Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zakaj je toliko žensk samih

zakaj je toliko žensk samih

Sam sebe pa ne motiš ? Nisi ravno ti tisti, ki napiše največ nekih offtopic postov, pa provokativnih ?[/quote]
Haha, priznam, takšnega odziva pa nisem pričakoval od tebe, kot en 5 letni froc si se zdaj odzval. Glej Robi, lahko me tudi napadaš, žališ, če želiš, samo to še vedno ne bo spremenilo dejstva, da svojega dela tu gor ne opravljaš dobro in da si kot moderator čista nula :)[/quote]
Ne vem, zakaj bi te napadal, pa žalil…Potem bi bil isti, kot tisti, ki jih ne maram…:)

Tako kot v realnosti, tako v virtualnosti, vsak izmed nas prispeva svoj delež k temu, kar potem imenujemo realnost.
Saj ni problem v tem, da se tu pa tam pojavi kakšen žaljiv ali provokativen post. Pomemben je odziv. Naš odziv je tisto, kar gradi podobo realnosti. In ker nam ta ni všeč, se začnemo zgražati…Ne zavedamo pa se, da smo k temu prispevali svoj delež.Za tistega, ki je pripravljen stopiti iz svojih okvirjev, je zato lahko to dober način, da prepozna sebe in spozna kdo je.

Zato se ravno največkrat protožujejo nezadovoljni ljudje, ki svojo notranjo sliko širijo navzven in spet dobijo potrditev in s tem razlog, da še naprej verjamejo, da imajo dober razlog za svoje nezadovoljstvo.
Pa to ni offtopic kar pišem. Saj smo že večkrat debatirali o tem, zakaj je veliko žensk, pa moških dolgotrajno samih. Dokler se le zgražamo nad drugimi in da so drugi nesposobni, tako dolgo ostajamo v svojih okvirjih in ohranjamo svojo realnost.

Ojoj, Sadni show some respect to Robi.

Postavil sem ti čisto resno vprašanje.
Tako, kot bi vprašal tisto žensko, ki je sama, tako vprašam tebe, kaj lahko sam narediš in prispevaš k temu, da bo realnost lepša.
Neodgovorna ženska bi se začela zgražati in še naprej iskala napake drugje..A uspešna bi bila lahko le tista, ki bi se zazrla vase in se vprašala, kaj lahko sama naredi.

Gospod Sadni se na vse spozna in vse ocenjuje. To mu daje pravico da tudi po malem druge v nič daje? …. Te tvoje besede povedo samo, da imaš ambicije zriniti Robija …. in morda celo prevzeti njegov položaj?
Ko si taka zvezda, oglasi se, ker takega strokovnjaka vedno radi poslušamo na Med.Over.Net-u. Pokliči na 01/520 50 50 ali piši na mail, mi boš razložil, kaj vse narobe dela in boš ti popravil.
Če se ne oglasiš, bom (napačno?) sklepala, da si …. gobezdač? in Robiju, ki sicer ni vedno spreten z besedami, ampak biti moderator je zelo zahtevno delo, niti do kolen ne sežeš.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Sam sebe pa ne motiš ? Nisi ravno ti tisti, ki napiše največ nekih offtopic postov, pa provokativnih ?[/quote]
Haha, priznam, takšnega odziva pa nisem pričakoval od tebe, kot en 5 letni froc si se zdaj odzval. Glej Robi, lahko me tudi napadaš, žališ, če želiš, samo to še vedno ne bo spremenilo dejstva, da svojega dela tu gor ne opravljaš dobro in da si kot moderator čista nula :)[/quote]
Kje pa vidiš žalitev? Jaz vidim samo resnico. Resnica je žalitev, samo če živiš v lažeh. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

@Marko, mislil sem širše. Ne samo na nivoju tega foruma ampak zakonsko povsod: na forumih, pod komentarji člankov na časopisnih straneh, ipd. Kakšna greznica je postalo vse skupaj. Vsi kar nekaj pišejo, kar jim pade na pamet. In človek res ne ve ali je folk tako butast, low ali pa samo zdravijo svoje komplekse.

Upam si trditi, da je to zato, ker vsak misli, da je anonimen (in na žalost praktično tudi je). Na primer: kakšne neumnosti se pišejo pod članki na 24ur.com ali kje drugje. Vse za voljo svobodnega izražanja. Ja ni blema, izražaj se javno in svobodno, ampak podpiši se, da bodo drugi videli, kateri bebec je to izjavil.

Če so komentarji na forumih odziv dejanskega stanja, nas je lahko sram vseh skupaj.

Tudi to je precej otročji odziv. Daj Andreja vklopi vsaj malo pameti pa premisli kar si ravnokar napisala. Če bi se jaz res zanimal za mesto moderatorja, a se ti ne zdi, da bi se bolj spodobno obnašal do vseh odgovornih tu gor ? 🙂 Če se že kdo zanima za mesto moderatorja je to lahko kvečjemu samo kak Marko. Če mene kaj zmoti to tudi povem, pa me sploh ne zanima, kdo stoji za tistim nickom, zame ste itak vsi isti.

Ne bom ti dal jaz svojega maila, ali pa telefonske številke, ker mi nisi dovolj privlačna na sliki, pač sorry ane, imam višje kriterije. Kaj boš pa zdaj ti sklepala iz tega mi je pa popolnoma vseeno. No vidiš ta zadnji del, ki si ga napisala pa niti ni tako sfaljen. Problem je samo, da Robi ne opravlja zelo zahtevnega dela dovolj dobro. Tisti, ki pa še ni opazil tega vse do danes je pa več kot očitno na njegovi strani.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Zakaj že, a ker mu piše moderator zraven vzdevka ? To ne bo dovolj veš.

Ne Sadni, samo ne moreš soditi nikogar tukaj. Tudi Robija ne, saj ne veš kaj vse še dela kot moderator in kakšne so druge naloge še itd…Na splošno tukaj vsi kažemo različne fasete nas samih, ampak to še ne pomeni da smo taki tudi v reali.

Me ne zanima to tvoje filozofiranje. Tvoja naloga je, da pobrišeš žaljive in provokativne poste. Torej je tvoje delo moderatorstvo, ti ga pa še vedno ne opravljaš dovolj dobro.

Me ne zanima to tvoje filozofiranje. Tvoja naloga je, da pobrišeš žaljive in provokativne poste. Torej je tvoje delo moderatorstvo, ti ga pa še vedno ne opravljaš dovolj dobro.[/quote]

Sadni, potem bi moral pobrisati 50% tvojih postov, bi ostalo bore malo od tvojega pisanja. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Od Sadnega bi potem ostale samo še pečke in lupina 🙂

In ponovno ti bolje od drugih veš, kaj si želijo. Le od kod ti ta modrost… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Morala bi “prava kuharica” narediti kompot iz njega, nekam nasajen je skoz. 😀

Sadje je dandandes genetsko precej zmanipulirano 🙂

Jst bi sladoled naredila iz njega, lepo v mixer malo, smetance, cuker, zamrzniti in yum:)

Mene bolj zanima, kaj ima nek uporabnik veze, da moderator ne opravlja svojega dela dovolj zanesljivo. Če se mu pa zdi, da je moj stil pisanja offtopic, žaljiv, provokativen, potem me pa naj opozori in pobriše komentarje.

Ja bogi, bogi Robi, sej si vredu moderator, dejmo ga potolažt no…NOT.

[youtube]pecY7pnYiBs&feature=related[/youtube]

Dosti cukra, saj je menda grenivka ali limona. Mogoče pa še ni zrelo sadje…. :))

Mogoče pa si ti slep in ne skapiraš, da njega tvoj stil ne moti. Zakaj bi pa brisali resnico, tud če je nekdo žaljiv?! Kaj pa s tem rešimo? Nismo vsi takšni, da bi se ji izogibali. To je tako, kot da bi pogledal stran, če bi nekdo bil v nesreči in bi se pretvarjal, da se nič ni zgodilo, da ti ni potrebno ukrepat oziroma se s tem soočit.

Tudi to je precej otročji odziv. Daj Andreja vklopi vsaj malo pameti pa premisli kar si ravnokar napisala. Če bi se jaz res zanimal za mesto moderatorja, a se ti ne zdi, da bi se bolj spodobno obnašal do vseh odgovornih tu gor ? 🙂 Če se že kdo zanima za mesto moderatorja je to lahko kvečjemu samo kak Marko. Če mene kaj zmoti to tudi povem, pa me sploh ne zanima, kdo stoji za tistim nickom, zame ste itak vsi isti.

Ne bom ti dal jaz svojega maila, ali pa telefonske številke, ker mi nisi dovolj privlačna na sliki, pač sorry ane, imam višje kriterije. Kaj boš pa zdaj ti sklepala iz tega mi je pa popolnoma vseeno. No vidiš ta zadnji del, ki si ga napisala pa niti ni tako sfaljen. Problem je samo, da Robi ne opravlja zelo zahtevnega dela dovolj dobro. Tisti, ki pa še ni opazil tega vse do danes je pa več kot očitno na njegovi strani.[/quote]

Če ti ni kaj prav, odpri svoj forum in bodo tam pravila taka, kot boš ti želel. In se boš lahko tudi sam s sabo pogovarjal, ker drugi ti tako ne morejo parirat.
Tukaj jih postavlja Robi in mi.
Če boš uspel pojasniti, kako bi bilo prav, sem te pripravljena poslušati. Če pa misliš kar vsepovprek opletati s praznimi besedami, je res bolje, da ne kličeš, ker je zguba časa in energije.

Pokaži ti z zgledom, kako se dela, ne samo pametovat, kako bi drugi morali, ker to je tipičen trik, kako preslepiti… v tem primeru samo sebe.

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Sadni, izjemno modra misel, ne vem, od kod si jo skopiral :))) bi te pa, –ko vidim, kako znaš ustvarjalno iz neke teme v drugo citirati post, ki niti tja ne sodi, kaj šele sem(ki je tu pa res čisto brez konteksta) in po drugi strani zaradi tvoje zavidljive težnje po menda biološki in kemični čistosti,
–z veseljem povabila v kakšnega od naših laboratorijev, tam namreč te lastnosti v kombinacijah postanejo prilično iskane in ne moreš si misliti, celo smiselne, za razliko od nekega usajanja po forumu, ki ima v naslovu besedico “čvek”

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sadni a če narediš svoj forum, a bomo tam dobili kaj sladoleda iz tvojega sadja:)?

Kdo pa si ti, da mi boš govoril, kaj je moja naloga ?

Kdo pa si ti, da mi boš govoril, kaj je moja naloga ?[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=qS7nqwGt4-I

Kera budala je šla snemat jokajočega dojenčka in to celi 2 minuti!! Enim bi res mogli vzet skrbniško pravico!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close