Zakaj ne verjamete v Boga?
Znaš tko, 02.01.2022 ob 14:25
Bodi vesel ker v reali nebi dobil ni to.
Ajde seronjo čefurska. Spizdi dole nazad u svoju vukojebino pa čitaj Alaha kozojebca. Preklet zarukanc. Ti še 1x povem da se poserem na tvoju čefursko brado pa razcepam koran da si šupak očistim. Znaš, govno na govno!
Znaš tko, 02.01.2022 ob 09:58
Nočeš vedet.
Samo o peklenščkih… Angelčkih… Pravljicah…
Tam pisejo koristne stvari. Znaci grimove pravljice? Pa kaj se oklepate na to? Tam mas poučne stvari. Glupi ste.
Najdes telefon v pesku sredi puscave… Verjames da je sam od sebe tam? Da je sam od sebe prisel tja? Da spada tja?
Kokr sem pisal nek dan. Vi ste sekularci. Drugorazredniki.
Ne da se vsega napisat. Slepi ste. Samo sistem ce pogledas… Kak je to? Pobuna. Pobuna protiv Boga.
Pisal sem ze to… Eto da si Bog… Itak ne mores bit… Kako bi testiral ljudi? Samo dobro… Prikazal se… Halo??? Raj je skupa roba. No povej?? Kako bi pripravil ljudi da pride na plano to kar je v njih?
Mas pomaranco… Stisnit jo moras da pride ven vsebina.
Ne zavedate se razseznosti Boga. Ja. Vse je uzpostavil. Od denarja… Avtov… Trendov… Dobra varka je… Vse je urejeno. Mislis da je clovek uzpostavil od druzbene ureditve do monetarne itd itd…
Za vsakega nekaj. Da se vidi za cim bos sel.
Kako pojasnjujes da se vse biblijske prerokbe uresnicujejo. Tudi to kar je v islamu. Znakovi su tu. Tu su!!! Ne vidis? Ne znas. Kako pojasnjujes to?
Pol pa citirate nostradamusa.
No povej kako pojasnjujes to? Da se dela po biblijskih prerokbah? A se nekdo norca dela? A ni to pred nosom?
Hihihihi huhuhuhu gigigigi
Vidis da ste nedokazni. Nepristupacni. Hinavci. Laznivci. Nepravedni. Gluhi. Nemi slepi. U zlu svaku mjeru i granicu prelazite.
Veliko pišeš, efekt pa nula. Pri nas takim rečemo: Gobec pa sapa in poln žakelj domišljije!
Tu sem no…. U delavnici…
Zovi dzavola… Zovi zovi…
Ne mogu ja uputit nekoga koga je Bog ostavio u zabludi.
Sej sem postal tam… Stran dve nazaj…
Mas dokaze kako pise u prostranom svemiru… I u vas samih…
Baaaaat u dont seeeee. U neeed kaaaapeeesity. Razum trebas.
A je to ta dobrosrcnost ki jo opevate? To je to cisto srce?
Zakaj pa anonimno? Dont worry about me. I can handle. Can u?
Pickice anonimne. Podmukle. Vidis da ste hinavci.
Ne svetujem dobro?
Pise… A oni koji na dobro, zlo uzvracaju…. Nikad nece uspjeti.
Eto vaseg vaspitanja i kulture.
Znaš tko, 02.01.2022 ob 03:42
Saj ti piše, 02.01.2022 ob 03:20
Znaš tko, 01.01.2022 ob 22:28
Ma to ni nic. To jst ne verjamem. Hocem videt.
Hocem videt kako zgleda ta tvoja bolecina.
Saj ti piše. Empirično se da izmerit, v praksi se pa lahko pokaže na tebi. Kaj bi še rad?
-
Videl fizično.
Boš videl, ko se demonstrira na tebi, kajne?
Replika54g1, 02.01.2022 ob 09:55
Nihče na svetu ne more reči , da VE kako je nastalo vse skupaj, v čem je smisel in kam gremo. Pojma nimate. Samo priznati je la težko. Jaz priznam – ne vem nič in ne trdim, da vem.
Vse verske knjige na svetu so napisali LJUDJE in niso padle na zemljo poslane od boga. In ravno zdaj, v dobi interneta, ko je 80% vsega kar preberemo čista laž, bi mi radi dopovedali, da je v teh knjigah vse res? Ljudje lažemo in se pretvarjamo in si izmišljujemo vse živo, da zakrijemo svojo nevednost – zakaj je to tako težko priznati?
Dejstvo je, da pojma nimamo o pojmu, še manj so ga imeli 2000+ let nazaj, pripovedke so čisto zanimive iz sociološkega in zgodovinskega vidika, ne moreš jih pa jemati kot neko “resnico” o obstoju vesolja in človeštva.
Nekatere knjige so napisane po navdihu Svetega Duha, ki je isti, kot je sodeloval pri stvarjenju sveta.
OMG, 02.01.2022 ob 21:41
A to je tisti sveti duh ki je zaplodil Marijo, od Jezusa foter? In pred 2000 leti se je nekomu prikazal da je napisal knjigo o njemu, ki je zdaj temelj poštenega načina življenja na Zemlji?
Beeeeeee, beeeeeee, beeeee
500 let kasneje se je pa vrnil in pedofilu v puščavi dal še en narok.
Psihologija, 02.01.2022 ob 22:12
Tisti, ki se jim še nič hudega ni zgodilo, ponavadi ne verjamejo. Ko bo kaj hudega, bodo še radi verjeli.
In zakaj potem Bog ni obvaroval moje sestrice ki je umrla med porodom? Kakšen greh je storila, da ji ni pustil niti minuto življenja? Je to dovolj hudo da NE verjameš v nekoga, ki naj bi bil nek “pravičnež” na nebu?
Ni ti treba biti debil, da vidiš, da se leporečje iz neke božje knjige ne sklada z dejanskim stanjem po svetu.
Objasni to, 02.01.2022 ob 23:10
In zakaj potem Bog ni obvaroval moje sestrice ki je umrla med porodom? Kakšen greh je storila, da ji ni pustil niti minuto življenja? Je to dovolj hudo da NE verjameš v nekoga, ki naj bi bil nek “pravičnež” na nebu?
Ni ti treba biti debil, da vidiš, da se leporečje iz neke božje knjige ne sklada z dejanskim stanjem po svetu.
Kot vedno, zgrešena poanta napisanega. Če ne znate brati med vrsticami, bog vam pomagaj.
Psihologija, 03.01.2022 ob 00:04
Kot vedno, zgrešena poanta napisanega. Če ne znate brati med vrsticami, bog vam pomagaj.
Seveda in te postavim pred dejstvo in ti napišem konkreten primer sem potem jaz tisti ki je zgrešil bistvo. Kaj pa je potem bistvo vere? Zakaj, za koga se potem moli in prosi pravičneža nad nami? Čemu še molit in verjet, če ne more rešiti nedolžne dušice? Za posmrtno življenje? Kaj je to? Se je že kdo nazaj vrnil in povedal kaj se zgodi s človekom ko umre?
Dej, dej zabij si to svojo vero v guzico, sej veš tja kamor duhovniki zabijajo svoje “znanje” mladoletnim.
Forum je zaprt za komentiranje.