Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj samski stan?

Zakaj samski stan?

@zarek veselja: si preprican da bos svojemu otroku znal vcepiti zdrav pogled na svet in medosebne odnose, ce imas tako negativno mnenje do zensk? Kako se bo otrok odzval na tvojo hladnoco, ko bo katera zenska do tebe prijazna?

Jaz sem hladen samo do tistih deklet, ki želijo kaj več od mene kot prijateljstvo. Kot sem rekel imam ogromno prijateljic in hodimo vsak vikend v gore, na morje, na reke (prejšnji vikend smo bili robinzonsko za dva dni na Kolpi). In jaz tem prijateljicam ne želim dati nekega upanja (tistim ki vem da bi kaj rade od mene), zato sem hladen. Drugače pa sem čisto prijazen, zabaven in z veliko življenjskimi zgodbicami in dogodivščinami, da pogovor in debate skozi tečejo. Saj drugače imam ženske zelo rad, ampak v življenju vsega pač ne moremo imeti.

Maš mojo podporo !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Narcis, ki si želi neko nedolžno otroško dušo ob sebi s katero bo lahko manipuliral v/za svojo korist?

Sam nimaš pogojev, da bi otroku dal tisto kar misliš, da mu lahko daš. Si prereven…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Take poste imam najraje. Ti si začel varčevat denar, da bi v bodočnosti posvojil otroka? Ti misliš, da je vzgoja otroka enostavna? Za to je sigurno potrebno imeti nekaj poguma, sploh v današnjih časih, ko nanje prežijo večje “nevarnosti” kot so nekoč (alkohol, prepovedane droge, slaba družba, brezposelnost). Vsak otrok rabi mati in očeta. Bojim se, kako boš vzgajal deklico, če jo boš posvojil. Ti čutiš prezir do žensk, ker v sebi še nisi razčistil določenih situacij iz preteklosti. Ti zase misliš, da si pogumen – ne, strahopeten si, ker si vrgel puško v koruzo glede ljubezenskih razmerij. Ti sam ne verjameš v ljubezen, kako bo torej v ljubezen verjel tvoj otrok? Vzgojil boš “emocionalnega kriplja”. Upam, da nisem prestroga. :)) Včasih sem preveč slikovita. 🙂 Zberi se, ugotovi, kje si delal napake, nato pa poišči pravo žensko zase. Nato pa imejta skupnega otroka, ali pa ga posvojita. Še enkrat – ne bodi strahopetec.

Sestrična pravi, da si “predober”? Ti si “pretrmast”.

Čakaj malo, zato, ker si ne želi življenja v dvoje je pa zaradi tega narcis ? Haha. On_ pri tebi bo vedno prisoten problem, da enostavno ne znaš sprejemat drugačemislečih, ti si tipični tradicionalist, spran v glavi do amena, zato se pa zgražaš nad ljudmi, ki ne živijo podobnega življenjskega stila, kot ti. Poglej koliko starcev se loči, pa potem otrok praktično celo otroštvo živi samo pri materi, o očetu pa ne duha ne sluha. Aja, to je pa okey, se pravi mati samohranilka je spremeljiva zadeva, da bi pa samo foter skrbel zanj pa ni ? Daj začni razmišljat že enkrat, ker izpadeš res butast.

Sadni pa da moreš tako omejeno razmišljat? :/

“Kupil” si bo otroka…. zakaj že? Da bo otroka odrešil? Japajade…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se strinjam, da vsak otrok potrebuje tako očeta, kot mati, AMPAK, a ni bolje tako, kot pa da živi v neki razsuti družini, kjer se starša vsak dan prepirata, kjer je prisotno dretje, nasilje, alkohol ? Pa od kje tebi ideja, da ta človek razmišlja tako lahkomiselno, to je nič drugega, kot izmišljevanje, sklepanje o nekom, ki ga ne poznaš. Pretiravaš ženska, pretiravaš…

“Kupil” si bo otroka…. zakaj že? Da bo otroka odrešil? Japajade…. :/[/quote]
“Kupil” ga bo zato, ker si želi imet otroka, ker ima rad otroke. Kaj ni to dovolj dober razlog za posvojitev ?

Vidiš, spet si napisal butast komentar. Glej, ne da se mi več s tabo, ker vem, da ne bova nikamor prišla.

Delaj raje na tem, da ne boš “preobčutljiv” (za lastne potrebe), ker zapiranje pod navidezno hladnostjo pomeni zaščito ženskami (nesposobnost globlje intime), kar kaže na tvojo izjemno ranljivost v odnosih. Nisi “predober”, ker tisti, ki je “predober”, sploh ne pomisli na to, da je takšen, ampak si izjemno krhek in občutljiv zaradi zavrnitve, kjer te vse vrže iz tira, če žensk ne izpolnjuje tvojih pričakovanj in verjetno malce infantilnih narcisističnih potreb, kjer je takoj velika užaljenost s tvoje strani, če ženska ni napravljena točno po določenem modlu (da te obožuje, “čita misli”, nikoli ne izreče “napačne besede”, nikoli se spre s tabo).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se strinjam, da vsak otrok potrebuje tako očeta, kot mati, AMPAK, a ni bolje tako, kot pa da živi v neki razsuti družini, kjer se starša vsak dan prepirata, kjer je prisotno dretje, nasilje, alkohol ? Pa od kje tebi ideja, da ta človek razmišlja tako lahkomiselno, to je nič drugega, kot izmišljevanje, sklepanje o nekom, ki ga ne poznaš. Pretiravaš ženska, pretiravaš…[/quote]

Meni je vseeno, če je on samski, vsak se lahko odloči za tak status. Jaz samo pravim, da naj najprej razčisti sam pri sebi določena vprašanja preden se odloči za posvojitev. Seveda je mogoče, da je le oče ali le mati, boljši starš od obeh staršev. On je avtomatično izločil vse ženske iz svojega življenja le zaradi slabih preteklih izkušenj. Lahko bi spoznal čudovito žensko, pa bi jo zavrnil po nepotrebnem. V bistvu on sam sebi ne privošči sreče. Čeprav sumim, da se tale avtor rahlo šali in da v resnici sploh tega ne misli. Malo nas provocira, da nam ni dolgčas v poletnem času. :)))

Se strinjam, da vsak otrok potrebuje tako očeta, kot mati, AMPAK, a ni bolje tako, kot pa da živi v neki razsuti družini, kjer se starša vsak dan prepirata, kjer je prisotno dretje, nasilje, alkohol ? Pa od kje tebi ideja, da ta človek razmišlja tako lahkomiselno, to je nič drugega, kot izmišljevanje, sklepanje o nekom, ki ga ne poznaš. Pretiravaš ženska, pretiravaš…[/quote]

Meni je vseeno, če je on samski, vsak se lahko odloči za tak status. Jaz samo pravim, da naj najprej razčisti sam pri sebi določena vprašanja preden se odloči za posvojitev. Seveda je mogoče, da je le oče ali le mati, boljši starš od obeh staršev. On je avtomatično izločil vse ženske iz svojega življenja le zaradi slabih preteklih izkušenj. Lahko bi spoznal čudovito žensko, pa bi jo zavrnil po nepotrebnem. V bistvu on sam sebi ne privošči sreče. Čeprav sumim, da se tale avtor rahlo šali in da v resnici sploh tega ne misli. Malo nas provocira, da nam ni dolgčas v poletnem času. :)))[/quote]

Zakaj imajo pedofili radi otroke? Jah, otrok jih ne more raniti/prizadeti, ni jim treba tvegati, da bi bili “ponižani” v spolnosti z odraslo osebo. In posvojiti otroka kot kompenzacijo za odnos z žensko, katerega je dotična oseba očitno nezmožna, je čista sebičnost, kjer otrok služi za uporabo, da bo služil kot “obkladek” v zameno za razne socialne, čustvene in psihološke hibe osebe, ki ni sposobna zdravega partnerskega odnosa.

Torej se gre za narcisa, pedofila, lahkomiselnega egoista,…

Ko bi se pa ženska odločila it po njegovih stopinjah, bi jo pa označili s čim ? :>

Posvojitev otroka ne sme biti kompenzacija zaradi razočaranja in nezmožnosti stopanja v partnerski odnos.
Npr., razočarajo nas ljudje, partnerji, pa si umislimo kužka ali otroka, ki nas ne bo razočaral in ne prizadel.
Kužek je legitimna izbira, otrok pa ne.

Jah, jaz mislim, da nas avtor samo provocira. V tem trenutku pa ščipa kakšno natakarico za zadnjico. ;)))

“Kupil” si bo otroka…. zakaj že? Da bo otroka odrešil? Japajade…. :/[/quote]“Kupil” ga bo zato, ker si želi imet otroka, ker ima rad otroke. Kaj ni to dovolj dober razlog za posvojitev ?

Vidiš, spet si napisal butast komentar. Glej, ne da se mi več s tabo, ker vem, da ne bova nikamor prišla.[/quote]Sadni otrok ni nekaj kar bi nekdo imel ker se je tako odločil in ima pač denar, otrok ni stvar, do katere ima nekdo “pravico ga imet”… Ista figa, le da ona niti ne rabi imet nekega denarja, da pride do otroka, jo pa ta izkušnja pričakovanja otroka precej spremeni…. Praviloma na bolje 😉
Kaj bo pa njega spremenilo? Aja dal bo denar od sebe……ccccccc

Avtor je verjetno ženska, ki nas vsakodnevno zalaga s forumskim materialom. 🙂
Namreč v posvojitev otroka samskemu moškemu, mislim, da to sploh ne gre. 😉

Avtor je verjetno ženska, ki nas vsakodnevno zalaga s forumskim materialom. 🙂
Namreč v posvojitev otroka samskemu moškemu, mislim, da to sploh ne gre. ;)[/quote]

Poglej v Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Posvoji lahko polnoletna oseba (ne glede na spol). Drugačna ureditev bi bila v nasprotju z Ustavo RS (neenakost pred zakonom).

Res sem presenečen in obenem razočaran, ker me že s prve žoge obsojate da sem narcist, pedofil in ne vem kaj še…in pa vi berete zelo površno in nenatančno. Posvojil bom otroka, ne punčke, ampak fantka. Jaz vem da punčke ne morem sam vzgojiti, ker ona ne bo mogla priteči k meni in me vprašati kaj je to, ko bo dobila prvo menstruacijo, pa saj nisem nor. Za določene stvari je pač potreben določen spol.

Prav tako bom jaz s posvojitvijo osrečil nekega otroka, saj ga bom posvojil (mogoče je bil kupil pregrob izraz, ampak pač je treba plačati 17k€ družini, ki se odreče otroku). Ne vem kaj imate tako proti, ampak jaz kot prvo bom nekemu otroku polepšal življenje, da ne bo živel v slabem družinskem okolju, kateri sam otroka ni zmožen vzgajati. Kot drugo čakalna lista v Rusiji je trenutno 5 let in do takrat bom vse lepo pripravil v stanovanju.

Če bi bil gej in bi s partnerjem posvojil otroka, bi me najverjetneje kar zažgali na grmadi in strpali name policijo in vojsko in takoj označili za slovenskega Fritzla. Ne vidite pa okoli sebe pa pijančke, ki pretepajo otroke; posiljene hčerke in sinove; prodane otroke in še bi lahko našteval.

In ne nisem ženska. In vaše razmišljanje mi pove vse, preveč ozkogledni in agresivno tradicionalni, zato se umikam iz debate, ker je brez pomena. Take “krščanske” generacije imam okrog sebe preko vrha glave, ki se delajo svete, ne znajo gledati izven okvirjev in so ujeti v lastni podobi svoje družine, katere ne znajo prestopiti in izboljšati sebe.

Pravilna odločitev ! Ne splača se, hehe.

Sam za info. Otroci v istospolni partnerski skupnoti ze obstajajo in jih nihce ne preganja z vojsko, policijo ipd.

Ne vem niti, od kod matjazku primerjave s pedofilom-skrajno neokusno. Jaz sem samo omenila da za otroka mora imeti bodoci stars nek zdrav odnos do ljudi. Zal se vecina heteroseksualcev ne odloci za otroka zavestno, ampak nastane “po nesreci”. Tisti ki zeljo otroka posvojiti, grejo cez dolocen postopek, zacensi s pogovorom s psihologom. S tega vidka je seveda neposteno da morajo cez vec sit, medtem ko tisti s partnerjem ne, vendar verjamem da so ti postopki z namenom zascititi otroka. Je pa cakalan doba res dolga. Samski osebki (moske ali zenske) ne pridejo na vrsto, vsaj ne v slo.

a pri otrocih ne gre več za to, da se jih “naredi” v kombinaciji M&Ž z upoštevanjem vseh možnih dejavnikov sociološkosti, socialnosti, ekonomije … — ker je to pač “normalen” glejga zlomka celo: naraven postopek??

vse ostalo so pač neki socialni korektivi …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kolikor jaz vem (recimo, da sem slabo obveščen) samski in istospolni pari naj ne bi smeli posvojiti otrok. Izjema naj bi bili tisti, ki so iz prejšnjih vez pripeljali otroka, torej samski spet izvisijo.
Naj me kdo popravi, če moje informacije niso točne.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Popolnoma enako velja za marsikoga od tistih, ki ga naredijo po ustaljeni tradicionalni poti in v dvoje.

… da bo grunt poverbal, da mi bo hvaležen in me na stara leta preživljal press

Popolnoma enako velja za marsikoga od tistih, ki ga naredijo po ustaljeni tradicionalni poti in v dvoje.

… da bo grunt poverbal, da mi bo hvaležen in me na stara leta preživljal press[/quote]Se strinjam s tabo. Pa zato rabimo še enga tacga?…. :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close