Zakaj se moški izogibajo žensk, ki imajo otroke?
Anonimno 3469, 10.08.2025 ob 14:17
svoj lezbični feministični levuharski sarkazem zadrži za tvoje femisntike ugabne, musarce pa take umske bolnice. tam ke v pole se spravi pa pametuj kuzla ena smrdljivan ičvredna.
LOČENKA JE IZKLJUČNO ZA SPRAZNIT JAJCA. IN POPOLNOMA NIČ DRUGEGA.
KER JE UNIČILA DRUŽINO. FSI UČIMO SVOJE SINOVE – NIKOLI NIČ Z LOČENKO. KUPIM TI BMW 320I sam ne vozi mi debaljse, družboslvke, uniformirnake ,femisntike, ločenke domov.
razumeš ti to-!!!
naši otroci, fantki si bodo marli zbirat med vašimi luzerkami vzgojenimi o vas ločenk ugabnih. NE HVALA.
KDO, KDO PO TVOJE SME OCENJEVAT ŽENSKE?? KDO? KDO JE KOMPTETENTEN??
TRG JE!!! MOŠKI. ČE NE SI PA NAJDI LEZBAČO.
MOŠKI ODLOČAMO. MOŠKI JE NAGRADA , NE ŽENSKA!!
Igorček, a to misliš tisto rjo od soseda cigota? Iz švabarije prišvercano, pa brez papirjev? Jurja pa roka?
Daj že zalapni, vsak cajt bo marica prišla po tebe.
Mislim, da ni enoznačnega odgovora. Lahko gre od biološko pogojenega… da želi vzgajati le svoje otroke… pa vse do preprostega zavedanja, da je tako izredno težko ustvariti uspešno ekipo. Ker to nenadoma ste, ko se je ona po nekem času izkašljala. Ekipa. On pa je pričakoval dvojec.
Zato ženske… takoj karte na mizo, pa kar je je. Brez blefiranja. Kdor ostane ostane. Kdor oddide… srečno pot. ?
samski cinik, 10.08.2025 ob 14:43
Sej se jih ne izogibamo. nasprotno, jaz bi mogoče kakšno dobro zgledajočo vzel k sebi. Obstaja pa nekaj malenkosti:
Pri meni doma je vse tak, kot jaz hočem. Če ti nekaj naročim, narediš brez vprašanja. jaz ti lahko vse kupim, vse dam, ampak gobezdanja ne bom prenašal. Otrok bo pod mojo komando, na očeta bo pozabil, da ga ima in stikov ne bom toleriral.
Samo tako in nič drugače. :))))))
Ja pa veš da te bo ena prisebna mati spustila blizu svojega otroka, da se boš ti izživljal in si na njem svoje frustracije zdravil! Pozabi! Pa še enega takega motenca ustvaril, kot si ti.
Mali, ti nisi narisanega videl dovolj denarja, da bi ti dovolila na pet metrov blizu mojega otroka, kaj šele, da bi ga imel. Tazadnja lačna in gola sirota si raje kožo sleče, kot tebe četnika blizu otrok spusti.
Na srečo svojih otrok ne moreš imet, tujih pa tudi ne boš maltretiral. Odfukaj v Bačko Topolo in da te ne sanjamo tukaj.
samski cinik, 10.08.2025 ob 15:03
In rezultat???
Sej sem se samo hecal, no. Glih tebe pa tvojega pamža rabim, da mi prideta lajf uničit. Glih točno to sme cel lajf čakal, eno glupo feministko, da me pride j.ebat, pa njenega pijanega bivšega, ki bi imel seveda stike s frocem.
Malo sem se hecal, ti pa skočila, kot žrebiček.
Če ne bi vsak dan nabijal s tvojimi popadki, bi ti kdo verjel, da se hecaš. Pa če bi bilo vsaj slutiti malo humorja v tvojih zapisih.
Umiri se in nehaj vzganjat tvojo propagando. Vse vleče v eno smer in ta je daleč od cinične, zabavljaške ali popestrilne. Preveč že vleče v ekstremizem. Za tebe in tvoje osebne zadeve nobody gives a shit, tvoje bolano vztrajanje pa grdo nakazuje na namen, ki je pri nas kazniv.
No, 10.08.2025 ob 13:08
Otroci niso problem, so le priročen izgovor. Moški ali ženska, ki v človeku prepozna unikatonost osebe, v katero se zaljubi, da je to ravno tisto, kar je vedno iskal/a, ne išče izgovorov, ampak rešitve, ker ve, da brez te osebe življenje ne bo več isto. Tako poskrbi, da se vse morebitne ovire skupaj premaga in najde rešitev za vse. Poznam tudi moške, ki se bojijo novih zvez, ker imajo svoje otroke od prej in vsakemu sem rekla enako, ko pride ta prava mimo, bodo vse te skrbi odveč. Otroci so del nas, nekdo ki te ljubi, ne bo nikoli niti v mislih pričakoval, da se jih odrečeš ali znebiš, da bi vidva lahko bila skupaj. Otroci niso ovira, nikoli.
Večinoma je razlog strah, da ne bodo zmogli, da ne bodo kos, da ne bodo sprejeti, … S strani otrok, širše družine, prijateljic, … Ampak v resnici, če sta dva narejena en za drugega, je vsa okolica nepomembna. Otroci odrastejo, gredo po svoje, starši umrejo, sorodniki se oddaljijo, prijateljice zdaj so, zdaj so druge, … Pomembna sta le dva in njuna ljubezen.
No
Tako je
Poznam bogatega moškega ki je pri 50 letih spoznal mamico z otrokoma, zaljubljen tako da je njenim otrokom prepustil firmo, ki jo sedaj oni vodijo. On pa srečen do neba, njemu je ona cel svet. Je pa mlajša kakšnih 7-10 let. On nima otrok. Njemu je ta ženska ves smisel.
Sej se jih ne izogibamo. Za pofu*at spadate samske mamice v skupino talahkih, tako kot naivne 20 letne kelnerce. Stvar je v tem, da noben mentalno zdrav moški ne bo šel v resno zvezo z žensko, ki je dala svojo maternico nekemu descu s katerim nista bila sposobna ostati družina. Ga je nekdo vtikal notri in spuščal tisto njegovo belo svinjarijo v tvoj telo in potem naj te vzamem jaz aghhh… Neeee hvala, fuj.
Je pa vsaka belska država in še posebej Slovenija preplavljena z beta giga simpi in belimi vitezi, ki se bodo na glavo postavili, da bi ugodili samohranilki in jo dobili. Eeee tukaj je pa težava, nobena noče teh ultra simpastih lolekov, ki žensko pedastializirajo, vsaka bi raje pravega tipa, ki se zna ceniti. No pravi tipi pa poznamo žensko naravo, smo red pill in se ne pustimo manipulirati ter je*ati v glavo kot prejšnje generacije luzerskih beta tipov in današnjih soy boyčkov in belih vitezov.
Zakaj bi nek tip, ki je celo življenje vlagal vase, da je postal to kar si ženske želijo, pristal na tak deal, da bi vzel samohranilko? In nato drug del svojega življenja vlagal v naraščaj, ki ni njegov?
Samohranilka je dokazala, da ali ne zna izbirati tipa kateremu bo dala svojo maternico, ki je njena največja vrednost ali sama ni sposobna ostati v zvezi.
Vsi vemo, da veliko večino zvez prekinejo ženske zaradi tega, ker so zdolgočasene ali, ker najdejo drugega jeb*ča.
Pač je samohranilka najkatastrofalnejši deal za tipa, on vlaga vse, dobi pa nič razen občasno že uporabljeno luknjo.
Že moderne ženske brez otrok moškemu ne nudite več ničesar, razen malce preganjanja dolgčasa in občasnih fizičnih pojsteljnih užitkov. Že tako ste po naravi neznansko neznosne, plehke, zabite kot noč itn. Samohranilka pa je še neprilagodljiva, ker je zaciklana v svoje navade tako kot velika večina žensk 30+. Če se ženska ne prilagaja na tempo tipa je dinamika razmerja disfunkcionalna.
Pa redke v tej temi še vedno poskušajo signalizirat svoje vrline in poizkušati s sramotilnimi taktikami ponižati tiste in jih spraviti nazaj v podrejen položaj, ki si ne želijo biti s samohranilko. Eeee ne gre več, duhec je ušel iz flaške in vse več moških se zaveda resnice in svoje vrednosti. Kvalitetni moški smo prepoznali ženske manipulacije in ste sedaj same v precepu. Ali izboljšajte lastno obnašanje in boste imele dostop do resnih zvez s kvalitetnimi tipi, ali pa bodite še naprej take spranke in vas bomo samo pritiskali, financirali vas pa bodo simpi, ki si jih ne želite, ali pa boste ostale samske z mačkami in flašo vina v roki ter solzami, ki se bodo stekale po vaših licih.
Navajo, 10.08.2025 ob 15:54
Sej se jih ne izogibamo. Za pofu*at spadate samske mamice v skupino talahkih, tako kot naivne 20 letne kelnerce. Stvar je v tem, da noben mentalno zdrav moški ne bo šel v resno zvezo z žensko, ki je dala svojo maternico nekemu descu s katerim nista bila sposobna ostati družina. Ga je nekdo vtikal notri in spuščal tisto njegovo belo svinjarijo v tvoj telo in potem naj te vzamem jaz aghhh… Neeee hvala, fuj.
Je pa vsaka belska država in še posebej Slovenija preplavljena z beta giga simpi in belimi vitezi, ki se bodo na glavo postavili, da bi ugodili samohranilki in jo dobili. Eeee tukaj je pa težava, nobena noče teh ultra simpastih lolekov, ki žensko pedastializirajo, vsaka bi raje pravega tipa, ki se zna ceniti. No pravi tipi pa poznamo žensko naravo, smo red pill in se ne pustimo manipulirati ter je*ati v glavo kot prejšnje generacije luzerskih beta tipov in današnjih soy boyčkov in belih vitezov.
Zakaj bi nek tip, ki je celo življenje vlagal vase, da je postal to kar si ženske želijo, pristal na tak deal, da bi vzel samohranilko? In nato drug del svojega življenja vlagal v naraščaj, ki ni njegov?
Samohranilka je dokazala, da ali ne zna izbirati tipa kateremu bo dala svojo maternico, ki je njena največja vrednost ali sama ni sposobna ostati v zvezi.
Vsi vemo, da veliko večino zvez prekinejo ženske zaradi tega, ker so zdolgočasene ali, ker najdejo drugega jeb*ča.
Pač je samohranilka najkatastrofalnejši deal za tipa, on vlaga vse, dobi pa nič razen občasno že uporabljeno luknjo.
Že moderne ženske brez otrok moškemu ne nudite več ničesar, razen malce preganjanja dolgčasa in občasnih fizičnih pojsteljnih užitkov. Že tako ste po naravi neznansko neznosne, plehke, zabite kot noč itn. Samohranilka pa je še neprilagodljiva, ker je zaciklana v svoje navade tako kot velika večina žensk 30+. Če se ženska ne prilagaja na tempo tipa je dinamika razmerja disfunkcionalna.
Pa redke v tej temi še vedno poskušajo signalizirat svoje vrline in poizkušati s sramotilnimi taktikami ponižati tiste in jih spraviti nazaj v podrejen položaj, ki si ne želijo biti s samohranilko. Eeee ne gre več, duhec je ušel iz flaške in vse več moških se zaveda resnice in svoje vrednosti. Kvalitetni moški smo prepoznali ženske manipulacije in ste sedaj same v precepu. Ali izboljšajte lastno obnašanje in boste imele dostop do resnih zvez s kvalitetnimi tipi, ali pa bodite še naprej take spranke in vas bomo samo pritiskali, financirali vas pa bodo simpi, ki si jih ne želite, ali pa boste ostale samske z mačkami in flašo vina v roki ter solzami, ki se bodo stekale po vaših licih.
Eh, si ti ena prismoda, Navajo! Kako je možno, da vsako stvar tako mimo razumeš? Si Bosanc?
Kot prvo, tvoja sorta ni za imet. To je za enkratno uporabo. Naduvani samozvani alfa samci, celi skockani in neskončno domišljavi, to je za malo kolegicam pokazat (ali pa celo skrit tako sramoto), probat v postelji, če se obnese, še parkrat, pa adijo. Trikratno zaščitena, da slučajno ne bi zasejal bolanih genov.
Kot drugo, kera je tolko mazohistka, da se bo igrala tvoje egotrip sestavljanke? Bodi no resen. Rdeči tepih lahko polagam komu, ki to vsaj opazi, če sem že ravno na kaki rehabilitaciji.
Kot tretje, ti kot center vesolja odganjaš z to zoprno nadutostjo vse normalne ljudi od sebe. Poleg tebe je ženska brezizhodno obsojena na osamljenost in totalno izolacijo. Ne samo zato, ker nihče ne bi prenašal v svoji družbi enega snobovskega prenapihnjenca, ampak ker bi tudi tvojo potencialno žensko vsi prepoznali kot zblojeno. Kdo bo to gledal?
Manjka tebi več, kot si misliš. Na srečo to ženske v momentu zavohajo in se te ognejo. S tistimi naivnimi avšicami pa se lahko tolažiš ravno še kako sezono ali dve, potem pa v jok in na vejo.
Omejenci
omejena tukaj si edino ti in tebi podobne luzerke. ločenke ste kuga te družbe. ločenke se musarce smrdulje ugabne. ločenka je samo za spraznit jajca če je suha. če je debela še to ne. pa š moraš pazljiv da ke kurba levuharska ničvredna prasica pravna diplomantka ne oži za poslistvo, čeprav je sama v svojem diliriju in zapiotem zafiksanem stanju dala svojo pizdo , sploh ne ve komu, kurbetina ločena. ločenke so fse umsko motene osebe. tko je.
ti svija ločena lahko govoriš grdo kolikor želiš. JAZ POVEM DEJSTVA, KI JIH FSI VEMO . JAZ JIH POVEM. NA GLAS.
vsi vemo da ste ločenek ničvredna sralnica. tko je. zato vas nihče ne želi. in tbe tudi ne. fse kaj lahko ločena dobi je to kar ji pripada že v štaru. al lezbačiko ali pa beta največjega fuk fehtajra feminizriranega luzerja, ki uboga kot kužek tebe levo fašistko, da ga bulaš, ker drugače lulike ne bi videl nikoli. takem otence, zadetke, umke revčeke. luzerje največje.
Sanjski moški, 10.08.2025 ob 16:18
Eh, si ti ena prismoda, Navajo! Kako je možno, da vsako stvar tako mimo razumeš? Si Bosanc?
Kot prvo, tvoja sorta ni za imet. To je za enkratno uporabo. Naduvani samozvani alfa samci, celi skockani in neskončno domišljavi, to je za malo kolegicam pokazat (ali pa celo skrit tako sramoto), probat v postelji, če se obnese, še parkrat, pa adijo. Trikratno zaščitena, da slučajno ne bi zasejal bolanih genov.
Kot drugo, kera je tolko mazohistka, da se bo igrala tvoje egotrip sestavljanke? Bodi no resen. Rdeči tepih lahko polagam komu, ki to vsaj opazi, če sem že ravno na kaki rehabilitaciji.
Kot tretje, ti kot center vesolja odganjaš z to zoprno nadutostjo vse normalne ljudi od sebe. Poleg tebe je ženska brezizhodno obsojena na osamljenost in totalno izolacijo. Ne samo zato, ker nihče ne bi prenašal v svoji družbi enega snobovskega prenapihnjenca, ampak ker bi tudi tvojo potencialno žensko vsi prepoznali kot zblojeno. Kdo bo to gledal?
Manjka tebi več, kot si misliš. Na srečo to ženske v momentu zavohajo in se te ognejo. S tistimi naivnimi avšicami pa se lahko tolažiš ravno še kako sezono ali dve, potem pa v jok in na vejo.
Sanjski moški…
Bla bla bla… Hahahhahaha daj ne bluzi v tri krasne.
Zakaj pa babovje za mano skače??? Zakaj pa bivše silijo nazaj??? Bluziš, ker sama veš, da bi padla dokaj hitro.
Danes je moja zjutraj uletela do mene, ko sem bil sredi treninga. 40 minut me je gledala kako treniram, ko sem končal ves izmučen in se vsedel, da se malce odpočijem, me je neusmiljeno naskočila. Utrujen se ji nisem mogel upreti in me je kar divje pojahala. Ufff kako je to sedl.
Kasneje sta z mojo sestro skuhale gobovo juho, spekle zrezke in naredile pire. Mat je nabrala solato in redkvice na vrtu. Ufff dober kosilo so naredile. Moje babovje, ki me obkroža se trudi zame, ker me cenijo in spoštujejo.
Po kosilu je moja odšla k njeni sestri, ker ima nečakinjo staro 4 in nečaka starega 2 leti. Ful je srečna z njimi in mi teži, da morava kmalu narediti nekaj svojega. Je tista prava, vizualno nadpovprečna, karakterno ful faca, podreja se mi v odnosu in me uboga. Mislim, da je prava, da postane mati mojim otrokom.
Prejle pa sem malce lenaril in poklical bivšo, je rekla, da se lahko dobiva okoli 6ih ali 7ih pri njej, če želim le akcijo, lahko pa greva ven na sprehod ali drink. Bom še videl koliko se mi bo dalo. Pasal bi en sprehod in potem malo mečkanja ter ena akcija.
Hehehe lih zadnjič mi je ena frendica pravla, da so se pogovarjale ona in njene kolegice o meni. Pravi, da je ena rekla, da ko sem resen zgledam ful preveč zajeban tip in se me kar malo boji, ko se pa nasmejem sem ji pa ”konc hud tipček” (njene besede). Pa pravijo,da se znam ful dobr zrihtat. Ja sej me je ena od njih na eni žurki že vrebala in šlatala ter spraševala, če sem ”za sceno”, pa sem kot kvaliteten moški zavrnil povabilo okajene ženske, ker ne izkoriščam ranjenih žensk hahahahhahahaha.
Zato ta tvoj manever sramotilnih taktik pri meni ne pali, ker poznam ženske in vem kakšne cipe ste ter kako lahko vas je dobit. Tip mora zgledat OK, biti zrihtan ter znat bluzit in je to to. Moderna ženska je nekaj najlažjega, če je tip dobil dobre genetske karte. Tupe ste kot noč in vem vnaprej kaj bo ženska rekla. Skorajda vse imate enake vzgibe.
Obstaja pa ena redka sorta žensk… O njih pa kdaj drugič.
Avtorca sprašuje- zakaj…? Maah, mogoče gre to z antropološko vejo znanosti…neka živalskost , tudi spolni nagoni…itd…pa saj so raziskave…Kaže se pa različno, nekateri moški sprejmejo otroka od drugih, nekateri ne morejo čez neke biološke, spolne, genetske zadeve …( pa če pogledate recimo pri živalih- levi, severni medved…-pobijejo mladiče drugih in hočejo samico zase in se z njo razplodit …itd…)…
Tudi v ljudeh je še živalskost. Je pa to pri nekaterih bolj pri drugih pa manj izrazito. Pač vsak je individum …( pa ajd – nekaj je pa tudi vzgoja …)…in recimo Janez ima bolj razvito čustveno inteligenco, empatijo, neke možganske funkcije …kot Gregor , ki je bolj fizičen, primitiven, houdre, izrazit gon po markaciji, da on dominira …itd, itd…študije antropologije …In tale Janez bo sprejel otroka partnerice – Gregor pa ne bo tega sposoben predelat in bo štala v razmerju…itd…
Saj ste imeli tisti grozni primer deklice iz Jesenic…kako živalsko se jo je hotel ta novi moški znebit , ni prenesel …in je ona – mama sodelovala …in se že razplodila z novim…ampak tu je bilo škoda , da ni oče vzel še te deklice , kot je imel starejši dve…bi bila še živa najbrž, če bi imeli kaj pameti in preprečili stike ..itd…No, to je ekstremen primer, so pa tudi drugi …kako neki moški delujejo z otroci od prej…in nato sploh , ko se razplodijo naprej…je ta otrok revež …ogromno primerov -tudi tukaj opisanih…itd…
Se zdi , da je najboljša kombinacija ta, da imata oba že otroke od prej in še kakega skupnega …to bi celo laufalo z ogromno sodelovanja…
Mogoče sam v razmislek še v te smeri …, da je vseeno neka logika zadaj…
Navajo, 10.08.2025 ob 16:53
Sanjski moški…
Bla bla bla… Hahahhahaha daj ne bluzi v tri krasne.
Zakaj pa babovje za mano skače??? Zakaj pa bivše silijo nazaj??? Bluziš, ker sama veš, da bi padla dokaj hitro.
Danes je moja zjutraj uletela do mene, ko sem bil sredi treninga. 40 minut me je gledala kako treniram, ko sem končal ves izmučen in se vsedel, da se malce odpočijem, me je neusmiljeno naskočila. Utrujen se ji nisem mogel upreti in me je kar divje pojahala. Ufff kako je to sedl.
Kasneje sta z mojo sestro skuhale gobovo juho, spekle zrezke in naredile pire. Mat je nabrala solato in redkvice na vrtu. Ufff dober kosilo so naredile. Moje babovje, ki me obkroža se trudi zame, ker me cenijo in spoštujejo.
Po kosilu je moja odšla k njeni sestri, ker ima nečakinjo staro 4 in nečaka starega 2 leti. Ful je srečna z njimi in mi teži, da morava kmalu narediti nekaj svojega. Je tista prava, vizualno nadpovprečna, karakterno ful faca, podreja se mi v odnosu in me uboga. Mislim, da je prava, da postane mati mojim otrokom.
Prejle pa sem malce lenaril in poklical bivšo, je rekla, da se lahko dobiva okoli 6ih ali 7ih pri njej, če želim le akcijo, lahko pa greva ven na sprehod ali drink. Bom še videl koliko se mi bo dalo. Pasal bi en sprehod in potem malo mečkanja ter ena akcija.
Hehehe lih zadnjič mi je ena frendica pravla, da so se pogovarjale ona in njene kolegice o meni. Pravi, da je ena rekla, da ko sem resen zgledam ful preveč zajeban tip in se me kar malo boji, ko se pa nasmejem sem ji pa ”konc hud tipček” (njene besede). Pa pravijo,da se znam ful dobr zrihtat. Ja sej me je ena od njih na eni žurki že vrebala in šlatala ter spraševala, če sem ”za sceno”, pa sem kot kvaliteten moški zavrnil povabilo okajene ženske, ker ne izkoriščam ranjenih žensk hahahahhahahaha.
Zato ta tvoj manever sramotilnih taktik pri meni ne pali, ker poznam ženske in vem kakšne cipe ste ter kako lahko vas je dobit. Tip mora zgledat OK, biti zrihtan ter znat bluzit in je to to. Moderna ženska je nekaj najlažjega, če je tip dobil dobre genetske karte. Tupe ste kot noč in vem vnaprej kaj bo ženska rekla. Skorajda vse imate enake vzgibe.
Obstaja pa ena redka sorta žensk… O njih pa kdaj drugič.
Kaj535, 10.08.2025 ob 16:45
Če ima moški iz prejšnje veze otroka, kaj pa potem ? On ne bi mamice z otrokom, on bi samsko, pa da ona skrbi za otroka? Kako si pa to predstavljate?
Ma ne jemlji resno teh polnojajčnikov, no! Saj to niti pravi moški niso, to so neki hibridi med mrčesom in podganami.
Prvi poskusi so jim bili lepe mlade nedolžne, kogično brez uspeha. Potem že malo manj nedolžne in manj lepe, pa spet nič. Potem so iskali revne in grde, pa tudi tu niso prišli v ligo. Potem so začeli med ločenimi, pač pa brez otrok… itak megla. Zdaj probajo še s samskimi mamicami, bedaki. Jasno, da ne gre. Kam boš ta mrčes blizu otrok spuščal, no!
Samo še čakamo zadnjo fazo -penzionistke. To bi jih rešilo pred mrzlimi zimami in najemninami, pa mogoče bi dobili stalno bivališče ali pa vsaj kdaj kako človeško kosilo na mizo namesto bureka in jufke. Logično, da jih niti staruha na berglah ne povoha, gamadi zatežene.
Potem pa deportacija. Bo že tata kupil eno palestinko, ker celo na Kosovu že vsi vedo, kako življenje bi njihove hčerke imele poleg tega človeškega odpada.
Kaj pa misliš, zakaj se tu gor toliko repenčijo? Ker jim zadnja runda teče. Pa še zdravi, prilagodljivi Afričani prihajajo.. težko sranje pač.
Da bi se pa civilizirali? Aaaaa, to pa ne! Saj ne vemo točno, ali se nočejo ali ne morejo.
Adios, čifoti!
Za NAVAJO je bilo tole.
Niti citiranje pri njem ne potegne, he he he
Telenovela, 10.08.2025 ob 17:16
??? poglej ga! Da zna biti humorist, kdo bi si mislil!
Tuponja blesavi! Samo poglej, kako si skočil na vabo!
Aja, ups… tebe se ne dotakne… ja ja. Jaz sem pa faking kraljica iz Sabe ????
Ljudje, ego vas tepe. Zahtevate in pričakujete marsikaj od drugih kaj dali od sebe in vložili pa ne bi nič več, ker vi ste tako ubogi in ranjeni, saj ste imeli slabe izkušnje…kdo vam je kriv, če v odnosu že prej niste znali postavit zdravih mej, se pogovarjat, se pogledat v ogledalo in vprašat sebe, koliko si sam prispeval za zavožen odnos? Jaz sem tako super, drugi zanič…napaka.
Nič da samo nič. Odnos ni biznis in ni transakcija. Če ste v krču, polni strahu, kako boste nadalje vspostavljali zdrave odnose s komer koli? Polni zamer do bivših, v konfliktu sami s sabo bi vi drugim pogojevali kakšni bi morali bit. Pustite na miru ljudi, kateri vam ne odgovarjajo, na miru. Vsak se po svoje prebija skozi življenje kot ve in zna. Z blatenjem in z vzvišenostjo do drugih v štartu pokažeš kdo si. Prav gotovo ne nekdo s katerim bi hotel človek delit svoj dragocen čas!
Človek z zdravo samopodobo in pozitivno naravnanostjo v življenju ni treba iskat ljubezni, ga ta sama najde. Prej ali slej.
Ego972, 10.08.2025 ob 17:46
Ljudje, ego vas tepe. Zahtevate in pričakujete marsikaj od drugih kaj dali od sebe in vložili pa ne bi nič več, ker vi ste tako ubogi in ranjeni, saj ste imeli slabe izkušnje…kdo vam je kriv, če v odnosu že prej niste znali postavit zdravih mej, se pogovarjat, se pogledat v ogledalo in vprašat sebe, koliko si sam prispeval za zavožen odnos? Jaz sem tako super, drugi zanič…napaka.
Nič da samo nič. Odnos ni biznis in ni transakcija. Če ste v krču, polni strahu, kako boste nadalje vspostavljali zdrave odnose s komer koli? Polni zamer do bivših, v konfliktu sami s sabo bi vi drugim pogojevali kakšni bi morali bit. Pustite na miru ljudi, kateri vam ne odgovarjajo, na miru. Vsak se po svoje prebija skozi življenje kot ve in zna. Z blatenjem in z vzvišenostjo do drugih v štartu pokažeš kdo si. Prav gotovo ne nekdo s katerim bi hotel človek delit svoj dragocen čas!
Človek z zdravo samopodobo in pozitivno naravnanostjo v življenju ni treba iskat ljubezni, ga ta sama najde. Prej ali slej.
Absolutno. Če že ne zaradi poroke, pa zaradi oporoke.
Avsolutno edino realno in delujoče.
Ampak… vedno je nek ampak
Teh naših samozvanih strokovnjakov za moškost in ženske hibe se vsa zdrava pamet na daleč izogiba.
To trmasto tupo glavo bo prej od ipike razneslo, kot da bi stopil dol iz svojega namišljenega trona še bolj namišljene možatosti. To si misli, da nosi okoli po (tujem) svetu zlat kurec in je to preko dovolj, da ženske omedlijo od same radosti, da so lahko žaljene, izkoriščane in zaničevane od enega takega hloda.
Ne moreš vsaditi pameti v puhlo glavo, če je vajena biti prazna. Ne moreš učiti kulture nekoga, ki se je na smrt boji. In ne more razvijati odnosa do soljudi nekdo, ki ni bil deležen vzgoje, ampak dresure.
Saj je čisto dobro narava poskrbela, da nimata minimalne šanse priti kateri blizu. Pač pa dobro služita tukaj kot šolski primer, čemu naj se dekleta in ženske izogibajo. Vsaj za nekaj sta koristna.
Resnica se težko prime, 10.08.2025 ob 19:12
Avsolutno edino realno in delujoče.
Ampak… vedno je nek ampak
Teh naših samozvanih strokovnjakov za moškost in ženske hibe se vsa zdrava pamet na daleč izogiba.
To trmasto tupo glavo bo prej od ipike razneslo, kot da bi stopil dol iz svojega namišljenega trona še bolj namišljene možatosti. To si misli, da nosi okoli po (tujem) svetu zlat kurec in je to preko dovolj, da ženske omedlijo od same radosti, da so lahko žaljene, izkoriščane in zaničevane od enega takega hloda.
Ne moreš vsaditi pameti v puhlo glavo, če je vajena biti prazna. Ne moreš učiti kulture nekoga, ki se je na smrt boji. In ne more razvijati odnosa do soljudi nekdo, ki ni bil deležen vzgoje, ampak dresure.
Saj je čisto dobro narava poskrbela, da nimata minimalne šanse priti kateri blizu. Pač pa dobro služita tukaj kot šolski primer, čemu naj se dekleta in ženske izogibajo. Vsaj za nekaj sta koristna.
Lažje je iskat in opozarjat na tuje hibe kot na lastne in trmasto vztrajat pri svojih omejenih prepričanjih, ki jih ne vodijo nikamor. Vlogo žrtve jim je pisana na kožo. Polni so kompleksov.
Rugelj je opozarjal na “Cankarjeve mame”, ojdipov kompleks pri sinovih in odsotne, pogosto zapite, očete, ki pri vzgoji niso sodelovali. Seveda iz takega gnezda šibki moški rabi vso pozornost ženske. Da so nekaterim lahko lastni otroci, kaj šele tuji, tekmeci za pozornost, je več kot očitno. Ogrožajo jih politika, sosedje, sodelavci, ženske, otroci. Bogi, bogi.
Zakaj493, 10.08.2025 ob 19:51
Zakaj bi skrbel za otroka drugega moškega? Nobene logike v temu.
Zakaj bi ti katera mati dovolila, da posegaš v vzgojo njenega otroka? Absolutno nobene logike.
Če se hočeta dol dat, bo pač prišla k tebi ali jo boš povabil v hotel, ne pa se prikazoval pri njej doma in se po možnosti tam še šopiril, se pustil streči, na koncu pa še njenega otroka komandiral.
Forum je zaprt za komentiranje.