zakaj ne dobim punce
ti? A mladenič ni več v rabi? Pa kak druh tud ne. Za ene je bolš da ste samski ker ste prevelki težaki pa ene iste zgodbe tle berem. sama pasivnost vas je bruh[/quote]
1. Pasivnost? Sem ponudil možnost navezave stika.
2. Ko smo že pri tem, ti nisi nič boljša (očitno je, da si ženskega spola), kajti zagotovo tukaj sodeluješ pod najmanj enim drugim nickom.
3. Namesto da tukaj zalezuješ druge kaj in pod katerimi nicki pišejo, raje izgini v svojo kamrico bede in tam ostani.
Verjetno si edina ženska, ki nima nekih pogojev za moškega.
Verjetno si v srečni vezi, ker si tako neizbirična.
Ja se strinjam. In s istim, kar zgoraj piše spider. Tisti spisek od minksi je čisto irelevanten. Ko začneš opisovati, da imaš nekoga rad, ker ima službo, ker je priden, ker je družaben, ker nima odvečnih kilogramov, ker se ukvarja s športom,…. se v bistvu prepričuješ in ga opravičuješ, ker ga v bistvu nimaš. In ne bi bilo slabo, ko bi se nehala tista fama z mamo. Če nekod živi pri straših, pač živi, hvala bogu da jih ima. Če imaš koga rad, ga pač imaš, če ga nimaš, ga nimaš…
Punce ne dobiš, ker nisi srečen sam s sabo, mislim da je tudi ne iščeš, ti iščeš rešiteljico, strah te je da boš ostal sam, si obupan. In strah je najmočnejši, prvobitni občutek, ki ga poznajo tudi živali, ki se jim menda čustev ne priznava.
Pogumno je za roko držati strahopetca… kolega…[/quote]
Hja, vedno se oglašajo ženske, ki se zgražajo nad ženskami, ki jasno povemo, da imamo za moške kriterije. One pa nimajo teh kriterijev. One pravijo, da je vse našteto zanje brezveze. AMpak kot za stavo so to vedno samske ženske. Nenavadno. Tako nezahtevne so, nič ne predalčkajo moških, nimajo seznamov, pa so samske. Le zakaj? So res tako nezahtevne?
Poenostavitev. Zbircni pade sekirica v med 🙂 Lep, super lepotec. Inteligenten. Nadarjen tako in tako 🙂 Zivita v sanjski hisi. Tvojo zbirko cevljev ti zavidajo vse dive tega sveta 🙂 No fanticek enkrat na mesec malce pogleda v kozarec in te nalomi kot vola.
Ok, zenske hocete popoln celoten paket, no govorim ti da kaj takega ne obstaja 🙂 In ker je zivljenje zbirka izkusenj ti nekega dne naredi v glavi klik in se vprasas: so moji krieriji res pravi? Kaj je pomembno in kaj ne? Je res pomembne tisti spisek (ki je taksen ali drugacen)? Vse se spreminja. Ljudje in spiski….
In ja prav imas 🙂
m111, ti pa se res ne spoznaš kaj preveč na ženske kriterije :).
Zakaj tako lepoto naprej postavljaš? Po sebi sklepaš?
Zbirko čevljev? Dive sveta? Po mojem te dive ne bi zavidale moje zbirke čevljev, ker pod divo si predstavljam žensko, ki ima kup visokih petk. V moji omari pa so gojzarji, tekaški copati, sprinterce in tako naprej…
Si mogoče dojel, da so danes časi drugačni? Da se nam ženskam ni potrebno pustiti pretepat recimo?
Ne obstaja celoten paket? Ne boš verejel, ampak obstaja. Jaz ga imam.
Gledam moj spodnji seznam in gledam in se sprašujem kaj na njem te je tako zmotilo?
Mogoče to, da ne maram lenega fantička, ki rabi rezervno mamo ali pa mogoče, da ne maram nekoga, ki pije ali pa, da ne maram nekoga, ki ves prosti čas preživi v gostilni ali na netu? Katera je tista moteča kategorija?
Imaš službo?
Se ukvarjaš s športom in koliko?
Imaš kake hobije poleg športa?
Piješ, kadiš?
Kako imaš postavo? Kako visok in koliko maščobe v telesu?
Si še pri mami doma ali si na svojem?
Če si pri mami doma, kaj pomagaš doma, koliko plačuješ za stroške?
Koliko si star in koliko stare ženske te zanimajo?
Si družaben ali ne?
Kako preživljaš dopuste?
….
Nekaj vprašanj, če odgovoriš, ti bomo lažje povedale, zakaj ne dobiš punce.
Zbircna mislim da nisem edini (da ne omenjam zensk) ki bi si zelo rad spoznal tvojega izbranca 🙂
Minksi…. prevec beres zenske casopise. Si predstavljas ekvivalenten moski vprasalnik?
Ok, cas je za sovinizem v najbolj cisti obliki:
stevilka modrca
naravne ali umetne
kolikokrat na dan bo akcija
a si tecna? se bova dosti kregala?
se bom sreceval s tvojimi prijateljicami? bodo stalno pri nas na obisku?
se bo tvoja mama vmesevala v najino zivljenje?
imas dosti prijateljev?
Vsi predmeti tega sveta letijo proti meni, no tako jaz dozivljam tvoj vprasalnik 🙂 A ni fora da sem spoznas cloveka? Da si sam ustvaris mnenje. Da si reces: z njo (njim) mi je prijetno. On-a je tako zabavna. Z njo(njim) grem na konec sveta.
Sem mislil da si zenske zelite “polizdelek”, ne pa ze koncni izdelani produkt 🙂
Vse to je samo SALA. Vile, grablje pustiite pri miru :)
m111, sploh ne berem ženskih revij. Berem recimo NationalGeographic, Geo, History Science, Horizont, PoletFIt, Sokol, Bicikel…
Veš, če se prilagodim tvojemu vprašalniku: to je tako kot bi te jaz spraševala, koliko je tvoj dolgi in rabiš kake pripomočke ali ne, da ti vstane, koliko časa po orgazmu rabiš, da lahko spet akcija… to so ekvivalentna vprašanja.
Ostala našteta vprašanja pa se mi ne zdijo moteča.
Veš saj ne pecam tebe tako, da brez skrbi, če ti mamica gatke pere, boš kateri drugi všeč pa če ti mamica plačuje telefonček, da lahko klepetaš z njim in tako naprej… mene taki moški, ki imate tako poštiano motite (in ne dvomim, da je pri tebi tako, ker se tako usajaš nad kriteriji), ampak saj se oglašajo žđenske, ki jih to ne moti. Tako, da si povsem brez skrbi. Se bo našla ženska, ki bo namesto mammice, skrbela zate.
Ne se usajat nad mojimi kriteriji, ti so pač moji. Saj so ti napisale, da druge temu ne oporekajo, če imaš te hibe.
Minksi pravim le da namesto vprasalnika uporabi zivljenje. Mislim da je bistvo odnosov prilagajanje (cisto ugibanje :)). In tu … nisem cisto preprican 🙂
Sedaj pa pospravi vile, ker te nihce ne ogroza.
Pijancek uporabi svoj “pravi” nik pa se bova kaj zmenila. Malce te izdaja slovar, ki je seveda skrčen na minimum 🙂
Veš kako je, do neke mere se lahko prilagajaš. Ampak samo do neke mere. Bolje samska kot v slabi vezi.
Mi lahko poveš kaj bi recimo ženska počela z moškim, ki pri 35ih ni še nič sam ustvaril? Še vedno mu mamica pere, plačuje, po možnosti še popiva… to pač ni želja nobene ženske, da bi takega ujagala.
In v katero kategorijo uvrščaš sebe? Sklepam, da družine še nimaš, zato med odgovorne najbrž ne spadaš. 🙂
Odgovornih moških torej ni na tržišču. Kako pa človek sploh postane odgovoren? Se tak rodi ali se lahko tega nauči?
Tudi jaz imam vse take kriterije kot jih ima minksi za ženske. In niti pod razno mi ni čudno, če žensko to zanima o meni, tudi mene to zanima o njej.
Tudi jaz ne bi imel ene avšike, ki pri teh letih še ni samostojna in jo drugi preživljajo. Ker bi potem bilo logično, da hoče, da jo jaz naprej preživljam.
Da pa imava podobne interese v življenju, podobne hobije je pa sploh važno.
Le kako bi zgledalo, če je en v paru zaprisežen, da bo potoval z nahrbtnikom, drug pa samo v drage hotele in tako naprej. ALi pa, da je nekdo ves čas v miganju, športu, drugi pa čisti zapečkar.
Forum je zaprt za komentiranje.