvoje sedlo res tako prilagalo kot se sedanjemu….. :)))[/quote]
V bistvu bi samo presedlala, ja. Samo težava je, da mi ni glih vsak konj všeč :)))
Izbiram samo tekmovalne, ne tiste za rekreativno jahanje. :)))
Ok, ok ….. :))
Jaz bi se tudi tako zlagal, če bi bil na tvojem mestu…. 😀 :D[/quote]
Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.[/quote]
Torej, če vidiš nekoga, da bo stopil na žebelj ga raje pustiš, ker potem boš lahko gledala rezultat, ki bo precej bolj zanimiv? :/
Če bi prestopil žebelj bi bilo to to, če se piči, bo pa zanimivo….gledat.
A ni to neke vrste podlost?
Precej stvari, ki jih opazim, nikoli ne komentiram. Ampak čakam na razplet. Rezultat je na koncu lahko precej bolj zanimiv.[/quote]
Torej, če vidiš nekoga, da bo stopil na žebelj ga raje pustiš, ker potem boš lahko gledala rezultat, ki bo precej bolj zanimiv? :/
A ni to neke vrste podlost?[/quote]
Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.
A ni to neke vrste podlost?[/quote]
Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.[/quote]Slab primer si dala. Pri taki stvari res nisi mogla vedet kako se bo razpletla, to veš sedaj za nazaj. Tu ni bilo pomoči razen če si bila ti tista prijateljica ;), ki se je hranila s sočnimi podrobnostmi in ji na koncu zarila nož v hrbet….
Lahko bi jo (prava prijateljica) odvrnila od tega početja od katerega ni imel nihče koristi.
Na nek način je…Poznam en primer dveh prijateljic, ki sta si povedali vse – tudi to, da je imela ena ljubimca. Vse je bilo lepo in prav, dokler se nista sprli, takrat je ta skrivnost prišla na dan. Izdala jo je “najboljša” prijateljica, pa še vse sočne podrobnosti je poznala. A ni to zanimivo? :-)) A sem jaz kriva, da je tista varala? Nisem.[/quote]Slab primer si dala. Pri taki stvari res nisi mogla vedet kako se bo razpletla, to veš sedaj za nazaj. Tu ni bilo pomoči razen če si bila ti tista prijateljica ;), ki se je hranila s sočnimi podrobnostmi in ji na koncu zarila nož v hrbet….
Lahko bi jo (prava prijateljica) odvrnila od tega početja od katerega ni imel nihče koristi.[/quote]
Jaz se ne družim z varalicami. Seveda, če to vem. Mogoče pa jima je bil isti moški všeč, pa je bilo konec prijateljstva.
Forum je zaprt za komentiranje.