Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imet deca?

Zakaj imet deca?

Odgovor na objavo uporabnika
HALOŽANKA, 29.12.2021 ob 11:57

haložanka zmaga, 29.12.2021 ob 11:46

Meni pa Haložanka zmaga, ko je napisala, da ima deca zato, da je ne gledajo postrani.

Hudičevo zakompleksana ženska mora to biti, da se boji, da bi čudno gledali in imeli za čudno, če ne bi imela deca.

Ja itak a ne, veš kako je, ko te gledajo postrani???‍♀️?‍♀️

Sem doma na vasi, na podeželju in mi dol visi kaj si sosedje mislijo o moji samskosti :).

Se ne sekiram, kaj si mislijo o meni. Jaz si mislim o sosedi, ki se ji dec okrog goni, da je trapa ,da to prenaša. Pa misliš, da se ona sekira kaj si mislim o njej? Itak, da ne.

haložanka zmaga, 29.12.2021 ob 12:04

Sem doma na vasi, na podeželju in mi dol visi kaj si sosedje mislijo o moji samskosti :).

Se ne sekiram, kaj si mislijo o meni. Jaz si mislim o sosedi, ki se ji dec okrog goni, da je trapa ,da to prenaša. Pa misliš, da se ona sekira kaj si mislim o njej? Itak, da ne.

Haložanka se heca, še nisi pokapirala?

Nekdo, ki si da nick name haložanka in tako suvereno zastopa svoja stališča  kot ona, ima prekleto dobro samozavest, se ti ne zdi?

Pa še emoje poglej!

Ja in, 28.12.2021 ob 19:41

morala nastavi ogledalo, 28.12.2021 ob 18:19

Predlog, 28.12.2021 ob 17:00

morala nastavi ogledalo, 28.12.2021 ob 15:17

Predlog, 28.12.2021 ob 15:07

je kaka prednost, 28.12.2021 ob 08:11

Ženske, povejte, je pametno imet deca oz. kake so prednosti, če imaš deca?

Stroški položnic so nižji, ker se delijo na dva dela. Še kaka druga prednost?

Redni seks se da drugače dobiti. Tako, da to ni problem.

Slabosti so seveda, da dec pričakuje, da mu bo žena gospodinjila.

Torej 3 proti, 1 za. Problem rešen, ne imej deca in nehaj odpirati brezvezniške teme.

da naj neha odpirati brzvezniške teme ji praviš.. Pa to so ključne, življenske teme… 🙂 Je zabolelo, a ne ? 🙂

Se bom popravil. Otroške teme brez argumentov, ki nimajo blage veze z realnostjo. Kdo ti pa sili deca? To niso ključne teme, ampak afnarije za na forum, ker drugega ne znate več napisat.

Uff, je ponovno zabolelo ? 🙂

Jaz ga ne iščem, mi ga ni treba. So mene vedno iskali pa želili zase mopki dobit, frcanje z ramen dol -pošteno povedano 😛

Dejansko se hvališ s tem? Ali samo potrebuješ moralno podporo, ker veš, da je nekaj narobe s tabo, da nisi sposobna najti si nekoga in ostati v vezi? Prej izgleda, da tebe nekaj boli. Če bi bila zadovoljna s sabo, nebi delala reklame in šimfala nasprotnega spola. Kompleksi, kajpada.

A tebe je tudi fejst zabolelo? Kaj se repinclaš?

Meni po 20ih letih zveze  ne potrebuješ ti  neke nasvete dajati in levite peti na javnem forumu;  sem kot ptiček na svobodi , končno lahko spet diham in svobodno živimin tako zadovoljna kot sem sedaj, nisem bila še nikoli.  Noben slavospev sebi, samo ogledalo nastavljen vam takim moškim moralistom preko tipkovnice, ki ne gledate niti v oči, niste sobivali z nami v napših družinah za zidovi in pojma nimate in ki vse ženske mečete v en in isti koš. Kakšni kompleksi le? Bogata življenska izkušnja in veselje, da imam pred seboj še nekaj lepega življenja – od sedaj naprej. Če mi bo prijalo in če mi prija, si postrežem lahko z moškim za seks, za kaj več ga pa ne potrebujem. V današnjih časih, današnji generaciji moških je pa nemogoče še kdaj zaupati, svoja čustva, svoje dostojanstvo. Ja, če morda še srečaš kakšnega iz stare dunajske šole, ki je bil tudi vzgojen v moralnih vrednotah, kot si sam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close