Zakaj potreba po žaljenju, prostaškosti?
Razlogi za to izhajajo iz vzgoje in okolja, v katerem nekdo eksistira in iz katerega prevzema določene vedenjske vzorce. Lahko je to tudi službeno okolje, v katerem se požvižgajo na neka splošna pravila družbene morale. Ampak tudi tovrstnim “slabim vplivom” se lahko vsakdo upre, če ima močno osebno moralo.
Uh, kolikorat sem bil že jaz žaljen s tvoje strani. Zdaj vsaj vem, kaj to pomeni. :))
Razlogi za to izhajajo iz vzgoje in okolja, v katerem nekdo eksistira in iz katerega prevzema določene vedenjske vzorce. Lahko je to tudi službeno okolje, v katerem se požvižgajo na neka splošna pravila družbene morale. Ampak tudi tovrstnim “slabim vplivom” se lahko vsakdo upre, če ima močno osebno moralo.[/quote]Morala pa izhaja iz načina vzgoje in okolja v katerem nedo eksistira…. tako, da se tu lahko nekdo vrti v krogu dokler ta nekdo ne pride v drugačno okolje, kjer grobo pade na realna tla, ker, da družba klikortoliko normalno funkcionira rabi neka določena pravila in vrednote, ki jih posamezniki ne smejo kršit, če želijo (dolgoročno nekaznovano) obstat v tej družbi.
Vsak človek lahko kdaj izgbi glavo, mu “poči film”. Ampak treba se je znat tudi brzdat in se poskušat malo vživet v druge in v njihove občutke. Najbrž pa se predvsem na forumih marsikomu zdi, da to sploh ni potrebno, da je tukaj vsaka napisana beseda sarkazem in da so ljude, ki to berejo, roboti. Saj se da človeka skritizirat tudi na bolj “human” način.
marko spet sam sebi piše hvalospeve kot je pisal za svojo petro na forumu
bahahahahahahahah[/quote]
Jup, zanimivo ane, da se tko že čez 5 min oglasi nekdo, ki ga potem podpre pri izjavi ? Pri njemu se to kar naprej dogaja. Neki čudni vzdevki se oglašajo, ki jih še nikoli nismo zasledili, pa vse vedo o nas 😉
To si se ti Sadni preoblekel. V resnici si moj skrivni oboževalec, ne moreš zanikat. Ime je preveč očitno. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.