Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj potreba po žaljenju, prostaškosti?

Zakaj potreba po žaljenju, prostaškosti?

Mene zanima zakaj imajo ljudje tako potrebo, da žalijo druge, jih zmerajjo za neumne, kretene, idiote… na netu, ko so anonimni?
Kakšen je človek, ki to počne?
Domenvam, da gre za sproščanje lastnih frustracij. Ugibam, da so to nesocialni osebki, ki imajo težave v realnem življenju. Potem pa svoje frustracije sproščajo anonimno.
Kaj mislite ostali?

prvo kot prvo na internetu NISMO anonimni (opica)… ampak brezveze je zenski sploh razlagat tole zakaj ne ker verjetno neveš kaj je to IP

Če nekomu rečeš da je idiot ker JE idiot pol ne zalis ampak poveš resnico… tudi če ne krut način….

Ugibam pa da si ti greenpeace pacifistična kura ki bi rada da se objemamo kot telebajski ha?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

pa še čas mine hitreje

aja, pa ker v gostilnah, bifejih pride predrago zganjati prepričevanje, kdo ima boljše argumente

hahahaha to pa je res na nek način 😀

samo folk misli da je anonimen tukaj gor… bo treba 1x nardit udarniško pa poklicat prijatla pa da razgalim domove pa imena in priimke nekaterih tukaj gori 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Razburjen in nevešč komunikacije.

Težave pa imamo vsi v relanem življenju, takšne in drugačne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Težave pa imamo vsi v relanem življenju, takšne in drugačne.[/quote]

Kakšne je šele MOŠKI katerega internetna punca mora priti na forum ga branit

To je samo zate Matkič, ki imaš tako rad slaviste. Nauči se kaj o žalitvah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jah, nevem zakaj se tko prostaško in žaljivo obnašate do mene, popolnoma vaša stvar :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Težave pa imamo vsi v relanem življenju, takšne in drugačne.[/quote]

Res je, da imamo težave, ampak eni nimamo potrebe žalit in zmerjat neznancev. Domnevam, da bo nekaj na tem, kar piše Ker pač lahko. Verjetno si v reali tudi ne upajo?

To je samo zate Matkič, ki imaš tako rad slaviste. Nauči se kaj o žalitvah.[/quote]

si si prebral vse?

Hudič je ker je vse to v relativnem oziru… za mene ni NEDOSTOJNIH vprašanj… niti nedostojnih besed… vsaka beseda je dostojna če je RESNIČNA…

torej če si neumen in ti nekdo reče da si neumen to ni NEDOSTOJNO ali zalitev ampak resnica…

To je kot da bi jaz trdil da je nekdo ki se LAZ … LAZNIVEC… in bi rekel da je to zalitev

butasto na kvadrat…. besedo zalitev uporabljajo tisti ki mislijo da mormo vse z plaščem ovijat okrog….

Ne vem, eni si verjetno upajo tudi v reali, dokler jih nekaj ne strezne. Enih pa tudi nič ne strezne. Verjetno pa ne zahajajo v take debate/konflikte, ker se družijo večinoma s svojimi istomislečimi vrstniki.

Misliš, da ti bo kar tako nekdo dal osebne podatke ? 🙂
In če slučajno bi, potem ne jokat, ker se je treba zagovarjati pred policijo. 🙂

Za nekatere je to način komunikacije in ker menijo, ,da so drugi krivi za njihove težave, imajo razlog za žaljenje.

To že. A to ni način reševanja težav, ampak le lajšanje simptomov.

Matkič, potem zate gotovo ni žalitev, da si en razvajen, navzgojen smrkavec. To je namreč resnica. 😉

In kdor to izjavi, je neumen. Kar je pa spet Matkičeva resnica. 🙂

Ja, tudi nevzgojeni razvajeni smrkavci imajo ponavadi težave. Ponavadi že v šoli potem po šoli pa sploh. Kdo mara takega v službi, katera ženska takega mara? Potem pa svoje frustracije sproščajo na netu.
V bistvu so to ubogi ljudje, ker imajo toliko težav. Vsaj tako si mislim.
V šoli se spomnim, da se je vedno našel kak problematičen. Pretepal je druge, žalil, bil nesramen pa se je ponavadi izkazalo, da samo vleče pozornost nase, da ima hude psihične težave. Ali ga doma zanemarjajo, tepejo. ALipa kasneje tudi to, da ga preprosto nihče ne mara in potem anonimno preko neta žali vse po vrsti.

Mogoče je zadaj tudi nevoščljjivost, ker so sami neuspešni, hočejo v nič dajat bolj uspešne.

To so predvsem taki, ki mislijo, da imajo zgolj lastno voljo, da vse kar naredijo naredijo na osnovi lastne volje. Se ne zavedajo, da so žaljivke le posledica preteklih (ne)izkušenj, ki jih sami (po lastni volji 😉 delijo dalje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In kdor to izjavi, je neumen. Kar je pa spet Matkičeva resnica. :)[/quote]
Ja, nekako tako gre. :))

itak da ne… samo mene to ne sekira zato ker vem da si ti prestar pa prenbeumen da bi lahko ocenjeval tole 🙂

jaz pa tvoj internet lajf lahko ocenjujem preko interneta ker je to vse kar maš 🙂

hudo je to ce maš network GF!

saj bo… nekoc bolše!

itak da ne… samo mene to ne sekira zato ker vem da si ti prestar pa prenbeumen da bi lahko ocenjeval tole 🙂

jaz pa tvoj internet lajf lahko ocenjujem preko interneta ker je to vse kar maš 🙂

hudo je to ce maš network GF!

saj bo… nekoc bolše![/quote]No če priznam tudi meni se je zdel starejši dokler sem ga samo bral. Vsekakor ni neumen, nsi tudi ti, si pa za razliko od njega neotesan…. blago rečano 😉
sory

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_, ti si že tisočim uporabnikom napisal, za brezzveze ( s poudarkom ), da so otročji, ne zreli, smrkavci in podobne bolanije, ki jih imaš redno na zalogi. Ti nisi kredibilen fant, govoriš eno počneš drugo. Ker si nezmožen normalno debatirat pričneš pa žalit, to je pač tvoj način komuniciranja, na žalost.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Katastrofa! Nimam drugih besed.

To je vse, kar lahko ocenjuješ, moj internet lajf (pa še to ti ne gre), vse ostalo ti bo ostala večna neznanka. :))

To je vse, kar lahko ocenjuješ, moj internet lajf (pa še to ti ne gre), vse ostalo ti bo ostala večna neznanka. :))[/quote]

jap neznanka pa je tudi tebi ker nimaš nič razen internet lajfa…

torej je to vse kar lahko sploh KDORKOLI ocenjuje … vključno z tabo… no ti imaš še spomin na lajf NEKOČ v šolskih dneh ….

Hehe, Matkič, kaj si danes tako našpiščen. Prav no, upam, da vsaj ne boš več ocenjeval tega, kar ne obstaja (po tvoje). Od zdaj naprej. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close