zakaj ne dobim punce
[/quote]
Pa saj te nihce ne sili v zvezo 🙂 Jaaa, preprican sem da clovek lahko ostane sam. Ceprav imam obcutek da to pri tebi ni opcija. Govorim nekaj drugega. Veliko ljudi isce po nekem svojem kljucu. Potem pa se zgodi …. Vse super, samo pije, vara, pretepa ,….
Isce se clovek. Ki bo ob tebi in na katerega se lahko zaneses.
Da so tvoje zelje in pricakovanja drugacne, je logicno. Vsak ima svoje! In prav je tako. No menim da je najbolj zabavno spoznavati osebo, kot pa da je ze po PS-ju.
Samo se ena stvar pa koncam. Preprican pa sem da vsak dobi osebo ki si jo ZASLUZI 🙂
Tukaj gor ste vsiskup prtegnjeni. Preživljate več kot 3/4 dneva na tem forumu, ker ste že psihično odvisni od tega. Pa tukaj se videva ene in iste klince, ki se jajcajo tlele gor.
Ni čudno, da vas nben ne mara, če se držite tega foruma k pjanc plota.
Najbolj komediantska pa je tale, ko babe iščejo perfekcionista, da je nasmejan, duhovit, postaven, možat, optimist, skratka vsemogoče top od topa, same pa mislijo, da so one same top od topa že s tem, da so ženske in to je dovolj dober razlog, njihova fizična prisotnost v obliki ženske. In oh in joj, ko je tip zbirčen, pol je pa že problem.
Ni čudno, da ste vseskp samske, če pa ste celedneve tlele gor. Joj, kok ste boge.
Bogi tisti tip katerikoli že z vami.
Sej verjetno ni.
Jaz samo razlagam, da imate samske 30+ letnice dobre šanse, da tudi ostanete samske. Kriterijev namreč nočete spustiti.
Takih tipov, kot si jih ve želite NI. Namreč, postavnih, odgovornih, lušnih, pametnih, izobraženih, situiranih, SAMSKIH, resne zveze željnih!…
Jaz nobenega takega ne poznam. Niti to ne obstaja. Če obstaja, pa je zagotovo že zdavnaj vezan. Pitaj boga, če je zvest he he.
Samski tipi smo taki, kot smo, tu se ne da nič narediti. Vzemi, ali pusti he he he..
Kaj pa vmes!?? Moški so črni in samo beli ,dobri in samo slabi, super izbira in popoln polom?
Ženska, ki tako razmišlja, ne more dobiti moškega, saj si je psotavila preveč omejitev v glavi.
Če sem pa samska in nobenega ne dobim, so pa zato mamini sinčki, pezdetki, kurbirji.. ja, vsekakor….
Kako zanimivo. Ena ženska napiše par osnovnih pogojev. Hoče preprosto moškega, ki ni mamina mazika, ki ni pijanček, ki ni lenuh… in vi skočite v luft. Le zakaj? Vam je stopila na rep?
Seveda, mamine mazike, lenuhi, pa vas to tako pikne, če ena omeni, da takih ne mara. Če ne bi spadali v te kategorije, se ne bi tako piz…
Te “logične alineje” moraš postavit v kontekst stanja na realnem terenu. Zdaj bom spet malo ciničen in verjetno deležen napadov, a če samsko žensko zanima, kakšnega moškega lahko dobi, naj pogleda, kakšne moške imajo ženske primerljive vrednosti v njeni okolici. In potem prideš do zanimivih ugotovitev: marsikateri vezan moški pije, kadi, je debel, je brez službe..
In od kod potem sploh iluzija, da kje obstaja en kup samskih tipov tako rekoč brez napak in to celo za povprečne ženske?
Imeti službo je dandanes vedno manj logično in bo vedno manj logično in samo po sebi umevno.
Kdor ima visoke kriterije za partnerja, jih ima pravico imeti. Ampak imeti visoke kriterije je koda za “sem pripravljen biti samski”. Vsaj pri nas moških je to tako.
Spet ena cinična: če samsko žensko zanima, kolk bo morala spustit kriterije, da ne bo več samska, naj pogleda, kolk so jih morale spustit ženske primerljive starosti in vrednosti.:)
Jaz bi bolj rekel, da so te “ne samske” imele željo nekaj naredit iz nekoga, ker se itak nihče ne rodi že oblikovan/popoln.
Kaj in kako jim je uspelo….to je pa druga zgodba. Vsega kar so si zadali (pari) itak niso uresničili, če so vsaj tisto osnovno, “da se jim še splača” pa presoja vsak sam. 😉
Jaz bi bolj rekel, da so te “ne samske” imele željo nekaj naredit iz nekoga, ker se itak nihče ne rodi že oblikovan/popoln.
Kaj in kako jim je uspelo….to je pa druga zgodba. Vsega kar so si zadali (pari) itak niso uresničili, če so vsaj tisto osnovno, “da se jim še splača” pa presoja vsak sam. ;)[/quote]
A smo res le zato z nekom, ker bi se nam naj to splačalo? Smrdi po izkoriščanju, zlorabi.
Kaj in kako jim je uspelo….to je pa druga zgodba. Vsega kar so si zadali (pari) itak niso uresničili, če so vsaj tisto osnovno, “da se jim še splača” pa presoja vsak sam. ;)[/quote]
A smo res le zato z nekom, ker bi se nam naj to splačalo? Smrdi po izkoriščanju, zlorabi.[/quote]Ne vem če bi to dal v kategorijo nekega (suženjskega) izkoriščanja, je pa res da imaš od nekoga korist, in si zato z njim, če ne druga ti je lepo z njim in to je tvoja korist v primerjavi s tistim časom, ko nisi z njim in ne doživljaš tistih lepih občutkov.
Tako strogo ekonomsko povedano. :))
A smo res le zato z nekom, ker bi se nam naj to splačalo? Smrdi po izkoriščanju, zlorabi.[/quote]Ne vem če bi to dal v kategorijo nekega (suženjskega) izkoriščanja, je pa res da imaš od nekoga korist, in si zato z njim, če ne druga ti je lepo z njim in to je tvoja korist v primerjavi s tistim časom, ko nisi z njim in ne doživljaš tistih lepih občutkov.
Tako strogo ekonomsko povedano. :))[/quote]
Torej bi to lahko v praksi (kadar se te nekdo namerno izogiba) pomenilo, da mu zbujaš zelo neprijetne, grozne občutke.
Ne vem če bi to dal v kategorijo nekega (suženjskega) izkoriščanja, je pa res da imaš od nekoga korist, in si zato z njim, če ne druga ti je lepo z njim in to je tvoja korist v primerjavi s tistim časom, ko nisi z njim in ne doživljaš tistih lepih občutkov.
Tako strogo ekonomsko povedano. :))[/quote]
Torej bi to lahko v praksi (kadar se te nekdo namerno izogiba) pomenilo, da mu zbujaš zelo neprijetne, grozne občutke.[/quote]Ja saj je nekako logično.
Razlogi za te neprijetne občutke nam sicer niso znani, če bi bili bi ga mogoče (lažje) razumeli in obratno, če bi on vedel za naše, se mogoče ne bi izogibal.
Samo to je že višja “ekonomija” :)))
Torej bi to lahko v praksi (kadar se te nekdo namerno izogiba) pomenilo, da mu zbujaš zelo neprijetne, grozne občutke.[/quote]Ja saj je nekako logično.
Razlogi za te neprijetne občutke nam sicer niso znani, če bi bili bi ga mogoče (lažje) razumeli in obratno, če bi on vedel za naše, se mogoče ne bi izogibal.
Samo to je že višja “ekonomija” :)))[/quote]
Hm, ja in ne. Sem mnenja, da si lahko nekdo slab filing sam sproducira zaradi napačnega razmišljanja, ki je posledica napačne presoje o nekom oz neke okoliščine ali učinek “prvega” vtisa, ki ni nujno, da je točen 😛 Kakšna ekonomija neki, to so šolski primeri vsakodnevnih relacij ljudi 😀
[/quote]
Glej, jaz ne maram špinače. In pač špinače ne jem, ker mi ni okusna. Pika.
Ne vem, zakaj bi vedno ponavljal, da špinače ne jem, češ da ni dobra, da je slabega okusa itd.?
Si pač pripravim takšno jed, ki mi je dobra! Ampak tu je problem, če ne znam kuhati, a ne?
In takšne ste pač slabe “kuharice ljubezni”, če ne znate očarati moških, ki vam “teknejo”.
Okusna jed se ne pripravi sama od sebe, tako kot ni recepta, kako dobiti kakovostnega moškega.
Kaj imajo veze moški ,ki pijejo, ki so mamini sinčki itd. s tem, da si/ste samske? Nič.
Oprosti, ampak “prava mrha” (ne osredotočam se tu na zunanjost) zna očarati večino “zarukanih moških” (ekspresivna raba po Ruglju 🙂 ). In če je takšna ženska samska, je to njena izbira in ne zla usoda, zato se ne pritožuje.
Pa ti sploh veš zakaj rabiš punco oz. zakaj jo želiš? No ko boš vedo ZAKAJ jo želiš bo tudi znal poiskat način KAKO jo dobiš 😉
Pa ti sploh veš zakaj rabiš punco oz. zakaj jo želiš? No ko boš vedo ZAKAJ jo želiš bo tudi znal poiskat način KAKO jo dobiš ;)[/quote]
Ugotovil je to, da ko si je ne želi, jo dobi. 🙂 Kaj pa zdaj? 🙂
Saj v bistvu ni razlike ali si slabe občutka sproducira sam (vedno si jih sam) ali mu pri tem še ti kaj pomagaš, dejstvo je, da se ob tebi slabo počuti in zato si tvoje bližine ne želi, ne vidi smisla, se mu “ne izplača”…. 😉
Drugo je, ko se nekdo zaveda svoje zmotljivosti in se kljub temu, da mogoče ne vidi trenutne koristi, nekako “prisili”, bolje rečeno potrudi in človeka pobliže spozna. Navidez majhna sprememba a velik preskok v glavi, ki ga nekateri niso sposobni storit nikoli…. :/
Forum je zaprt za komentiranje.