Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj se tipi hvalijo s seksualnimi podvigi?

Zakaj se tipi hvalijo s seksualnimi podvigi?

Nikakor mi ni jasno. Zakaj se tipi, ponavadi še nedolžni oz. z zelo malo seksualnih izkušenj, vedno na veliko hvalijo s katero vse so seksali? Manj seksajo, bolj napletajo zgodbice kako se jim nobena ne upre, kako dobijo lahko vsako, kaki seksualni bogovi so in tako naprej. Menda padejo pred njimi vse, samske in poročene.
Zakaj taka potreba po hvalisanju? Mislijo, da s tem prekrijejo svjo nedolžnost oz. zelo malo izkušenj?
Tisti, ki res dosti in kvalietno seksajo, se nikoli ne hvalisajo. Oni samo udejanjajo.

Vsak poba pride do točke, ko se mu to zdi cool in se postavlja pred svojo družbo. Ampak večina jih potem to dobo preraste, postanejo odgovorni in imajo jasne cilje v življenju. Predvsem pa se ubadajo s pomembnejšimi stvarmi. Res pa je, da pri peščici to obdobje nikoli ne mine in so še v koži malih pobov:).

Saj to mi ni jasno. To so počeli fantje v SŠ. Ne vsi, jih je pa kar veliko to počelo.
Zdaj pa nevem ali je tale MON zbirališče najstnikov ali najstnikov, ki imajo kar visok EMŠO :)?

Saj veš, da nekateri nikoli mentalno ne zrastejo. Meni je to kristalno jasno, ker v nasprotnem primeru bi po svetu hodili sami popolneži:). Vsak se pa sam pri sebi odloči, komu bo sledil, s kom se bo družil itd.

No, saj se tudi babe na Ž&M čveku precej pohvalijo s svojo redno spolno potešenostjo, ki jo dosežejo z raznovrstnimi kvalitetnimi ljubimci, čeprav so po drugi strani mnenja, da so moški danes sami neuporabni luzerji. Poleg tega se hvalijo še o marsičem: o svojih uspešnih karierah, o svojih idealnih partnerjih (čeprav taki po njihovih mnenjih sploh ne obstajajo), o svojih briljantnih potomcih, o svojih nadpovprečnih dohodkih, svoji priljubljenosti v družbi, svojih brezhibnih postavah, svoji privlačnosti, svoji lepoti v srednjih letih, ki zasenči vsako dvajsetletnico, svoji superiorni inteligenci (ki jo za čuda ravno v teh čvekarijah skrivajo), o svojem izbranem okusu, svojem izrazitem talentu, svojih izrazitih talentih, o svoji neodvisnosti, svoji enkratnosti, svojem čudežu in še in še in še tega …

Pa to si mene opisoval:))).

Marihuanca ti pa ga res pihneš! Predvsem besedilo v oklepajih je zakon.

“Debela starunklja”, je tip, ki vas trolla 24/7 🙂

Ja, veliko jih tule gor na monu. EMŠO pravi, da so odrasli, obnašanje pa tam 16, 17 letniki.

Ja, veliko jih tule gor na monu. EMŠO pravi, da so odrasli, obnašanje pa tam 16, 17 letniki.[/quote]

Se obremenjuješ zaradi njih?

Ja, veliko jih tule gor na monu. EMŠO pravi, da so odrasli, obnašanje pa tam 16, 17 letniki.[/quote]

Se obremenjuješ zaradi njih?[/quote]

Ne, od kar visim na MONu, imam o sebi boljše mnenje. Prej sem mislila, da sem samo jaz zakompleksana in totalni luzer zdaj pa vidim, da so eni še v slabšem položaju kot jaz :). Tako, da sem zadovoljna, da sem tu gor.

Potem je čas, da se začneš zgledovati po boljših od sebe. Saj menda ne želiš ostati na mestu.

Saj sem, samo zagrenjenost, zaplankanost in vse to je globoko v meni in zato imam izpade na monu in v reali tudi :).

Še enkrat te bo moral razočarat, poznam precej ljudi, pa ne poznam niti enega, ki bi se s tem ven metal….

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še enkrat te bo moral razočarat, poznam precej ljudi, pa ne poznam niti enega, ki bi se s tem ven metal….[/quote]

Že tule gor na MONu je cel kup fantkov, ki se hvalijo s katero vse so seksali, kako se jim nobena ne more upreti. Fantki ja, ne moški. So še tipi, ki se hvalijo, kam vse so vtaknili svojega otepača z nikom bog

Mah to je virtuala. Ali pa imam res srečo z družbo. No mogoče pa samo pred menoj skrivajo;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Tudi v reali se najdejo taki. Res pa je, da pretežno v srednji šoli. V odrasli dobi pa je potem to redkost. Se pa najdejo in najbolje se jim je na daleč ognit. Sploh, če si ženska. Ker namreč, ko jih zavrneš, sledi žaljenje, zmerjanje in seveda razlaganje vsem kaka k.urba si. Ker jih zavrneš 🙂

Še enkrat te bo moral razočarat, poznam precej ljudi, pa ne poznam niti enega, ki bi se s tem ven metal….[/quote]

Že tule gor na MONu je cel kup fantkov, ki se hvalijo s katero vse so seksali, kako se jim nobena ne more upreti. Fantki ja, ne moški. So še tipi, ki se hvalijo, kam vse so vtaknili svojega otepača z nikom bog[/quote]
Cel dan si na Monu, debil. Get a new hobby, al neki…

Tudi v reali se najdejo taki. Res pa je, da pretežno v srednji šoli. V odrasli dobi pa je potem to redkost. Se pa najdejo in najbolje se jim je na daleč ognit. Sploh, če si ženska. Ker namreč, ko jih zavrneš, sledi žaljenje, zmerjanje in seveda razlaganje vsem kaka k.urba si. Ker jih zavrneš :)[/quote]
Hah- veš kakšna je razlika med k.urbo in prekleto k.urbo( mi je ravno prišlo na misel)

Tudi v reali se najdejo taki. Res pa je, da pretežno v srednji šoli. V odrasli dobi pa je potem to redkost. Se pa najdejo in najbolje se jim je na daleč ognit. Sploh, če si ženska. Ker namreč, ko jih zavrneš, sledi žaljenje, zmerjanje in seveda razlaganje vsem kaka k.urba si. Ker jih zavrneš :)[/quote]
Hah- veš kakšna je razlika med k.urbo in prekleto k.urbo( mi je ravno prišlo na misel)[/quote]

Hm, ne vem, točno. Verjetno je tista ta druga tista, ki je vsem dala, samo zmerjevalcu ne 🙂

Kaj ti ni jasno, jaz sem tako kot ti. Cel dan visim tule gor in se prepiram z ljudmi. Kaki hobi neki? Delo pa net in to je to.
Mogoče grem zdajle drva nacepit, saj veš mi debilci moramo tudi fizično delat. Vi pametni pa vam tega ni treba.

Hah- veš kakšna je razlika med k.urbo in prekleto k.urbo( mi je ravno prišlo na misel)[/quote]

Hm, ne vem, točno. Verjetno je tista ta druga tista, ki je vsem dala, samo zmerjevalcu ne :)[/quote]
Točno;-) Pa bo pomoje kar res. Hujši kot je ego, večje so frustracije.

za vsak šport se vodi statistika o nasprotnikih, doseženih rezultatih, koliko je kdo v moštvu dal zadetkov, … in o tem se razpravlja

in za moške je seks šport

Ne družim se z nobenim takim, ki bi se hvalil s seksualnimi podvigi, razen če to pred mano skrivajo kot zgoraj pravi wd40. 🙂

Sicer pa menim, da so glede seksualnih podvigov najbolj sumljivi moški, ki dajejo vtis, da ne znajo šteti do pet in ženske, ki za druge ženske govorijo, da so “lahke”. Zapomnite si, največji babjeki so navzven mutivode.

Eeeeee, kaj pa tisti , ki res ne znamo šteti do tri;-)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close