Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imet deca?

Zakaj imet deca?

Odgovor na objavo uporabnika
je kaka prednost, 28.12.2021 ob 10:04

Deci v tej temi samo užaljeno jamrajo. Noben moški pa ni napisal kaj bi on nudil ženski.

Jaz? Lahko bi bil za tarčo, ko kastrole frlijo po bajti:-D

zato da skuha pomije posodo odnaša smeti opere obesi zlika zloži pospravi gre v trgovino.. ma ko kraljična ejjj ima da tako živiš!

saj tema ne sprašuje tega, zakaj bi potem to pisali?

eh.. nekoga citiram

Če je dovolj bogat, se ga splača imeti. Samo ne tehle monovskih revčkov, teh se pa ne splača imet.

avtovozil, 28.12.2021 ob 09:38

Ja, deca pa moraš imet, kdo ti bo pa avto vozil na servis?

Pa mone pravijo, da jim deci menjajo žarnice. Prava mona bo sedela v temi in čakala, da dec pride domov pa menja žarnice. Dva dni, če je treba.

Pa nobena prava ženska ne bo sama vozila avto k mehaniku ali pa vulaknizerju. To je pravo moško delo.

Ah ne. Jaz veckrat peljem avto k vulkanizerju in kot studentka sem vozila avto k mehaniku. Pac zelo uredu ljudje. Vedno spostljivi, nobene panike.

Pa gume sem vedno sama izbrala. Malo prestudirala karaktetistike po ocenah in kar sem rabila kot prioriteto.

wd40a148, 28.12.2021 ob 09:56

Enjolassss, 28.12.2021 ob 09:54

Sem že večkrat slišala kak moški pogovor, ko starejši moški svetujejo mlajšim moškim. Ponavadi je nasvet v stilu, da naj ji čim prej naredi otroka, po možnosti več otrok, ker potem ženska težko zapusti moškega. Finance pa to. Zdaj, dokler nima otrok, se bo že nekako znašla. Ko ima otroke, je pečena ob moškemu. Ja, finance, so križ.

Babje čenče. Edin nasvet ki drži je ta, da ne jemlji lepe ženske. Grda je tvoja, lepa je pa od vseh.

Neumnost, prej bo grda od vseh, ker bo dala vsakemu, ki jo hoče!

Hja, jaz imam izpit, torej zmorem sama avto peljati k mehaniku, na servis, k vulkanizerju.

Seveda znam tudi žarnice sama menjat.

Položnice so kar visoke, ampak k sreči jih zmorem sama.

Seks pa dobim od občasnika.

wd običajno ti dam prav, tu pa ne ……….. ?

Grenivka422, 28.12.2021 ob 11:39

wd običajno ti dam prav, tu pa ne ……….. ?

Babje čenče. Edin nasvet ki drži je ta, da ne jemlji lepe ženske. Grda je tvoja, lepa je pa od vseh.

Wd, iz katerega priročnika pa si to vzel? ?

Deca imet zgolj za finanč o, delivno korist, za vse ostalo pa LJUBIMEC poskrbi!!!!

Zasavčanka, 28.12.2021 ob 11:40

Deca imet zgolj za finanč o, delivno korist, za vse ostalo pa LJUBIMEC poskrbi!!!!

Pametno ti razmišljaš.

Jaz deca nimam. Imam pa ljubimca. Zanj poskrbi žena (kar se čiščenja, kuhe, likanja tiče).

Joj kako mi grejo na zivce izjave ko slisim, da je z njim iz koristi. Ustrelte se. To je goljufanje.?

Z moskim si ker ga imas rada, ljubis, ker zelis bit z njim v dobrem kot v slabem. Ker ti je vsecen( karizma, energija).

Šnelca_783, 28.12.2021 ob 11:50

Joj kako mi grejo na zivce izjave ko slisim, da je z njim iz koristi. Ustrelte se. To je goljufanje.?

Z moskim si ker ga imas rada, ljubis, ker zelis bit z njim v dobrem kot v slabem. Ker ti je vsecen( karizma, energija).

3 strani zapisov in prva oseba, ki je napisala kaj podobnega. Očitno si redkost. Upam, da ne edina :).

je kaka prednost, 28.12.2021 ob 11:59

3 strani zapisov in prva oseba, ki je napisala kaj podobnega. Očitno si redkost. Upam, da ne edina :).

Sem se stara generacija po razmisljanju;)

Meni pac to pomeni vse. Ne pa bit z nekom iz koristi, to mi je tako ogabno in preracunljivo da me odbija.

Ce ni takega odnosa iz ljubezni in naklonjenosti, mene raje v takem ni.

Šnelca_783, 28.12.2021 ob 12:04

Sem se stara generacija po razmisljanju;)

Meni pac to pomeni vse. Ne pa bit z nekom iz koristi, to mi je tako ogabno in preracunljivo da me odbija.

Ce ni takega odnosa iz ljubezni in naklonjenosti, mene raje v takem ni.

Super. Ena redkih.

Kapitalizem dela iz žensk prostitutke, ker to je vloga, ki jo je kapitalizem določil ženskam.

Hujša je tista prostitutka je tista ženska, ki pri izbiri partnerja, bodočega moža gleda kako uspešen in priskrbljen je, kot pa tista, ki svoje telo prodaja na cesti.

je kaka prednost, 28.12.2021 ob 12:06

Super. Ena redkih.

Tako pac je. Vem kaj mi je blizu in kaj me odbija.

Ko si z nekom zelis bit, ko si zelis njegove prisotnosti ali druzbe. Da ga obcudujes.

In to moskemu resnicno pomeni, da ve da je ljubljen, sprejet in ti veliko pomeni.

In se ljubezen ne zmanjsa ce zboli ali ostane brez sluzbe, ce ima kup tezav…

Grenivka422, 28.12.2021 ob 11:40

Wd, iz katerega priročnika pa si to vzel? ?

To je eden redkih nasvetov, ki gre pri dedcih iz roda v rod. Ne izbirat po joških in riti.

pametno razmišljaš, 28.12.2021 ob 11:45

Pametno ti razmišljaš.

Jaz deca nimam. Imam pa ljubimca. Zanj poskrbi žena (kar se čiščenja, kuhe, likanja tiče).

No jaz pa deca imam. Kuha nam njegova mama, tudi počisti občasno in ker je mamin sinko in noče od doma sem si našla ljubimca.

Srečna, kot še nikoli??nič mi ne manjka

wd40a148, 28.12.2021 ob 12:21

To je eden redkih nasvetov, ki gre pri dedcih iz roda v rod. Ne izbirat po joških in riti.

Lahko ti samo dam en majhen namig, da pri meni ni tako ? ne posploševat … ?

Pa kako toliko zaposlena še ljubimca ujaga za seks, ki ga doma ne dobi? ?

Če gledaš na človeka kot potrošnjo, se ti ne splača. ?‍♀️

yram, 28.12.2021 ob 10:34

Za wd

protestiram..jaz sem ful lepa in sem samo od moza, pa se ta me je sit cez glavo :))

zenske smo pac lepe, tko je to

Kešphi’cha poročena z bankomatom.

Grenivka422, 28.12.2021 ob 12:31

Lahko ti samo dam en majhen namig, da pri meni ni tako ? ne posploševat … ?

Prisotne seveda izvzete. Itak.

DECA???, 28.12.2021 ob 08:24

Kaj je to ‘deca’?

Otroci?

Si mislila moskega?

Kje si pa izgubila se en ‘d’? ?‍♀️

dec’= dedec, desc; pogovorno, slegovsko za osebek moškega spola..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close